Forum Machete,Modelism,Hobby: vopsire macheta mini - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

vopsire macheta mini caut persoana din bucuresti care poate vopsi o macheta de mini cooper

#1 Useril este offline   skepsys82 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 13 December 2010 - 11:14 PM

Salutare.

Caut o persoana care imi poate vopsi si mie o macheta de mini cooper.
Nu stiu ce scala este dar are in lungime aprox. 7cm.
As vrea culoarea roz, ea fiind rosie acum.
Am cumparat-o astazi din carrefour si nu am gasit nicaieri model pe roz. Vreau sa o fac cadou unei fete careia ii place rozul dar nu pot sa o vopsesc de nebun roz pentru ca as strica-o evident.(am gasit roz pe ebay dar mi s-a spus ca e prea tarziu sa comand acum pentru sarbatori)

Daca se pricepe cineva sau daca stie cineva pe careva priceput, dar din bucuresti, astept un semn. Si un pret pe care il cere evident.
Am atasat poze pentru estimare...
Mersi anticipat pentru raspunsuri.
andrei.

In orice caz, sarbatori fericite.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: mini1.jpg
  • Imagine atasata: mini2.jpg

Aceasta postare a fost editata de skepsys82: 13 December 2010 - 11:18 PM

#2 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 14 December 2010 - 03:10 AM

Andrei, e frumos ce vrei tu sa faci.
Faza e ca noi nu prea umblam cu roz.
Ce poti face (si astfel satisfactia va fi si mai mare si poate si admiratia ei) este sa te duci la un fondul plastic si sa iei:
Scotch hartie pentru mascat la vopsiri si un spray roz (da Doamne sa gasesti). Daca nu, pe la Brico sau Mr. Bricolaj.
Odata ajuns acasa cu cumparaturile, lipeste pe geamuri, roti (la masina bre) si unde nu mai vrei sa fie roz scotch din ala si taie surplusul cu un cutter sau o lama.
Dai apoi cu spray de la 25-30 cm (neaparat) si lasi sa se usuce bine inttre straturi. Nu incerca sa acoperi cu vopsea de la prima mana. O sa curga si te enervezi si ne mai si injuri.
Poti folosi un feon de par pentru uscare mai rapida dar nu exagera.
Cand se usuca scoti scotch-ul, o pui o zi pe balcon (fara praf) ca sa iasa un pic mirosul, o ambalezi frumos si te prezinti la domnisoara.

Nota descurajanta :
Eu dupa ce am incercat cu mai multe subiecte (avioane, moto, figurine,diorame), M-AM LASAT !
Cu toate astea acum suntem casatoriti....Sau poate tocmai de asta....Deci fereste-te... :pardon:

#3 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 15 December 2010 - 12:18 PM

Cristi Marin poate sa va povesteasca ce a patit cu vopsirea unei astfel de masini. Practic nu a fost ca lumea nici dupa a 5-a mana de vopsea data. Recomand neaparat smirghel inainte de vopsire sa se duca lacul care este acum pe ea. Plus ca mascarea este un chin, a trebuit desfacuta, vopsita pe bucati exact ca o masina reala, asamblata la loc dupa aia, etc.

Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 15 December 2010 - 12:20 PM

#4 Useril este offline   skepsys82 

• Nou venit
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 15 December 2010 - 08:28 PM

Vezi postareawurger, la 14 Dec 2010, 03:10, a spus:

Andrei, e frumos ce vrei tu sa faci.
Faza e ca noi nu prea umblam cu roz.
Ce poti face (si astfel satisfactia va fi si mai mare si poate si admiratia ei) este sa te duci la un fondul plastic si sa iei:
Scotch hartie pentru mascat la vopsiri si un spray roz (da Doamne sa gasesti). Daca nu, pe la Brico sau Mr. Bricolaj.
Odata ajuns acasa cu cumparaturile, lipeste pe geamuri, roti (la masina bre) si unde nu mai vrei sa fie roz scotch din ala si taie surplusul cu un cutter sau o lama.
Dai apoi cu spray de la 25-30 cm (neaparat) si lasi sa se usuce bine inttre straturi. Nu incerca sa acoperi cu vopsea de la prima mana. O sa curga si te enervezi si ne mai si injuri.
Poti folosi un feon de par pentru uscare mai rapida dar nu exagera.
Cand se usuca scoti scotch-ul, o pui o zi pe balcon (fara praf) ca sa iasa un pic mirosul, o ambalezi frumos si te prezinti la domnisoara.

Nota descurajanta :
Eu dupa ce am incercat cu mai multe subiecte (avioane, moto, figurine,diorame), M-AM LASAT !
Cu toate astea acum suntem casatoriti....Sau poate tocmai de asta....Deci fereste-te... :clapping:

funny :)), multumesc de sfaturi!

Vezi postareaOlafTheViking, la 15 Dec 2010, 12:18, a spus:

Cristi Marin poate sa va povesteasca ce a patit cu vopsirea unei astfel de masini. Practic nu a fost ca lumea nici dupa a 5-a mana de vopsea data. Recomand neaparat smirghel inainte de vopsire sa se duca lacul care este acum pe ea. Plus ca mascarea este un chin, a trebuit desfacuta, vopsita pe bucati exact ca o masina reala, asamblata la loc dupa aia, etc.

wow, la 9 ron cat am dat pe ea cred ca daca o dezasamblez nici ca se mai poate asambla intreaga cum e acum :)). multumesc insa de sfaturi.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi