La multi ani!
Profitind de o mica pauza, va prezint continuarea.
Am achizitionat 2 vagoane platforma PIKO, care vor suferi transformari substantiale. La final ele vor fi transformate in
vagonul 1 si
vagonul 2.
Ca o scurta descriere,
vagonul 1 va fi incarcat cu saci de nisip. Scopul acestuia este de protectie impotriva incarcaturilor explozive plasate pe calea ferata.
Vagonul 2 va fi dotat cu un flak si cu o mica baraca pentru personalul care il deserveste.
Am plecat ca sursa de inspiratie de la poza lui @Dany, caruia ii multumesc pentru informatie.

Exteriorul va fi vopsit in gri sobolan. Peretii interiori ai baracii ii voi vopsi intr-un galbui-maroniu deschis. Avind in vedere ca exista niste geamuri spre exterior, ma gindesc sa mobilez si interiorul baracii cu niste paturi suprapuse, un godin (cu burlan pe acoperis) si un afis din prestigioasa publicatie a vremii, SIGNAL.
De asemenea o sa existe cite o usa, una in zona flak-ului si alta in spate unde voi amplasa niste lemne de foc sub un mic adapost.
Invelitoarea va fi din carton asfaltat (scoci de hirtie dat cu vopsea acrilica neagra mata si prafuit putin).
Pentru flak voi opta pentru varianta asta (multumesc LDH):
http://www.preiser-figuren.de/detail,165C7...iser_16582.html. Momentan nu este pe stoc, dar incerc sa gasesc variante mai ieftine.
In final ca sa fie si mai realist ma gindesc sa pun si omuleti.
Am uitat sa adaug urmatoarele -fata de vagonul cumparat am operat urmatoarele modificari:
1. am decupat portiuni de 1 cm din laturile vagonului pentru a face posibil accesul in vagon
2. podeaua existenta (de plastic) s-a placat cu scinduri de lemn de balsa
3. peretii laterali ai platformei vor fi captusiti si pe interior cu inca un rind de scindura si vor avea o "mina curenta" (capac) tot din lemn
4. pardoseala flak-ului va fi din metal (o cartela de telefon taiata)
5. vor exista scari si minere din metal (capse de capsator hirtie).
Aceasta postare a fost editata de andrei_nsts: 01 January 2011 - 07:54 PM