To buy or not to buy? This is the... Compresor
Postat 09 December 2005 - 08:44 AM
care pare a fii in conditii bune. Tot acelasi tip vinde si un aerograf decent(care deja am dar mi-e teama ca nu se va potrivi cu acest compresor) care ma gandesc sa-l cumpar impreuna cu compresorul. http://cgi.ebay.ca/Badger-Airbrush-Anthem-...1QQcmdZViewItem
Niste pareri despre acest "package" si valoare ar fi apreciate; mai am doua zile pana la inchiderea licitatiei. Cu putin noroc asta va fi cadoul de Craciun de la mine pentru mine.
Postat 09 December 2005 - 09:39 AM
Daca este in stare de functionare cred ca este OK.
In ceea ce priveste racordarea lui la aerograf, ma cam indoiesc ca daca nu se potriveste, n-o sa gasesti prin magazinele de la tine de la (alta) tara ceva care sa mearga adaptat.
Bafta!
Postat 09 December 2005 - 09:47 AM
Sun multamit, si nu prea, atita timp cit mai lucram la scara mica parca era totul ok, acum insa la 1:35 si 1:48 se incalzeste si chiar destul de bine. Deci parerea mea ca un astfel de compresor se potriveste in cazul cind ai lucrari de scurta durata. In ca un mic neajuns a compresoarelor cu diafragma e ca sunt cam zgomotoase. Dar in general ma satisface, daca va aparea nevoia sa il schimb insa la sigur nu imi voi lua de asta.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de oleg: 09 December 2005 - 09:49 AM
Postat 09 December 2005 - 12:17 PM
Suburban, la Dec 9 2005, 08:44 AM, a spus:
NU cumpara aerograful, daca nu ai nevoie de el !!
Absurd sa crezi ca nu vei putea folosi compresorul, daca nu iei si aerograful.
Iti trebuie la furtunul tau, o piesa de racord, care sa intre in racordul compresorului. Atat.
Postat 09 December 2005 - 12:45 PM
Blue-Max, la Dec 9 2005, 12:17 PM, a spus:
Absurd sa crezi ca nu vei putea folosi compresorul, daca nu iei si aerograful.
Iti trebuie la furtunul tau, o piesa de racord, care sa intre in racordul compresorului. Atat.
Ma gandeam sa cumpar setul complet; din cate am inteles, ambele sunt de la aceeasi firma; aerograful costa(acum) doar vreo 20 si ... de dolari, cea ce nu-i mult deloc. Piesa de racord pentru furtun, noua, s-ar putea sa coste cam tot pe acolo.
Ma gandesc ca daca iau totul cu $100 ies decent. Sa vad cum va iesi licitatia... Si poate imi tine-ti si voi pumnii...
Postat 09 December 2005 - 06:14 PM
- compresorul nu are rezervor, deci va merge tot timpul, iar aerul s-ar putea sa vina pulsator,
- nu ai nici un manometru, deci hanar nu ai pe unde te afli cu presiunea
- nu ai regulator de presiune, ceea ce este un mare inconvenient. Nu mai repet de ce, am spus-o de nenumarate ori
- parca zice ca functioneaza cu ulei. Deci atentie, sa nu-l scupe afara!
Ca sa rezolvi problemele de mai sus ai nevoie de inca cel putin 100$, plus munca de rigoare! Crezi ca merita?
- aerograful pare bun. Din pacate are un singur virf de diametru mediu. Sa inteleg de aici ca e 0,5mm ???. Functie de cite este de ascutit, cred ca poate fi folosit si la camuflaje "nemtesti" ( ). Chestia cu racordul nu e nici o problema. Ori ce strungar, cit de cit priceput, te rezolva!
Postat 10 December 2005 - 01:32 AM
Au si aerografe dar cam slabutze.
Mi-am luat niste pasta de modelat care se intareste la aer - 50 000.
Pasta se gaseste si la Metro la raion rechizite. Buna la diorame.
Luati-l pe mos de-o aripa si duceti-l pe-acolo....Poate pricepe ceva.
Postat 10 December 2005 - 12:16 PM