Multumesc!
Ca de fiecare data...abia astept sa-l vopsesc si eu.
Conostinte anatomice nu prea am si tare greau mai e. Dar am folosit niste desene anatomice printate
![:pardon:](http://www.cartula.ro/forum/public/style_emoticons/default/whistle.gif)
. Bine ca nu am examen din asa ceva ca fara copiuta nu stiu ce as face.
Citeaza
Cred ca o sa copiez cu nesimtire de la tine.
Te rog...si eu am facut la fel. Dar alegand diverse aspecte din multe modele am facut o salata buna care cica-i originala.
Eu folosesc Fimo soft si clasic (hanul cu tei sau online din romania) care nu e la nivel pro dar oricum are o calitate destul de buna.
Am luat totusi legatura cu RoArt (picturaonline.ro, colorit.ro) si la propunerea mea, se pare ca vor incerca sa importe Super Sculpey si Super Sculpey Firm in prima jumatate a anului viitor...niste materiale cu adevarat profesionale.
Totusi, fimo necesita coacere la 130-150 grade (20-30min) pentru o duritate foarte mare. Daca vrei o conversie mai bine folosesti milliput sau alta rasina epoxidica(de calitate). Sau...dezlipesti coada de pe model, o coci separat si o lipesti la final.
Inca ceva, cianoacrilatul se distruge pe a 100 de grade iar dupa 30 min de cuptor e prajit si total ineficient.
Inca nu stiu cum sa fac zona buclucasa avand in vedere ca e un nud...da
r uite aici o idee.
Am fost si fan D&D dar acum am ramas fan doar Fantasy.