Pagina 1 din 1
Budha sa fie cu noi !!! iar 1/72
Postat 01 December 2005 - 11:29 AM
Dimineata de vara in 1941. Soarele a iesit de dupa muntele Fuji. Nakajima, Chang si Kinjiro trebuie sa scoata niste butoaie de motorina din mlastina in care au cazut.
-中抜 け まう作 品もあるか もしれませんが (“Budha sa ma ierte, dar am impresia ca Chang doar se face ca se roaga.”)
-作品順(番号順)に見 (“Face asta ca sa scape de munca, Kinjiro-san.”)
- を参考に (“Atunci il bag in ma-sa.”)
-頭が (“Asa cum zici Kinjiro-sama.”)
-中抜 け まう作 品もあるか もしれませんが (“Budha sa ma ierte, dar am impresia ca Chang doar se face ca se roaga.”)
-作品順(番号順)に見 (“Face asta ca sa scape de munca, Kinjiro-san.”)
- を参考に (“Atunci il bag in ma-sa.”)
-頭が (“Asa cum zici Kinjiro-sama.”)
Postat 01 December 2005 - 12:32 PM
Salut,
Frumoasa diorama Marhaba, eu am acelasi kit, piratat miseleste de o firma chinezeasca. Din aceeasi serie mai am un Starter truck Toyota GB.
Intaresc intrebarea lui Ahmed, ce e cu magazinul fabricii? Ai un link? multumesc
Spor,
Bill
Frumoasa diorama Marhaba, eu am acelasi kit, piratat miseleste de o firma chinezeasca. Din aceeasi serie mai am un Starter truck Toyota GB.
Intaresc intrebarea lui Ahmed, ce e cu magazinul fabricii? Ai un link? multumesc
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 01 December 2005 - 12:40 PM
Postat 01 December 2005 - 12:33 PM
O cunostinta , rezident in Japonia , mi-a luat mai multe kituri si mi le-a adus cind a venit in Romania in vara. Eu i-am trimis codurile din catalog, el a sunat la fabrica si cei de acolo i-au trimis un fax cu facturile proforme (una este cea de mai jos). Dupa cum se vede, trei kituri de camioane GMC, trei tancuri Pz IV, un kit FIELD EQUIPMENT (MT32), un sd kfz 234 si un CHECK POINT SET , au fost fiecare 500 yeni. Pe factura asta mai e MB33 care este codul de catalog pentru KARL WITH MUNITIONPANZER IV care a fost 1700 de yeni (aprox 12 euro).
Postat 01 December 2005 - 12:37 PM
Ceara pentru epilat dupa ce se usuca arata exact ca o balta cu apa murdara, deci nu mai trebuie vopsita. (Cel putin asa o vad eu). Toata chestia este sa nu fie prea fierbinte pentru ca atunci in contact cu suprafetele reci face clabuci care arata nasol dupa uscare.
Postat 01 December 2005 - 12:42 PM
Rectific, tancurile si Puma au fost 800. Desigur avantajul a fost ca mi le-a adus in Romania si nu a trebuit sa platesc transportul pachetului, care prin posta lor era mult mai scump decit valoarea machetelor. O alta varianta de transport al pachetelor e cu vaporul , ieftin dar dureaza chiar 2-3 luni.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1