Forum Machete,Modelism,Hobby: Centaur Doser - conversie 1/48 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Centaur Doser - conversie 1/48

#1 Useril este offline   SteelMaster 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2446
  • Inregistrat: 12-April 05

Postat 10 November 2010 - 09:11 PM

O a 2-a conversie pe acelasi Cromwell Tamiya 1/48.
Mai putin complexa decat precedenta conversie, la fel de interesanta si de putin ... cunoscuta.
Dar nu pentru noi !

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Am sa incerc acum sa lamuresc un mister, asta pentru a nu lasa loc unor eventuale ... alte confuzii.
Ma refeream in precedentul topic la o anumita persoana capabila de a face comentarii si observatii
pertinente si de care sa se poata tine cont. Fost membru pe acest forum.
Sant foarte convins ca, totusi, multi si-au dat seama ca este vorba despre Dan Silvestru.

In alta ordine de idei, sant convins ca toata lumea de p-acile stie cum sa-si managerieze lucrarile.
In plus de asta, eu am ales sa postez aici, DOAR aici, indiferent de parerile si opiniile mele. Zic AICI
gandindu-ma la aceste plaiuri.
Asa ca mi-am organizat si eu un mic regulament pe care deja l-am pus in practica.

In rest, s-auzim - pardon, sa vedem numai lucruri de bine.

#2 Useril este offline   Ahmed 

• Membru senior
  • Postari: 989
  • Inregistrat: 13-December 04

Postat 12 November 2010 - 11:38 AM

Eu nu pot sa vad pozele, spune ca "this image has been deleted".

#3 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 12 November 2010 - 11:58 AM

Ca mai toate piesele (ca sa nu zic toate pur si simplu) pe care le confectioneaza SteelMaster, arata excelent.
Nu pot vorbi despre acuratete pentru ca nu numai ca nu cunosc modelul, dar si daca l-asi cunoaste sunt convins ca nu sunt greseli constructive sau dimensionale cu atat mai mult cu cat o astfel de lucrare este supervizata de catre clientul insusi care are interes direct ca piesele pe care le va scoate pe piata sa fie cat mai corecte.
Ce pot spune insa este ca fiecare piesa componenta se imbina perfect cu celelalte piese fie ele ale kitului original, fie intre ele acolo unde este cazul.
Chiar asi dori sa critic ceva, dar exactitatea si finetea cu care au fost executate piesele nu-mi prea dau loc de asa ceva. Sper ca si piesele rasinoase sa iasa la aceiasi calitate spre satisfactia celor ce le vor cumpara.
A! Nu se vad poazele!? :-o
Pentru mine nu-i bai. Le-am avut in mana pentru a le putea admira pe viu si chiar m-am jucat nitel de-a montatul ca sa mai verific o dara mana lui Sandu. Am fost incantat de ce am vazut si bucuros ca am avut aceasta ocazie.

Bafta!

#4 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 12 November 2010 - 01:28 PM

Vezi postareaAhmed, la 12 Nov 2010, 11:38, a spus:

Eu nu pot sa vad pozele, spune ca "this image has been deleted".

Da,au fost sterse,de catre cel care le-a postat. De ce? Who knows ?
Poate nu erau conforme cu standardul,poate nu erau destinate pietei,sau poate... :-o

#5 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 13 November 2010 - 01:46 AM

Mama ce excentrici suntem, sa moara Bibi !
O sa rog si eu pe cineva sa descrie senzatia pe care a avut-o cand a pipait o macheta de-a mea.
Putem sa ne facem colectii de d-astea virtuale.

#6 Useril este offline   OlafTheViking 

• Olaf cel degraba de sange varsatoriu
  • Grup: Banned
  • Postari: 2460
  • Inregistrat: 02-December 04
  • Interests:figurine, diorame

Postat 13 November 2010 - 09:41 AM

Vezi postareaSteelMaster, la 10 Nov 2010, 21:11, a spus:

Asa ca mi-am organizat si eu un mic regulament pe care deja l-am pus in practica.

Adica nu pui poze, dai din gura anapoda si faci aluzii tampite izvorate din prea plinul complexului. Nimic nou, asa faci de cand te stiu de pe RHC.

Adjectivul complex nu are grad de comparatie deci conversia aia, saraca, nu poate fi mai putin complexa.

Si pentru ca vad ca iti place sa te joci si ca moderatorul nu a sters inca tot topicul (inutil de altfel in asemenea conditii) am o observatie de facut: in poza trei mi se pare ca vad senila pusa invers. Iti este suficient? Te simti mai bine ca ai primit feed -back-ul dorit: "Nu ma pricep dar cred ca e gresit?".

#7 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 13 November 2010 - 10:55 AM

Vezi postareawurger, la 13 Nov 2010, 01:46, a spus:

O sa rog si eu pe cineva sa descrie senzatia pe care a avut-o cand a pipait o macheta de-a mea.

E, hai! Nu fi invidios ca n-am scris si despre senzatia deosebit de placuta (catre orgasm asi putea spune) cand am pipait machetele tale studiindule in drumul intre doua vitrine la MMN.
Asi saliva, chiar, daca ai mai avea pe acasa ceva reactive pe care sa le pipai cat de curand in ceea ce se va dori sa fie "Centenarul Coanda", fireste ca asta numai daca vei dori si nu le vei duce la Alba.

Bafta!

#8 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 13 November 2010 - 10:55 PM

SUNT puse deoparte. Le aduc insotite de o pereche de manusi de cauciuc tip menaj, sa nu ispitesc pe nimeni.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi