Cel putin eu sunt destul de satisfacut de rezultatul final al acestui proiect si sper sa petreceti cateva clipe placute la link-ul de mai jos, unde este posibil sa aflati si multe detalii interesante. In plus, tot acolo sunt muuuuuult mai muuuulte imagini ale pozitiilor standard, conversiilor si altor chestii....
Doar cateva poze, dar dupa cum spuneam, la link-ul de mai jos veti gasi extrem de multe imagini...
Ultimele 7 poze prezinta conversii realizate dupa imagini de referinta si daca este disponibila si versiunea alb-negru, aceasta reprezinta faptul ca imaginea de referinta era alb-negru.
Pentru o mia buna identificare a conversiilor, in prima imagine am numerotat pozitiile standard, urmand ca deasupra fiecarei imagini prezentand conversiile (de regula cate 3 pentru fiecare pozitie standard) fiind numerotat corpul pe care au fost realizate.
Opiniile si sugestiile voastre privind textul recenziei, vopsirea sau conversiile sunt mai mult decat bine-venite.
LINK catre imagini si textul recenziei (pentru cei interesati, cred ca merita o scurta .... sau mai lunga vizita)...
http://www.network54.com/Forum/47210/threa...+Conversions%29
Cristian Florescu
POZITII STANDARD
MORTIERE, RADIO SI CUTII DE MUNITIE
MORTIERELE PICTATE IN GRI
STANDARD RADIO TEAM AND OFFICER
STANDARD GRANATWERFER 42 TEAM
STANDARD GRANATWERFER 34 TEAM
ALL STANDARD POSES ARRANGED
STANDARD POSES ON THE BATTLE FIELD
CONVERSIONS
CONVERSIONS ON BODY 1