Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 HaT - WWII German Tank Riders - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 HaT - WWII German Tank Riders (IMG&Link Preview)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 27 December 2010 - 03:37 AM

Trebuie mentionat ca aceste figurine sunt test shot-uri si nu produsul final care probabil va fi lansat in curand de HaT. O surpriza foarte placuta acest set, figurinele fiind total compatibile cu Preiser.

Vehiculul folosit ca platforma pentru soldati este vechiul Matchbox/Revell StuG IV dar cu tun si mitraliera Dragon precum si alte mici imbunatatiri.

Sper sa va placa imaginile, si daca vreti sa cititi textul Preview-ului pe care l-am realizat ptr. acest set, o puteti face aici:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...mp%3BPreview%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

SIZE REFERENCE

Imagine postata

PE VEHICUL

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

DOAR TANCHISTII

Imagine postata

Imagine postata

CATRE FRONT
Imagine postata

#2 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 28 December 2010 - 04:42 AM

Foarte fain. Poate vrei sa-i repozitionezi putin, pt. ca echipajul tancului nu "vede" mai nimic.
Fotografia alb negru este de milioane.

Felicitari Cristian. Imi pare bine sa te vad activ.

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 28 December 2010 - 07:54 AM

Multumesc mul ptr pentru mesaj, si mie m-a placut mult poza alb negru..... :drinks:
Ai dreptate, soferul nu prea ar vedea mare lucru iar o repozitionare este foarte usor de facut intrucat figurinele nu sunt lipite pe vehicul. Cand i-am aranjat, am facut-oo de pe partea cealalta a vehiculului si nici pe urma nu am fost prea atent.....trebuia sa il pun mai intr-o parte ca sa vada mai bine si amarutul care ii plimba....

Fiind in concediu cateva zile, voi avea timp sa lucrez, asa ca sper ca in curand sa finalizez inca cateva seturi.... :pardon:

#4 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 28 December 2010 - 02:01 PM

ca de obicei :drinks: .

#5 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 29 December 2010 - 10:19 AM

Vezi postareaPanzer_Grenadire, la 27 Dec 2010, 03:37, a spus:

...Trebuie mentionat ca aceste figurine sunt test shot-uri si nu produsul final care probabil va fi lansat in curand de HaT...

Sper sincer ca produsul final sa se ridice mult peste calitatea unor exemplare destinate test shot-urilor (disproportionati, diformi, detalii out-of-scale). Asa, de la 1m arata OK. Dar de aproape, mai ales ca urmare a vopsirii, se vad toate incongruentele.
Tot respectul, as usual, pentru munca ta.

#6 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 01 January 2011 - 11:41 AM

Vezi postareaamericanul, la 28 Dec 2010, 14:01, a spus:

ca de obicei :drinks: .

Multumesc mult... :pardon:

Vezi postareaalexelu_marinelu, la 29 Dec 2010, 10:19, a spus:

Sper sincer ca produsul final sa se ridice mult peste calitatea unor exemplare destinate test shot-urilor (disproportionati, diformi, detalii out-of-scale). Asa, de la 1m arata OK. Dar de aproape, mai ales ca urmare a vopsirii, se vad toate incongruentele.
Tot respectul, as usual, pentru munca ta.

Intr-adevar, are unele mici imperfectiuni care ar putea fi corectate pe varianta finala a produsului. Insa cred ca foarte multe imbunatatiri nu vor fi facute....
Out of scale nu sunt prea multe chestii, poate doar mainile (o chestie obisnuita la foarte multi producatori) si patul de la MG. Uniformele si cizmele nu prea sunt detaliate, insa din fericire din cauza pozitiei, cel putin tunicile scapa....
Oricum, comparativ cu seturile precedente in domeniul WWII de la HaT, seria aceasta este un real progres. Este de asemenea bine ca se potrivesc excelent din punct de vedere al marimii cu figurinele Preiser, impreuna pot sa umple un Panther sau Tiger cu toate ca datorita uniformei, cel mai bine ar fi un Panzer III. :friends:

#7 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 01 January 2011 - 03:08 PM

Vezi postareaPanzer_Grenadire, la 1 Jan 2011, 11:41, a spus:

... Insa cred ca foarte multe imbunatatiri nu vor fi facute....
Out of scale nu sunt prea multe chestii, poate doar mainile (o chestie obisnuita la foarte multi producatori) si patul de la MG. Uniformele si cizmele nu prea sunt detaliate, insa din fericire din cauza pozitiei, cel putin tunicile scapa....

Pacat. Intr-adevar, mainile (atat palmele, cat si bratele) sunt cele care ies in evidenta. Apoi capetele - unii par debili, iar altii ciclopi (urechile nu-i avantajeaza deloc). Apoi castile (mari, mici, turtite). Apoi armele (MG-ul, MP-ul). Iar cel mai mult m-au atras pletele comandantului de tanc, care pare ca are coc montat la mansarda si chipiul subofiterului, care e foarte retro (WW1). Ar mai fi un puscas care pare a avea picioarele paralizate de la genunchi in jos, dar poate e de la varza murata.
La multi ani si la foarte multe recenzii in anul acesta.

Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 01 January 2011 - 03:11 PM

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi