Nu mi s-a parut ca e necesar sa pun poze inainte de acest stadiu; e destul de simplut, nivel 3 dificultate.
Are 2 variante de inmatriculare, drept pt care sunt doua modele de jenti, rezervoare, esapamente si decaluri, si2 variante de vopsire. Pt ca imi castig painea din vopsele, am compus eu o culoare ( asemanatoare cu una din variantele date de ei) din vopsea auto solvent, cu lac auto 2 k ( ialienesti). Vopseaua am aplicat-o dupa ce am dat intai un strat alb de vopsea ce folosesc eu adica o acrilica cu aderenta directa pe plastic, cu uscare rapida- deoarece nu am primer pt plastic. Problema am avut cu furca care era cromata, iar cromul s-a luat pe degetele mele in timp ce o debavuram...! Asa ca am curatat-o toata, am luat un spray crom de la Mister Bricolage si a iesit ...asa cum se vede...( aplicat pe n fond negru) Ma gandesc sa o ansamblez provizoriu - in sensul ca sa pot demonta furca mai tarziu, ca mi se arata un drum pana la Praga in ianuarie, si musai sa gasesc un crom mai bun acolo, din cele folosite de Tibi. E clar ca asa nu o pot lasa, e dif uriasa intre spray si piesele cromate din chit, si urmeaza ghidonul montat pe furca...!
Nu stiu inca daca sa las lantul de distributie asa cum e, poate imi dati careva o sugestie , imi pare ca ar trebui mai inchis...( l-am dat cu cu gri metalizat de la Model Colors- singura vopsea care am cumparat-o)