Salut Paul,
Daca te decizi sa faci machete moto la scara 1:12, gasesti la hobbyx -
Motociclete Tamiya
Eu am in lucru si un Harley Davidson - Revell la scara 1:8, dar calitativ este foarte slab, detalii slabute si ce este, este cam badaran. Sincer nu imi prea place.
Machetele moto Tamiya sunt adevarate bijuterii, si eu sint inca novice si mai am multe de invatat, de aceea am facut intai ceva mai usor cum a fost Yamaha R 1, apoi am trecut la ceva similar cum este acest Ducati 916 dar am incerca sa-l mai imbunatatesc pe aici si pe acolo. Acum lucrez la o Yamaha YZR M1 - 2005 care este superb si pina acum s-a lucrat foarte usor. La ce vezi acuma a fost facut in citeva zile, cu toate ca am terminat de vopsit si lacuit si carenajele. Mai trebuie sa aplic numai decalurile si gata...
Lanturile sunt plastic, consider ca o investitie in lanturi si roti dintate din metal (fotoincizii) se merita numai daca faci macheta pentru concursuri, altfel investitia nu se merita! Asa un set costa de multe ori mai mult decit kit-ul si este o munca extrem de migaloasa.
La Dinoland am vazut machete moto Italeri scara 1:6. Nu stiu cit sunt de grozave, nu am vazut si nu m-au interesat machete asa de mari fiind satisfacut de machetele Tamiya.