Forum Machete,Modelism,Hobby: WWII Servanti Germani Lansator de rachete - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

WWII Servanti Germani Lansator de rachete

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 16 November 2010 - 11:21 PM

Si aceste figurine sunt conversii ale unui set 1/72 pe care il pregatesc de postare pentru saptamana viitoare.
De asemenea, sunt strans legate de celelalte figurine postate in "Recunoasteti aceste figurine?" ce a fost pus pe site in urma cu cateva zile. De fapt, figurina cu lansatorul este o conversie facuta pe acelasi trup ca si mitraliorul din topicul anterior amintit.
Si aceste conversii sunt inspirate de o imagine din acea perioada. RPzB54 este de la Attack dar scutul este scratch-built.
Sper sa va placa.

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 16 November 2010 - 11:25 PM

#2 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 18 November 2010 - 03:08 AM

Cristi draga,

Arata fain per total. Putin mi se pare postura prea aplecata in fata.

Poate ne prezinti niste poze din fata.
Tu pregatesti ceva... si ne ti cu ochii bulbucati.

Abia astept sa vad ce "clocesti", daca imi dai voie sa spun asa.

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 18 November 2010 - 10:49 AM

Multumesc mult pentru mesaj si intr-adevar, cel cu lansatorul este putin prea aplecat fata decelce apare in poza originala. Deh, asta a fost cea mai apropiata figurina pe care am avut-o disponibila in acel moment si cand o voi pune pe teren ovoi face intr/o mica pant.

Ai ghicit perfect, am ceva de proportii destul de mari gata, din care si aceste imagini vor face parte. Acolo vor fi si poze din fataprecum si mult mai multe conversii, multe realizate dupa imagini de referinta.
Momentan nu sunt in tara, dar la inceputul saptamanii viitoare noul topic va fi postat..... :-o :dribble:

#4 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4829
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 18 November 2010 - 05:42 PM

------ am ceva de proportii destul de mari ------- Cam cat un T34 sau KV ( :dribble: )?----- . Imi place mult , (pe langa atentia , minutiozitatea si placerea cu care le lucrezi ), felul in care ai tratat castile ( ma refer aici si la figurinele din celalalt topic) . Imi par " zgrumturoase " asa cum este otelul turnat , iar pe linga materialitate au si o alta lucire de otel , ceea ce da un efect foarte placut fata de uniformele mate . Foarte fain ! Cum le-ai facut ? ( :-o ) .Sa vad intai , daca ghicesc : -- pentru textura , putin superglue si pentru efectul de lucire putin creion ( dupa vopsire , desigur)?--------- Totodata imi place faptul ca le " pui " tot felul de accesorii uneori ( esarfe , manusi , etc.), ceea ce ai individualizeaza .--------Off topic : Pacat ca la scara asta nu se pot reprezenta foarte facil ochelarii de soare . Am vazut prin fotografii o gama foarte variata , purtata nu doar in perioadele de repaos -------- . Am si o critica : Tipul cu "burlanul" pare , cel putin din foto, sa aiba piciorusele prea subtiri si mici , pe linga torsul foarte solid .Pare cumva pedepsit sa care lansatorul :friends: . Incarcatorul , in schimb e bine proportionat .

Aceasta postare a fost editata de dany: 18 November 2010 - 05:54 PM

#5 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 19 November 2010 - 11:18 AM

Multumesc mult dany pentru mesaj si comentariile pertinente, imi pare foarte bine ca iti plac aceste figurin precum si faptul ca ai rmarcat castile..... :-o

Referitor la casti, acestea au necesitat foarte mut timp. In primul rand le/am vopsit cu Humbrol 113 (rugina) dua care am veni cu dry brush cu 53 (gun metall, dar este mult mai bun ca otel decat pentru arme) Dupa aceea a urmat un dry brush cu o vopsea combinata din Humbrol 123 si Humbrol 85 (ambelel gloss) pentru a reprezenta una din culorile pe gri inchis a castilor germane. La sfarsit am venit cu un dry brush cu Humbrol 29 pentru a reprezenta noroiul&praful de pecassti. Dupa cum vezi au luat ceva timp, numai sa astepti sa se usuce fiecare vopsea consuma o multime de vreme. De asemenea vopselele trebuie sa fie farte diluate pentru a nu ingrosa materialul.

De asemenea, imi pare bine ca ai remarcat esarfele, manusile si alte chestii mici pe care incerc sa le adaug. In ceea ce priveste ochelarii de soare, exista niste capete in al doilea set Preiser referitor la Luftwaffe, cu niste ocheari de soare farte misto.

Tot referitor la ochelari, insa de motociclist, am facut unii scratch/built pentru 2 figurine care vor fi incarcate tot sapt viitoare. Cel puin mie, mi se pare ca o pereche mi/a iesit un pic prea mare, dar asta este.....in fpt i/am facut un pc cam prea departate lentilele pentru gustul meu, insa este extrem de greu de observat aspectul, numai un maniac ca mine il vede....

Referitor la proportiile celui cu burlan, acestea sunt excelente, insa datorita ungiului din care au fost facute pozele,acesta apare un pic mai ciudat. Te vei convinge cand voi posta imaginile promise, sapt.viitoare, imagini in care va aparea si din alte unghiuri. Este o figurina Pegasuas si este acelasi corp ca al mitraliorului din postarea precedenta.... :dribble:

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 19 November 2010 - 11:23 AM

#6 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 19 November 2010 - 11:27 PM

Felicitari, iarasi, si pentru conversie, si pentru vopsire.
Tragatorul per ansamblu pare disproportionat, probabil din mai multe motive: trapezul e extrem de bine conturat, pozitie e aplecata foarte mult, lasand impresia ca piciorul stang e mai scurt, si ultima si cea mai importanta (zic eu), ar fi ca teava la "tancsfaramator" e prea scurta spre inapoi - poate si de-aia e aplecat in fata: ca a amortit. :-o
Sa ne mai incanti!

#7 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior

Postat 23 November 2010 - 12:16 PM

Multumesc mult pentru mesaj si sunt pe vine...maine sau cel tarziu poimaine veti avea ce vedea, zic eu... :-o :dribble:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi