Salut!
Am tras tare sa termin aceasta macheta pentru ziua aceasta... Impulsionat si de noua si minunata carte a lui Dan Melinte, am incercat sa reprezint un Bf-109 Ga-6 montat in licenta la Brasov. De mare ajutor au fost si decalurile lui Radu Branzan ce reprezinta un avion cu un camuflaj cu totul deosebit pentru aviatia romana!
Kit-ul e un Hasegawa 1/32 ,montat "din cutie",la care am folosit bulbii tip Brasov din setul de decaluri. Postez si 3 imagini din timpul vopsirii, am dat cu alb,am mascat ,apoi cu verde ,peste care am "carnatarit" cu patafix si am dat cu un gri-albastrui. Bineintes decaluri,usoara uzura si la final lac mat.
Las imaginile sa vorbeasca si va urez:
LA MULTI ANI ,ROMANI !!!
Vali
Pagina 1 din 1
Messerschmitt Bf-109 Ga-6 1/32 ROMANIA
Postat 01 December 2010 - 04:02 PM
Citeaza
Acum rupe-i o aripa si pune-l ca in poza.
Corect ca sa reprezinte adevarul istoric, rupe-i o aripa si buseste-o de copac pe cea intacta ( ca in foto)
Lasand gluma, Vali te felicit pentru curajul de-a modela unul din bf 109G romanesti cu un camuflaj complicat de realizat.
Urmatorul G-u rom pe care as vrea sa-l vad modelat este 8 rosu "Tumpi Bumpi Flostomok" (poate pana atunci o sa apara si decal-uri la el)
Postat 01 December 2010 - 05:46 PM
Multumesc de aprecieri si mai ales de carcoteli. Da ar fi o chestie, sa-l rup ca-n poza...
Da, Cantacuzino, o sa urmeze si altele, mai am 3 ,Ga-6 comunist cu stele,G-6 Erla 1- rosu al lui Galea si un G-2 al lui Bazu sau al lui Serbanescu,inca nu m-am hotarat...
Da e interesant si Tumpi Bumpi Flostomok mai ales ca a dobarat un Yak in ultimele zile de razboi...Nu m-am gandit la el...Inca!
Da, Cantacuzino, o sa urmeze si altele, mai am 3 ,Ga-6 comunist cu stele,G-6 Erla 1- rosu al lui Galea si un G-2 al lui Bazu sau al lui Serbanescu,inca nu m-am hotarat...
Da e interesant si Tumpi Bumpi Flostomok mai ales ca a dobarat un Yak in ultimele zile de razboi...Nu m-am gandit la el...Inca!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1