expozitia internationa la alba iulia 2010 primele imagini
Postat 24 November 2010 - 03:35 PM
Astazi a fost vernisajul. Televiziuni prezente: TVR 3, Pro TV si Realitatea. Azi sau maine vor difuza la tv scurte reportaje. In plus presa locala, copii multi si bineinteles adulti.
Exponate in jur de 600 de la 64 de participanti.
Inca o data vreau sa multumesc tuturor celor care au raspuns invitatiei de participare si mai ales colegilor de asociatie care si-au adus un aport deosebit la organizarea acestui eveniment.
Exponate in jur de 600 de la 64 de participanti.
Inca o data vreau sa multumesc tuturor celor care au raspuns invitatiei de participare si mai ales colegilor de asociatie care si-au adus un aport deosebit la organizarea acestui eveniment.
Postat 24 November 2010 - 04:08 PM
In sfarsit,gata cu brambureala,totul este aranjat.
Multumiri si recunostinta tuturor celor care ne-au onorat cu prezanta si/sau cu modele.A fost din partea lor un efort deosebit(nu-i deloc usor sa stabati drumurile patriei).Dar pasiunea comuna,bucuria reantalniri , placerea discutiei la un pahar au facut uitate toate neajunsurile .
Sa ne rantalnim sanatosi la cat mai multe expozitii...
Multumiri si recunostinta tuturor celor care ne-au onorat cu prezanta si/sau cu modele.A fost din partea lor un efort deosebit(nu-i deloc usor sa stabati drumurile patriei).Dar pasiunea comuna,bucuria reantalniri , placerea discutiei la un pahar au facut uitate toate neajunsurile .
Sa ne rantalnim sanatosi la cat mai multe expozitii...
Postat 25 November 2010 - 12:47 AM
Anul acesta am ajuns si eu prima data la expozitie. Tin sa-i felicit pe TOTI cei care au facut posibila expozitia si intalnirea cu membrii forumului! Au fost cateva zile deosebite si sper sa existe cat mai multe evenimente de acest fel. Inca o data FELICITARI!
Postat 25 November 2010 - 09:32 AM
Si pentru mine a fost prima data. Si vreau sa le multumesc inca o data echipei organizatoare, in special lui Ovidiu si lui Misu, ca ne-au facut sa ne simtim ca intre prieteni, cu toate ca de-abia ne cunoscusem. A fost mult mai frumos decat imi imaginam. O sa fac tot posibilul sa ne vedem si la anul. Felicitari
Postat 28 November 2010 - 05:23 PM
Abia astept sa prind o ocazie sa ajung la alba iulia sa vad si eu expozitia PE INDELETE. Anul trecut am stat ceva vreme .,, anul asta sper sa stau mai MULT sa ma MINUNEZ.
FELICITARI baieti si fete !!!
Stau cam prost financiar ,... sa adun ceva banuti sa am de drum TM-AB
Postat 28 November 2010 - 08:14 PM
george_gusteritan, la 28 Nov 2010, 17:23, a spus:
Abia astept sa prind o ocazie sa ajung la alba iulia sa vad si eu expozitia PE INDELETE. Anul trecut am stat ceva vreme .,, anul asta sper sa stau mai MULT sa ma MINUNEZ.
Salonul e deschis pana in 30 ianuarie 2011.Speram sa ne inalnim pana atunci.
Bafta.
Postat 29 November 2010 - 03:13 PM
Postat 29 November 2010 - 11:04 PM
Tibi uite aici ceva,nu e mult,dar e destul http://stirileprotv.ro/stiri/social/rapire...-alba-2010.html