Multumesc mult dany pentru mesaj si comentariile pertinente, imi pare foarte bine ca iti plac aceste figurin precum si faptul ca ai rmarcat castile.....
Referitor la casti, acestea au necesitat foarte mut timp. In primul rand le/am vopsit cu Humbrol 113 (rugina) dua care am veni cu dry brush cu 53 (gun metall, dar este mult mai bun ca otel decat pentru arme) Dupa aceea a urmat un dry brush cu o vopsea combinata din Humbrol 123 si Humbrol 85 (ambelel gloss) pentru a reprezenta una din culorile pe gri inchis a castilor germane. La sfarsit am venit cu un dry brush cu Humbrol 29 pentru a reprezenta noroiul&praful de pecassti. Dupa cum vezi au luat ceva timp, numai sa astepti sa se usuce fiecare vopsea consuma o multime de vreme. De asemenea vopselele trebuie sa fie farte diluate pentru a nu ingrosa materialul.
De asemenea, imi pare bine ca ai remarcat esarfele, manusile si alte chestii mici pe care incerc sa le adaug. In ceea ce priveste ochelarii de soare, exista niste capete in al doilea set Preiser referitor la Luftwaffe, cu niste ocheari de soare farte misto.
Tot referitor la ochelari, insa de motociclist, am facut unii scratch/built pentru 2 figurine care vor fi incarcate tot sapt viitoare. Cel puin mie, mi se pare ca o pereche mi/a iesit un pic prea mare, dar asta este.....in fpt i/am facut un pc cam prea departate lentilele pentru gustul meu, insa este extrem de greu de observat aspectul, numai un maniac ca mine il vede....
Referitor la proportiile celui cu burlan, acestea sunt excelente, insa datorita ungiului din care au fost facute pozele,acesta apare un pic mai ciudat. Te vei convinge cand voi posta imaginile promise, sapt.viitoare, imagini in care va aparea si din alte unghiuri. Este o figurina Pegasuas si este acelasi corp ca al mitraliorului din postarea precedenta....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 19 November 2010 - 11:23 AM