Matchbox in Obor
Postat 05 December 2005 - 12:11 PM
Cica da... Am dat o fuga prin Obor intr-o buna zi si, ce sa vezi? Kituri de la decedatul Matchbox. Aviatie la 1/72, plastic vechi (deh, facut in `83), instructiuni in chineza, simplicitate, dar, totusi, niste kituri dragute si, din cate am inteles, destul de greu de gasit. Pretul era de 120.000 / kit. Am luat si eu un Hs 126 si un grumman hellcat si cred ca o sa mai iau.
Astea sunt cumva kituri preluate si de revell? adica aceleasi matrite, alte cutii? cel putin mie asa mi se pare, desi nu am kiturile respective de la revell, dar pilotii acestor 2 avioane si pilotul unui swordfish de la revell sunt IDENTICI. deci?... si pretul la revell e de cel putin 2 ori mai mare.
Astea sunt cumva kituri preluate si de revell? adica aceleasi matrite, alte cutii? cel putin mie asa mi se pare, desi nu am kiturile respective de la revell, dar pilotii acestor 2 avioane si pilotul unui swordfish de la revell sunt IDENTICI. deci?... si pretul la revell e de cel putin 2 ori mai mare.
Postat 06 December 2005 - 12:11 AM
Citeaza
...iar plasticele sunt de toata...jena
Man, plasticele Matchbox si-au facut treaba excelent avind in vedere cind au fost facute si cit au costat....
Mult timp Tempestul II,SBC-4 Helldiver si chiar Buffalo au fost pretty good...Skyhawkul e iara destul de bun , chiar si messerul 110 (din alea am avut cel putin 4).Pentru F-104 si Saab 37 (ambele in varianta biloc) nu prea aveai oricum alte optiuni...Hellcatul era ok, pina sa apara la Italeri/Revell.
Citeaza
Astea sunt cumva kituri preluate si de revell?
In fapt multe din machetele Matchbox s-au reincarnat in Revell (si vindute chiar in 2005 ca...noutati...la preturi nesimtite (He-70, Swordfish, SB2C Helldiver , Do-18 etc)
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 06 December 2005 - 12:17 AM
Postat 06 December 2005 - 10:43 AM
Subscriu!
Skyhawk-ul, exceptand lipsa interiorului, e prea ca lumea pentru cat costa. Ba chiar si Hawk-ul "Red Arrows" mi-a placut si, veti rade, pana si abtibildurile s-au pus pe un rosu lucios bine (in proportie de 90% ).
Skyhawk-ul, exceptand lipsa interiorului, e prea ca lumea pentru cat costa. Ba chiar si Hawk-ul "Red Arrows" mi-a placut si, veti rade, pana si abtibildurile s-au pus pe un rosu lucios bine (in proportie de 90% ).
Aceasta postare a fost editata de niki: 06 December 2005 - 10:44 AM
Postat 07 December 2005 - 09:33 AM
1. Kitul de 110 nu era.
2. Plasticul e cel putin ciudat, dar se lipeste foarte bine. Nu stiu inca cum prinde vopseaua.
3. Investitia merita.
4. Am un swordfish de la revell achizitionat de curand care are doar alt plastic si, repet, pilotul e identic. Pretul = dublu + 1/2.
5. Personal o sa mai iau, fie si din cauza ca sunt relativ "kituri pierdute". asta pana le baga revell la noutati, vorba cuiva de mai sus.
6. Fiecare cu damblaua lui. :roll:
2. Plasticul e cel putin ciudat, dar se lipeste foarte bine. Nu stiu inca cum prinde vopseaua.
3. Investitia merita.
4. Am un swordfish de la revell achizitionat de curand care are doar alt plastic si, repet, pilotul e identic. Pretul = dublu + 1/2.
5. Personal o sa mai iau, fie si din cauza ca sunt relativ "kituri pierdute". asta pana le baga revell la noutati, vorba cuiva de mai sus.
6. Fiecare cu damblaua lui. :roll:
Postat 07 December 2005 - 05:50 PM
Pentru cei invatati cu Hasegawa sau mai noul Trumpeter, kit-uri ce aproape ca se asambleaza singure , cred si eu ca un Matchbox este o catastrofa! Aber...sint machete pe cale de "disparitie" pe care nu le mai face nimeni si apoi, nitica munca, nu face rau numanui . E drept, timpul alocat ducerii la bun final a unei astfel de machete este similar cu cel necesar realizarii a vre-o trei "hasegave"!
Si mai e ceva: pe un kit de 10 lei iti vine mai usor sa faci tot felul de experiente pe care, sint sigur, nu le-ai incerca pe unul de 100!
Si mai e ceva: pe un kit de 10 lei iti vine mai usor sa faci tot felul de experiente pe care, sint sigur, nu le-ai incerca pe unul de 100!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 07 December 2005 - 05:51 PM
- ← FW-190 D-9
- Aviatie
- p-51d →