Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 Pegasus Hobbies-German Mortar Teams (IMG;Rev;Conversions) - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 Pegasus Hobbies-German Mortar Teams (IMG;Rev;Conversions)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 26 November 2010 - 10:56 AM

Dupa o perioada extrem de lunga, am reusit in sfarist sa termin tot ceea ce imi propusesem cu acest excelent set de la Pegasus Hobbies. Avand in vedere calitatile sale deosebite, am incercat sa realizez o prezentare destul de complexa, incluzand o recenzie detaliata cat si pictarea pozitiilor standard si a numeroase conversii. Multe dintre conversii sunt bazate dupa imagini de referinta si au fost realizate folosind diverse parti ale corpului, echipament si arme de la Pegasus, Dragon si Preiser precum si multe scratch-build-uri.

Cel putin eu sunt destul de satisfacut de rezultatul final al acestui proiect si sper sa petreceti cateva clipe placute la link-ul de mai jos, unde este posibil sa aflati si multe detalii interesante. In plus, tot acolo sunt muuuuuult mai muuuulte imagini ale pozitiilor standard, conversiilor si altor chestii.... :drinks:

Doar cateva poze, dar dupa cum spuneam, la link-ul de mai jos veti gasi extrem de multe imagini...
Ultimele 7 poze prezinta conversii realizate dupa imagini de referinta si daca este disponibila si versiunea alb-negru, aceasta reprezinta faptul ca imaginea de referinta era alb-negru.

Pentru o mia buna identificare a conversiilor, in prima imagine am numerotat pozitiile standard, urmand ca deasupra fiecarei imagini prezentand conversiile (de regula cate 3 pentru fiecare pozitie standard) fiind numerotat corpul pe care au fost realizate.

Opiniile si sugestiile voastre privind textul recenziei, vopsirea sau conversiile sunt mai mult decat bine-venite.

LINK catre imagini si textul recenziei (pentru cei interesati, cred ca merita o scurta .... sau mai lunga vizita)... :whistle:

http://www.network54.com/Forum/47210/threa...+Conversions%29

Cristian Florescu

POZITII STANDARD

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

MORTIERE, RADIO SI CUTII DE MUNITIE
Imagine postata

MORTIERELE PICTATE IN GRI
Imagine postata

STANDARD RADIO TEAM AND OFFICER
Imagine postata

STANDARD GRANATWERFER 42 TEAM
Imagine postata

STANDARD GRANATWERFER 34 TEAM
Imagine postata

ALL STANDARD POSES ARRANGED
Imagine postata

STANDARD POSES ON THE BATTLE FIELD

Imagine postata

CONVERSIONS

Imagine postata
CONVERSIONS ON BODY 1
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 2
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 3
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 4
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 5
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 6
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 7
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 8
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 9
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 10
Imagine postata

CONVERSIONS ON BODY 11; 12; 13
Imagine postata

CONVERTED GRANATWERFER 34 TEAMS

Imagine postata

CONVERTED POSES INSPIRED BY REFERENCE IMAGES - HOPE YOU RECOGNISE SOME

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 26 November 2010 - 11:02 AM

#2 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 28 November 2010 - 03:09 AM

Cristian draga, este uluitor ce faci tu aici :whistle: :drinks:

Pe bune; trebuie sa te gandesti serios sa faci niste diorame sau vignete. Este foarte multa dinamica in ceea ce realizezi tu cu conversiile si a spune o poveste de razboi nu este mare lucru pt. tine.

Dar tot nu mi-ai spus ce ai facut la concurs.

Este exceptional ce lucrezi. Ma bucur sa vad pasiune, dedicatie, talent si inteligenta in lucrarile tale. Ar trebui sa te gandesti serios sa scri o carte. Ai avea ce sa sa spui.

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 29 November 2010 - 01:37 PM

Multumesc mult pentru mesaj, este o bucurie mare pentru mine sa vad ca v-a placut acest topic si intr-adevar, am pus mult suflet, pasiune si numeroase ore de munca in acesta.
pe de alta parte, cu cele cateva mii de figurine care le am in dotare, ar fi destul de usor de facut mai multe diorame si vignette.
Insa dupa cum stii, vizez o diorama de mari dimensiuni, care sper sa fie gata in cativa ani.... :cray:

Pana atunci, sper ca in martie sa imi lansez un site, gen PSR, insa va fi dedicat exclusiv armatei germane in WWII la scara 1/72. Spre deosebire de PSR, va include insa si seturile pictate plus numeroase conversii. Cred ca va fi ceva unic si care se adreseaza unui grup tinta destul de numeros. Bineinteles va fi in engleza....

Material am suficient, in prezent cred ca am peste 250 de astfel de seturi.... :drinks:
Initial, unele vor fi prezentate nepictate si cu o recenzie scurta, insa pe parcurs sper sa le termin pe toate. Oricum, ]n prezent am peste 100 de recenzii si seturi pictate iar pana in martie se vor mai adauga multe altele intrucat voi viza si seturi cu un nr. restrans de figurine... :whistle:

In ceea ce priveste o carete, ai ghicit perfect, am aceasta intientie in viitorul destul de apropiat. Sa vedem daca resusesc sa obtin acceptul companiei respective de a sponoriza acea carte... :pardon: :drinks:

Inca odata, multumesc mult de mesaj si sper sa iti placa si urmatorii cu toate ca nu vor fi spectaculosi si doar in pozitiile standard...

Cristi

P.S. La concurs nu s-au dat inca rezultatele , este de-a dreptul bizar....era pe Braille Scale Monthly Competition pe luna august...de atunci nu s/a mai dat nici un comentariu al juriului.... :-o

#4 Useril este offline   florinjenica 

• Membru deplin
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 31-May 09

Postat 29 November 2010 - 03:15 PM

Cristi, demult tin sa te felicit si eu pentru lucrurile minunate pe care le faci. Nu pot decat sa ma inclin cu respect cand vad admiratia si pretuirea cu care te inconjoara toata suflarea brailista (si nu numai) de la noi si din afara. Esti un exemplu de pasiune, seriozitate si decenta. Ma bucur pentru cele doua proiecte ale tale (site-ul si cartea) si sint sigur ca or sa aiba succes; il meriti cu prisosinta.
Florin

Aceasta postare a fost editata de florinjenica: 29 November 2010 - 03:17 PM

#5 Useril este offline   Razvan 

• Membru senior
  • Postari: 499
  • Inregistrat: 10-July 06

Postat 29 November 2010 - 06:29 PM

Au disparut pozele ?

Aceasta postare a fost editata de Razvan: 29 November 2010 - 06:29 PM

#6 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 30 November 2010 - 10:22 AM

Vezi postareaflorinjenica, la 29 Nov 2010, 15:15, a spus:

Cristi, demult tin sa te felicit si eu pentru lucrurile minunate pe care le faci. Nu pot decat sa ma inclin cu respect cand vad admiratia si pretuirea cu care te inconjoara toata suflarea brailista (si nu numai) de la noi si din afara. Esti un exemplu de pasiune, seriozitate si decenta. Ma bucur pentru cele doua proiecte ale tale (site-ul si cartea) si sint sigur ca or sa aiba succes; il meriti cu prisosinta.
Florin

Multumesc mult Florin, cuvintele tale ma onoreaza si sper sa nu va dezamagesc nici in continuare... :whistle:

Vezi postareaRazvan, la 29 Nov 2010, 18:29, a spus:

Au disparut pozele ?

Da, din cauza ca am depasit cei 10 Giga acordati de Photobucket... :drinks:
Pe de alta parte, am rezolvat problema pe Missing-Lynx, pot fi vazute acolo dand click pe link-ul oferit in primul post al acestui topic...

Voi incerca sa le reincarc si aici, insa nu am optiunea Edit la mesaj pe acest calculator...se pare ca numai de pe calculatorul de pe care am creat mesajul pot sa editez, mi s-a mai intamplat.... :drinks:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi