Forum Machete,Modelism,Hobby: The Reinforced Farm–1/72 Dio cu fig&artilerie Pegasus - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

The Reinforced Farm–1/72 Dio cu fig&artilerie Pegasus

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 03 January 2011 - 12:37 PM

In scurta vacanta de iarna, intre altele, m-am si "jucat" putin si iata rezultatul.

Profitand de faptul ca Pegasus Hobbies produce kit-uri privind tunuri de infanterie si mortiere, am incercat sa reproduc in diorama sectiunile de mortiere si artilerie ale unui unitati de Panzer Grenadier aflata in aparare la o ferma prin Rusia.

Ferma a fost transformata intr-un punct intarit, folosind si obstacole anti-tanc si infanterie care sunt produse de Italeri, Hasegawa si unele scratch-build-uri.

Scenariul propune un inamic destul de indepartat care momentan este angajat numai prin foc de artilerie si mortiere. Totusi, la gard sunt aliniati niste infanteristi pregatiti sa anihileze inamicul cand acesta va ajunge in raza lor.

Figurinele si armele grele sunt luate exclusiv din 2 seturi Pegasus Hobbies, respectiv “WWII German Mortar Teams” si “German 75 mm le IG18 Infantry Gun with Crew”. Acest ultim set include doua echipe de servanti, unii imbracati in smock-uri de camuflaj si altii in tunici M36, dar aici am folosit numai pe aceia imbracati in tunici.

Pe diorama sunt prezentate cele 13 pozitii standard ale “WWII German Mortar Teams” si cele 4 ale “German 75 mm le IG18 Infantry Gun with Crew” precum si un numar mare de conversii realizat pe positiile standard pentru un total de 55 figurine.

Deasupra unor imagini am inclus unele informatii referitoare la ce se vrea a fi reprezentat in ele.

Probabil cunoasteti aceasta diorama sau unele parti ale sale deoarece am folosit-o adeseori pentru a prezenta diverse figurine sau alete scenarii.
Oricum, este intentia mea ca aceasta scena sa fie ultima si din moment ce piesa centrala este o cladire de la Pegasus Hobbies, m-am gandit ca ar fi oportun sa inchei folosind si figurine Pegasus Hobbies.

ISper sa va placa si va doresc un An Nou fericit si succes la modelism.

Cristian Florescu

VEDERI DE ANSAMBLU
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

INFANTERISTI LA GARDUL DIN SPATE
Imagine postata
Imagine postata

UN SOLDAT RANIT MAI DEVREME SI UN CAMARAD
Imagine postata
Imagine postata

COMMUNICATIILE SI COMANDANTUL
Imagine postata

SECTIUNEA IG 18
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

SECTIUNEA MORTIER 12 CM
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

SECTIUNEA MORTIER 8 CM
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

O ECHIPA CU UN SINGUR MORTIER 8 CM
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

CATEVA IMAGINI ALB-NEGRU
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#2 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 04 January 2011 - 07:52 AM

ma bucur sa pot vedea din nou o scena rupta dinrealitatea celui de-al doile-a razboi mondial.
Keep going!

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 04 January 2011 - 11:53 AM

Promit sa mai urmeze si altele, dar pe alte diorame... :drinks:

#4 Useril este offline   Kosmin 

• Membru deplin
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 09-June 11

Postat 11 June 2011 - 10:00 PM

Imi poti explica cum ai facut vegetatia??

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi