Forum Machete,Modelism,Hobby: expozitia internationa la alba iulia 2010 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

expozitia internationa la alba iulia 2010 primele imagini

#21 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 30 November 2010 - 03:33 PM

Felicitari americanului pentru "cele mai multe exponate". :whistle:

#22 Useril este offline   george_gusteritan 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 07-January 10
  • Interests:Trabantul

Postat 05 December 2010 - 11:41 PM

Am ajuns la Alba Iulia si am vizitat impreuna cu sotia expozitia. Ce sa zic EXCEPTIONAL.MUNCA frate nu gluma . Rezultatele se vad. In plus ... oamenii (Ovidiu & Catalin) ... nu mai zic :pardon: :good: :drinks: :drinks: :friends: :friends: TOT RESPECTUL :dribble:

AICI --->http://www.traby.ro/forum/index.php/topic,1528.msg18010.html#msg18010 e postarea din forumul traby (daca nu stiati exista sectiune pt machete :dribble: )

set 1

Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata

nu ma mai lasa sa incarc zice ca is prea multe .
da io' am dat add reply ... si incarc in imagebam.com :diablo: am 4 seturi de pozeeeeee

... CUM sa fac sa vedeti si restul ??? :huh: ... CHIAR nu stiu ... mai incerc maine sa pun si restul . In postarea din forum traby sunt toate ... Chiar imi pare rau ... ca nu ma lasa

#23 Useril este offline   george_gusteritan 

• Membru deplin

Postat 06 December 2010 - 09:51 AM

set 2
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Acu' m-a mai lasat un set .... si atata. O sa pun in fiecare zi ... ca altfel nu-i loc

Aceasta postare a fost editata de george_gusteritan: 06 December 2010 - 09:54 AM

#24 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 06 December 2010 - 10:10 AM

Multumesc pentru poze!

Si acum ... mai astepti un pic si poti posta. Altfel softul incearca sa uneasca cele doua posturi ale tale si deja ai ajuns la numarul maxim de poze pe care il permite softul intr-o singura postare.

Bafta!

#25 Useril este offline   george_gusteritan 

• Membru deplin

Postat 06 December 2010 - 10:13 AM

set 3

#26 Useril este offline   george_gusteritan 

• Membru deplin

Postat 06 December 2010 - 02:12 PM

set 4 si gata
Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata Imagine postata

#27 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 06 December 2010 - 07:02 PM

Am senzatia ca vreo doua, trei machete de acolo nu sunt facute de Asociatia de Modelism Alba asa cum scrie pe foto. :pardon:

#28 Useril este offline   george_gusteritan 

• Membru deplin

Postat 06 December 2010 - 09:37 PM

Mai ... asa o fi ... voi stiti mai bine. Eu asa am vazut ca scrie pe afis ... Doamne fereste daca am avut alte intentii. Si sunt ... FOARTE incepator (categoria talamb) in ale machetelor. Daca am suparat pe careva ... SORRY .. fara intentie :pardon:

#29 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 07 December 2010 - 01:37 AM

Cam vre-o 90 si ceva la suta nu-s facute de Asociatia Modelism Alba.Dupa cum scrie pe afis,Asociatia Modelism Alba a organizat Salonul International de........
Corect, pe poze trebuia scris " Salonul International de Modelism Alba 2010".
Facu si George o gresala neintentionata............Poate viitoarele poze vor avea alt scris......Sau, mai bine,sa fie doar poze.......

#30 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 07 December 2010 - 01:10 PM

Vezi postareaOlafTheViking, la 30 Nov 2010, 15:33, a spus:

Felicitari americanului pentru "cele mai multe exponate". :pardon:

Afirmatia respectiva apartine in exclusivitate reporterului de la ProTV care in stilul lor caracteristic, fara sa ceara detalii debiteaza o groaza de ineptii. In plus nu avem facilitatiile CNAS-ului pentru a le putea verifica sau cenzura.

Vezi postareaOlafTheViking, la 6 Dec 2010, 19:02, a spus:

Am senzatia ca vreo doua, trei machete de acolo nu sunt facute de Asociatia de Modelism Alba asa cum scrie pe foto. :good:

Greseala este comuna, a mea si a lui George. El m-a intrebat ce sa scrie pe poze dar eu n-am inteles bine la ce se referea si i-am zis sa treaca numele asociatiei. In fapt a fost o eroare de comunicare nici de cum intentia de a ne asuma meritul realizarii acestor exponate.

#31 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 07 December 2010 - 03:04 PM

Vezi postareaHIND, la 7 Dec 2010, 13:10, a spus:

................................................................................
........

Si tu iei de bun tot ce scrie Olaf? Nu vezi ca s-a spart de ras?
:pardon:

Bafta!

#32 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 08 December 2010 - 01:05 AM

Vezi postareacrios, la 7 Dec 2010, 15:04, a spus:

Si tu iei de bun tot ce scrie Olaf? Nu vezi ca s-a spart de ras?
:pardon:

Corect. Si inca ma sparg. :good: :dribble: Aia cu reporterul era evidenta. Desi este interesant cum priveste un dobit omul simplu fenomenul. Stai sa vezi la anu': "Stam de vorba cu cel care are cea mai mare macheta din expozitie." Ca se dovedeste a fi ulterior un Easykit Revell si munca la ea a fost de juma' de ora e altceva. Trebuie musai un superlativ.

#33 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 08 December 2010 - 09:59 PM

Atat eu cat si Ovidiu am nominalizat participarea diversa si diversificata a expozantilor si exponatelor ,le-am aratat modelele premiate la concursuri si expozitii, am insistat pe calitatea participantilor si a lucrarilor acestora.Din pacate in cabina de montaj ,sau regia de emisiune nu am avut acces . Discutam cu directorii nuzeului ca pe viitor ori facem noi montajul si regia stirilor ,ori cumparam spatiu de emisiune si transmitem doar ce vrea muschiul si inima noastra . Si asa, si numai asa , va fi perfect . Sau ma insel .........

#34 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 08 December 2010 - 11:38 PM

Sau punem mana de la mana si-l imbolnavim pe un reporter din asta de ce suferim noi si dup-aia il facem reporterul nostru.
Asa o sa stie si el despre ce vorbeste, ba chiar o sa-i faca placere.
Sau il ia unul dintre noi la o bere intr-un loc linistit si-i dicteaza practic ce trebuie sa scrie/spuna.

Am avut ocazia ca un prieten ce lucra la o televiziune sa faca un minireportaj despre mine si ce fac. Cu toate ca am fost destul de clar si comunicam bine, ce a iesit (si cred ca mai am caseta video) nu sublinia nicidecum ce as fi dorit eu. In primul rand incepea asa: "Ixulescu, cel mai MARE modelist din Romania........"
Bine ca nu l-au mai dat ca-mi schimbau in mod tragic destinul.

#35 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12671
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 09 December 2010 - 02:58 PM

Citeaza

Sau il ia unul dintre noi la o bere intr-un loc linistit si-i dicteaza practic ce trebuie sa scrie/spuna.
Nu tine! Cred ca am mai povestit treaba cu niste reporteri de la R.L.. Practic le-am dictat articolul, cu termeni si limbaj ca la carte, dar im presa a aparut o ciorna scrisa parca de un retardat. Cica a sa avrut seful lui!

#36 Useril este offline   mdo 

• Membru senior
  • Postari: 347
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 10 December 2010 - 11:52 AM

am si eu o intrebare; In ce perioada este muzeul inchis de sarbatori ? Asta pentru planificarea excursiei...

#37 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 10 December 2010 - 03:46 PM

Vezi postareamdo, la 10 Dec 2010, 11:52, a spus:

am si eu o intrebare; In ce perioada este muzeul inchis de sarbatori ? Asta pentru planificarea excursiei...

Inca nu stiu exact programul dar cu siguranta intre Craciun si Anul Nou. Am sa incerc sa aflu mai multe, saptamana viitoare.

#38 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 10 December 2010 - 07:40 PM

inte;eg ca aceasta este o lovitura ce ma priveste in mod direct.Nu am vechimea voastra, nici experienta voastra, nu am nici o vina pentru ceea ce a prezentat reporterul si sa stiti ca am muncit mult la organizarea expozitiei.
si vis a vis de volum, oricare din voi putea veni cu ceva nou de la un an la altul, multe sau putine. cel putin eu asta am facut. si nu accept sa fiu subiect de "spart unii de ras"
Comentariile sunt nelalocul lor si nedrepte.
mai gandeste-te. Si daca stau sa ma gandesc bine , dobitocul avea dreptate, am venit cu cele mai multe lucrari noi, asa cum sunt ele, sunt munca mea. nu am pretentii de concursuri, premii si medalii ci doar ma bucur de ceea ce fac, si ma bucur cand altii, avizati sau nu se delecteaza privind piesele mele

Vezi postareaOlafTheViking, la 8 Dec 2010, 01:05, a spus:

Corect. Si inca ma sparg. :pardon: :good: Aia cu reporterul era evidenta. Desi este interesant cum priveste un dobit omul simplu fenomenul. Stai sa vezi la anu': "Stam de vorba cu cel care are cea mai mare macheta din expozitie." Ca se dovedeste a fi ulterior un Easykit Revell si munca la ea a fost de juma' de ora e altceva. Trebuie musai un superlativ.

#39 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 10 December 2010 - 08:16 PM

Vezi postareaamericanul, la 10 Dec 2010, 19:40, a spus:

...
inte;eg ca aceasta este o lovitura ce ma priveste in mod direct.Nu am vechimea voastra, nici experienta voastra, nu am nici o vina pentru ceea ce a prezentat reporterul si sa stiti ca am muncit mult la organizarea expozitiei.

Nu conteaza experienta, conteaza cat si mai ales CE expui. Reporterul dn pacate, nu a inteles asta si se vede treaba ca si in randul pasionatilor, inca mai conteaza "care-i mai tare-n parcare". Din punctul meu de vedere (ca si simplu privitor) imi pareti toti egali, avand acelasi gand : De a expune.
Un mare BRAVO pentru tine, din partea mea.

...
nu am pretentii de concursuri, premii si medalii ci doar ma bucur de ceea ce fac, si ma bucur cand altii, avizati sau nu se delecteaza privind piesele mele.

E SINGURUL lucru trebuie sa conteze pentru tine si e strict parerea mea.

L.E. Sublinierea imi apartine.

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 10 December 2010 - 08:17 PM

#40 Useril este offline   OlafTheViking 

Postat 10 December 2010 - 11:37 PM

mai gandeste-te.

M-am gandit. Nu ai cele mai multe lucrari. Nici cele mai multe noi. Ti-l dau ca exemplu pe 109 care participa pentru prima data. Dar nu asta e important (cine o are mai mare, cine are mai multe, ale cui sunt mai misto si alte asemenea idiotenii) si nu tu erai vizat. Era un comentariu la adresa presei imbecile. La fel de ironic l-as fi felicitat si pe Wurger daca aparea ca cel mai mare modelist din Romania. Dupa stiinta mea cel mai mare e Modelfan. :pardon: :good: :dribble:

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

34 useri citesc topicul
0 membri, 34 vizitatori, 0 utilizatori anonimi