Porsche 956 Tamiya,pilotat de alan jones,vern schuppan,jean piere jarier in cursa de 24 de ore de la Le Mans in anul 1984
Pagina 1 din 1
Porsche 956
Postat 09 January 2011 - 08:16 PM
LDH, la 9 Jan 2011, 00:11, a spus:
De ce nu ai gaurit tevile de esapament si nu ai detaliat putin motorul?
Se putea face ceva si la suspensia spate.
Spor!
Se putea face ceva si la suspensia spate.
Spor!
Asta cu detaliatul nu este intotdeauna la indemana. Depinde mult de documentatie, indemanare si chef.
Gaurirea tevii de esapament si ceea ce scria Z-mare
Z-mare, la 8 Jan 2011, 20:17, a spus:
Atentia la bavuri si pinii de impingere ai matritei, se vad urit!
si mai ales ceea ce scria Z, este abecedarul peste care mai sarim uneori, dar de care ar trebui sa tinem cont toti.
Spor la lucrare in continuare si
Bafta!
Postat 10 January 2011 - 10:24 PM
Exact de asta am postat macheta in timp ce lucrez la ea,si nu cand este gata,astept orice critica si orice sugestie,nu am cum sa le stiu pe toate de la inceput,pe parcurs invatam.
Acuma legat de cea ce ati spus mai sus:la bavuri am multe scapari tocmai din cauza nerabdarii,vreau sa vad cat mai repede macheta gata si am scapari,tevile de esapament nu am deocamdata cu ce sa le gauresc iar legat de detalierea motorului vreau deocamdata sa "merg" doar pe variante stock,mai incolo cand sunt familiarizat cu partea asta ma gandesc sa o iau ince incet si cu mici detalieri si adaugiri.
Multumesc si spor la modelit
Acuma legat de cea ce ati spus mai sus:la bavuri am multe scapari tocmai din cauza nerabdarii,vreau sa vad cat mai repede macheta gata si am scapari,tevile de esapament nu am deocamdata cu ce sa le gauresc iar legat de detalierea motorului vreau deocamdata sa "merg" doar pe variante stock,mai incolo cand sunt familiarizat cu partea asta ma gandesc sa o iau ince incet si cu mici detalieri si adaugiri.
Multumesc si spor la modelit
Postat 31 January 2011 - 12:24 PM
Pentru ca te-ai apucat de asa ceva, cred ca nu ti-ar lua foarte mult timp si resurse sa te documentezi intai asupra subiectului. Google e foarte darnic la capitolul informatie, apropo de orice subiect.
Cat despre cum se face poti sa te inspiri de aici http://www.youtube.com/watch?v=SmUKWg1R6WA...feature=related
Userul sleepylafiel de pe youtube uploadeaza periodic episoade ale unei emisiuni TV de profil din Japonia, e de urmarit. De la munca de documentatie, materiale folosite, scule, modul in care se abordeaza fiecare constructie... in pofida obstacolului de limbaj vizual se pot invata multe.
Bafta!
Cat despre cum se face poti sa te inspiri de aici http://www.youtube.com/watch?v=SmUKWg1R6WA...feature=related
Userul sleepylafiel de pe youtube uploadeaza periodic episoade ale unei emisiuni TV de profil din Japonia, e de urmarit. De la munca de documentatie, materiale folosite, scule, modul in care se abordeaza fiecare constructie... in pofida obstacolului de limbaj vizual se pot invata multe.
Bafta!
Aceasta postare a fost editata de mardale: 31 January 2011 - 12:25 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1