Salutare tuturor,akuma o saptamana am primit un set CJ-5 RENEGADE. Totul bine si frumos,am inceput asamblarea care a mers fara probleme,am montat motorul si alte lucruri mici dar indata ce am ajuns la canistre,faruri,scaune am observat ca trebuie vopsite.Am cautat vopsea Revel si nici un succes am incercat sa inlocuiec cu vopsele normale email,am luat vopsea ulei,si tot nu merge,am curatat piesele cu detergent in apa cald dar tot vopseaaua nu se prinde de plastic si raman urme foarte mari de pensula.
Daca cineva are niste recomandari pentru mine,si de unde as putea sa achizitionez vopsele bune.Locuiesc in Resita si pana acuma nu am observat nici un magazin cu machete.m-ar interesa ce vopsele sa folosesc altfel cred ca o sa fie un hobby pierdut. Multumesc
Pagina 1 din 1
Ajutor Incepator cu probleme mari Ajutor
Postat 26 November 2010 - 11:42 AM
Milan, cred ca gresesti la dilutie, ori vopseaua e prea diluata, ori nu e diluata suficient! Cind vopsesti cu pensula este inevitabil sa ramina ceva dire. De aceea se vopseste in cel putin doua straturi, primul mai diluat, al doilea diluat mai putin. Citeste si asta, poate iti ajuta: http://www.cartula.ro/Articole/Tehnici/Vop...i-avansati.html .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1