Multumesc din nou de aprecieri, multumesc tomcat, tocmai mi-ai dat o idee, sa fac si varianta Lancer a lui 6518! Dar asta nu se stie exact cand ca anul asta am Dizertatia asa ca o sa intru - cum zic masonii- in adormire pentru o perioada, adica nu cred ca o sa mai am timp sa lucrez mai nimic, dar voi fi in trezvie pe forum!
Am uitat sa zic ca am am facut tubul pitot de rezerva my self, asta dupa ce a venit pe la consoarta o prietena de-a ei care a facut liceul de aviatie si cand a vazut migul, asta inainte de a-l termina, s-a infipt imediat in el intorcandu-l pe toate partile distrugand astfel eclatoarele si pitotul de rezerva, eu privind cu jale si fluierand a paguba! Asa ca am facut pvd-ul dintr-o bucata de coarda da chitara si Tamyia plastic putty. Si de-atunci nu mai las pe nimeni sa puna mana pe machete si recomand asta la toata lumea!
niki, la 15 Dec 2010, 21:34, a spus:
Foarte frumos! Nici nu vreau sa ma gandesc* ce ai sa faci din MF-ul de la Eduard cand apare el la inceputul anului viitor!
* de fapt, abia astept sa vad!
Da, abia astep si eu sa apara, numai ca tre sa imi fac timp oarecum sa ma lupt cu el! Multumesc niki!
Aceasta postare a fost editata de gabriel chelaru: 15 December 2010 - 09:55 PM