Z-Mare, asta e un hobby. Ca in cazul oricarui hobby, trebuie sa faci ce iti face placere. Unora le place sa modifice, sa detalieze sau sa corecteze machete. Altora le place sa construiasca direct din cutie. Altora le place sa cumpere machete si sa se uite la ele in cutie fara sa le asambleze. Placerea unuia nu anuleaza placerea altuia. Fa ce iti face placere tie.
MIG, asa cum am zis, eu nu am nici un MiG29 de-al lui Pavel, asa ca nu ma pot pronunta. Din cate am auzit, dansul nu are propriul atelier de turnare si ca a luat machetele gata turnate din alta parte la care au adugat decauri romanesti. Din cate mi s-a spus de catre un alt machetist care are macheta, aceste kituri sunt kituri Condor.
Daca sunt kituri Condor, atunci pot spune ce stiu (si de acum incolo vorbesc despre kiturile Condor). Kiturile Condor sunt, asa cum am zis mai sus, CLONE Italeri. Nu stiu cum le-au copiat (pantograf etc.) dar daca pui piesele Condor peste piesele Italeri o sa gasesti niste asemanari "uimitoare". Iar aceste asemanari imita si toate erorile Italeri.
HTH
Radu