americanul, la 10 Dec 2010, 19:40, a spus:
... si sa stiti ca am muncit mult la organizarea expozitiei...
... si vis a vis de volum, oricare din voi putea veni cu ceva nou de la un an la altul, multe sau putine...
... Si daca stau sa ma gandesc bine , dobitocul avea dreptate, am venit cu cele mai multe lucrari noi, asa cum sunt ele ...
S-ar putea, totusi, ca Hind sa fi muncit cel mai mult si sa fi adus si cele mai multe modele (sau poate libelulele nu se pun); as zice ca si Busila, pe langa munca sustinuta, a adus cateva - cam o padure de avioane civile die cast (gresesc?); imi veni si Dan Magon, cu multele lui masinarii la 1/72; sau o-suta-noua, care, dupa cum spunea un alt mare modelist, a ocupat un portbagaj de Skoda / patru rafturi de Muzeu, adica cca. 40 de machete (noi).
E drept ca astia doi din urma au muncit mai putin, ca s-au carat de la Bucuresti ca sa participe la expozitie.
De asemenea, vis a vis de volum, esti singurul, pana acuma care, aparently, le-a numarat - p-ale lui si p-ale altora.
Dar, evident,
OlafTheViking, la 10 Dec 2010, 23:37, a spus:
.... nu asta e important (cine o are mai mare, cine are mai multe, ale cui sunt mai misto si alte asemenea idiotenii) ...