Pagina 1 din 1
T26 LIGHT TANK ZVEZDA scara 1:35 varianta 1933 camuflaj de iarna
Postat 07 January 2011 - 07:04 PM
Salut Americane
Intr-adevar, acum arata mult mai bine fata de prima "diorama".
Daca in cazul primei, rugina/noroiul reprezentate erau extrem de contrastante fata de peisaj, in varianta ta finala, prin "mascarea" elementelor mai sus mentionate, masina ta se incadreaza mult mai bine intr-un peisaj hibernal.
Spor sai ai la subiecte ulterioare .
Daca in cazul primei, rugina/noroiul reprezentate erau extrem de contrastante fata de peisaj, in varianta ta finala, prin "mascarea" elementelor mai sus mentionate, masina ta se incadreaza mult mai bine intr-un peisaj hibernal.
Postat 07 January 2011 - 07:09 PM
am o cu totul alta vopsire a blindatului fata de varianta din fotografia anterioara. iti doresc spor de asemenea. urmeaza un m4 a1 la care vreau sa lucrez cum nu am mai lucrat pana acum.
AdiP, la 7 Jan 2011, 19:04, a spus:
Salut Americane
Postat 25 January 2011 - 11:56 PM
zapada? bicarbonat, aracet, apa, formula luata de pe forum.atata doar ca imbatraneste. exista vreo varianta de a pastra zapada fresh? (nu ma refer la zapada de cumparat)
e de rumegat propunerea o sa fac o proba sa vad daca prinde. merci de sfat!
dani, la 25 Jan 2011, 21:57, a spus:
Din ce in ce mai bine,din toate punctele de vedere.Din ce ai facut zapada?
e de rumegat propunerea o sa fac o proba sa vad daca prinde. merci de sfat!
Aschi, la 25 Jan 2011, 21:28, a spus:
N-am pretentia ca ma pricep, dar daca infanteristilor le-ai confectiona cate o pelerina alba de camumflaj, cred ca ar fi un cadru hibernal mult mai veridic.
Sa ai spor,
Sa ai spor,
Arata acest topic
Pagina 1 din 1