Salut,
in primul rand Craciun Fericit tuturor modelistilor si celor apropiati lor.
Mi-a adus Mosul ( cu ajutorul lui cmusat2000 din Timisoara) un 1/48 Academy F-111E Aardvark.Nu m-a rabdat inima si am deschis deja cutia si totul arata super, mai putin foaia cu decaluri. Arata bine, dar as vrea sa fac una din urmatoarele variante:
•F-111C, A8-131, Red Flag 2006
•F-111C, A8-131, F-111 30th Anniversary 2003
•F-111C, A8-125, 25th Anniversary 1998
•F-111C, A8-125, 90th Anniversary 2007
Si pentru asta as vrea sa cumpar decalurile urmatoare:
http://www.cybermodeler.net/hobby/kits/aca...2220_decals.jpg
Intre timp voi cauta si eu pe net poate le gasesc pe undeva.
Multumesc
Pagina 1 din 1
Cumpar decal F-111
Postat 29 December 2010 - 06:38 PM
O varianta de inmatriculare asemanatoare cu una din cele patru enumerate de tine se gaseste pe aceasta coala:
Model Alliance 48169 World Air Power Update No.2
Altfel, din cate vad, tu ne arati chiar coala cu decal-uri din noul kit (noua cutie) Academy F-111C RAAF 1/48 12220.
Poate te ajuta cumva sa contactezi Academy Europe pentru a obtine separat decal-urile respective.
info@academy-europe.de
Model Alliance 48169 World Air Power Update No.2
Altfel, din cate vad, tu ne arati chiar coala cu decal-uri din noul kit (noua cutie) Academy F-111C RAAF 1/48 12220.
Poate te ajuta cumva sa contactezi Academy Europe pentru a obtine separat decal-urile respective.
info@academy-europe.de
Postat 29 December 2010 - 07:49 PM
multumesc pentru adresa.
cat despre academy, am incercat sa-i contactez si momentan nici un raspuns. dar se pare ca pe ebay sunt ceva alternative la variantele pe care intetionam sa le fac. o alta varianta ar fi sa comand hartie pentru decaluri si sa le fac eu. si cred ca aceasta varianta prinde din ce in ce mai mult contur , cel putin din cate vad eu. oricum vroiam sa cumpar de ebay un aerograf asa ca voi adauga si decalurile cu ocazia asta. raman deschis si la comanda de hartie pentru decaluri, pentru ca probabil vor mai fi situatii de genul,acesta si vreau sa am variante de rezolvare a situatiei
cat despre academy, am incercat sa-i contactez si momentan nici un raspuns. dar se pare ca pe ebay sunt ceva alternative la variantele pe care intetionam sa le fac. o alta varianta ar fi sa comand hartie pentru decaluri si sa le fac eu. si cred ca aceasta varianta prinde din ce in ce mai mult contur , cel putin din cate vad eu. oricum vroiam sa cumpar de ebay un aerograf asa ca voi adauga si decalurile cu ocazia asta. raman deschis si la comanda de hartie pentru decaluri, pentru ca probabil vor mai fi situatii de genul,acesta si vreau sa am variante de rezolvare a situatiei
Arata acest topic
Pagina 1 din 1