Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Caesar-DEMAG D7 Crew - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Caesar-DEMAG D7 Crew (IMG&Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 13 January 2011 - 10:38 AM

Aici sunt unele dintre cele mai noi si mai rare (cel putin momentan) figurine Caesar 1/72. Vin impreuna cu kit-ul Demag D7, insa este posibil ca producatorul sa le foloseasca si in viitoare seturi de figurine.
De remarcat este ca ofiterul a fost produs in plastic moale pe cand cei doi infanteristi asezati sunt realizati in plastictare (acestia din urma este posibil sa fie integrati in viitorul set "WWII German Panzer Infantry". Oricum, cei interesati pot afla mai multe detalii in recenzia pe care am facut-o acestor figurine si care poate fi citita aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...amp%3BReview%29

Vehiculul folosit ca baza pentru soldati este anticul Esci/Italeri Kubelwagen, de asemenea montat si pictat acum foarte multi ani.

Sper sa va placa acest post si orice parere in legatura cu recenzia si/sau imaginile de aici sunt mai mult decat binevenite.
Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

SIZE REFERENCE
Imagine postata

CU UN VEHICUL
Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 13 January 2011 - 02:41 PM

Excelenta realizare, :drinks: asa cum ne-ai obisnuit ! :drinks:
Am o intrebare,daca nu te superi :"vulturii" de pe uniforme ii pictezi sau ai decaluri ?
Spor in continuare!

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 13 January 2011 - 03:16 PM

Multumesc mult pentru mesaj, imi face placere sa vad ca ti-au placut acesti soldati. Referitor la intrebarea ta, vulturii si toate celelalte embleme de pe uniforme sunt pictate. Nu am decaluri si deja dupa cateva mii bune de astfel de zburatoare, pot spune ca sunt usor de realizat....
Dei-abia astept sa ajung la ele, cel mai mult ma chinui la fete intrucat incerc sa nimeresc cat mai bine pozitia ochilor (operatiunea trebuie facuta la lumina zilei, la cea artificiala nu vad vopseaua pe singurul fir de par al pensulei 0/5... :drinks:

#4 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4829
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 13 January 2011 - 03:51 PM

Foarte faini si astia Panzer_Grenadire ! Felicitari ! :drinks: Mare pacat de felul in care producatorul a realizat mainile ,( aidoma " omuletilor de turta dulce"). Btw. Tu cum pictezi ochii ? _ Ma gandesc daca nu ti-ar fi mai usor sa-i realizezi cu vopsele de ulei .

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 13 January 2011 - 04:17 PM

Merci dany, intr-adevar mainile mari sunt mainia lui Caesar, dar nu numai, mai multe companii au aceasta "placere"... :drinks:

Ochii ii fac cu enamel, cu metallic black, deoarece aceasta vopsea, in functie si de cum cade lumina, le confera ochilor cate o licaire care parca le da un pic viata bucatilor de plastic. Din acest motiv ma si chinui sa ii pun, si nu cred ca sunt deloc exagerati ca marime.....Chiar si in pozele facute un pic mai de departe acestia nu se vad iar in realitate pe figurine, sunt de asemenea vizibili destul de greu.

Pentru a ii dispune la locul lor folosesc o pensula 0/5 cu un singur fir de par un pic mai lung pentru a avea acces in locatii dificile (datorita pozitiei figurinelor, castilor etc).

Uleiurile nu sunt bune intrucat nu stau la fel de bine pe pensula ca enamel-ul. Oricum le folosesc, dupa ce le-am facut ochii urmeaza o spalare cu burnt sienna si cateodata, daca ii vreau nerasi sau mai murdari, si una cu ivory black... O gramada de chinuiala, oricum nu numai ochii, dar pe urma urmeaza si sprancenele.... si astea au atributul de a personaliza o figurina, poti chiar sa evoci anumite atitudini cu ajutorul lor :drinks:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi