JOLLY ROGERS F-14A 1/32 Tamiya
Postat 04 March 2011 - 09:08 PM
pe data aviatoare
In poze ai senzatia ca derivele si rezervoarele sunt pline de scame, dar in realitate sunt curate.
Postat 05 March 2011 - 11:56 AM
P.S.
Am nevoie de putin ajutor:
am bagat parbrizul in Future si pe urma am vrut sa-l vopsesc cu "clear green", dar am avut surpriza sa nu se aseze uniform. Am incercat tot felul de dilutii, de la apa, diluant acrilic, alcool tehnic, nu am reusit nimic cu ele. Dupa uscare, stratul de vopsea este neuniform. Stie cineva o solutie?
Postat 05 March 2011 - 12:02 PM
scorpio, la 5 Mar 2011, 11:56, a spus:
P.S.
Am nevoie de putin ajutor:
am bagat parbrizul in Future si pe urma am vrut sa-l vopsesc cu "clear green", dar am avut surpriza sa nu se aseze uniform. Am incercat tot felul de dilutii, de la apa, diluant acrilic, alcool tehnic, nu am reusit nimic cu ele. Dupa uscare, stratul de vopsea este neuniform. Stie cineva o solutie?
Eu am amestecat future cu cerneala verde pana a iesit de intensitatea care am crezut ca e buna si am dat (la Apache, la senzorii din bot) cu pensula de vreo 2-3 ori si a iesit destul de uniform...
Postat 18 March 2011 - 10:54 PM
E misto dar dupa parerea mea mai atenuiaza putin "negru" de desupt cu culoarea de baza (20% culoare +80% diluant) ca si o gazare " sti tu ce vreau sa zic"si fa si urmele de reparati cu culoarea de baza + alb (90%+10%) in jurul unor capace de vizitare si pe la unele nituiri dar total aleatoriu "free hand "sau cel mai bine ar fi sa faci dupa ceva poze reale sa nu exagerezi .In rest ,la telefon:)))
Postat 18 March 2011 - 11:23 PM
mykyb, la 18 Mar 2011, 22:54, a spus:
E misto dar dupa parerea mea mai atenuiaza putin "negru" de desupt cu culoarea de baza (20% culoare +80% diluant) ca si o gazare " sti tu ce vreau sa zic"si fa si urmele de reparati cu culoarea de baza + alb (90%+10%) in jurul unor capace de vizitare si pe la unele nituiri dar total aleatoriu "free hand "sau cel mai bine ar fi sa faci dupa ceva poze reale sa nu exagerezi .In rest ,la telefon:)))
Pana la vopsirea finala mai este cale lunga. Asta este deocamdata o imbinare la rece, sa vad ce si cum, mai este de chituit, slefuit, dupa aia ma bag la vopsire si nuantare. Dar tot la telefon detaliem.
Aceasta postare a fost editata de scorpio: 18 March 2011 - 11:25 PM
Postat 01 April 2011 - 01:12 PM
Si ultima mea gaselnita(am zis ca nu va arat, dar totusi), dar nu divulg deocamdata secretul cum am facut, decat dupa ce termin macheta.
Aceasta postare a fost editata de scorpio: 01 April 2011 - 01:35 PM
Postat 06 April 2011 - 06:01 PM
Urmaresc cu pasiune topicul tau si sunt convins ca nu sunt singurul... Trage tare, fa-l sa-ti placa si ma bucur ca sunt unul din putinii privilegiati care o sa-l vada live cat de curand ! Bineinteles ca o sa ma umplu de invidie creativa ,colectia ta silindu-ma sa trag tare la proiectele mele... Si da, am depistat o hiba ,nu ai batut destul bucatile de parchet laminat in dreapta nord a motanului...
Spor!
Vali
PS -Cred ca o sa vreau si eu ceva fosfor...
Aceasta postare a fost editata de Vali: 06 April 2011 - 06:06 PM
Postat 08 April 2011 - 12:10 PM
Aceasta postare a fost editata de scorpio: 08 April 2011 - 12:10 PM
Postat 08 April 2011 - 01:11 PM
tibi22, la 8 Apr 2011, 13:30, a spus:
Cum i-am zis si lui Vali mai devreme la telefon, sunt prea comod din fire, ca sa ma deplasez pe la expozitii sau muzee. Singurul lucru care ma mai misca din loc, este cate un show la Kecskemet, dar si ala ca norocul ca este din doi in doi ani. Las ca vi le arat online, sau cei care au drum prin Arad, pot sa-mi trimita un PM si daca sunt disponibil, pot sa le vada live.