Forum Machete,Modelism,Hobby: MIG 19 PM - 016 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

MIG 19 PM - 016

#1 Useril este offline   paul 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 06-April 05

Postat 31 October 2010 - 04:21 PM

''Nu stiu ce aveau baietii cu 016. Auzisem de la unii, de la altii ca era deosebit de maneabil si ca se desprindea de la sol cu mare usurinta, argumente care puse cap la cap, nu justificau interesul. Trebuia sa fie altceva la mijloc. Mi-am propus sa aflu si, dupa plecarea lui Iancu la linia de avioane l-am tatonat pe amicul Sorica:
- Dom-le intr-adevar 016 este cautat de toata lumea, dar stiu ca si 022 e la fel de solicitat pe piata interna, apoi si restul avioanelor nu au nici un cusur.
-Nu-i vorba de asa ceva.
-Atunci?
Chiar nu banuiesti?! se mira el.
-Parol!
-Are o legatura cu femeia aceea, stii care...
-Mai, fir-ar sa fie, ce-i cu tine azi de vorbesti in dodii? Ce femeie? Si tocmai aici in "zebra", e posibil?
-Ei bine, blonda care l-a adus, femeia cea frumoasa.
Abia atunci s-a aprins becul rosu. Era vorba de comandanta escadrilei pilotilor ce au transportat supersonicele ''19 PM'' la unitatea noastra in urma cu cateva luni de zile. Chiar si-n acest caz nu vedeam relatia: superstitie, fetisism?
-Hai daca tot esti pus pe destainuiri, da-i drumul, nu ma tine in sah.
-Iti voi spune simplu : "Cine zboara-n 016
Are bafta-n dragoste!"

Victor Donciu - Totul despre escadrila intai

Macheta este Trumpeter la 1/48. Scaunul este Pavla iar vopseaua este Alclad Alluminium.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg
  • Imagine atasata: 3.jpg
  • Imagine atasata: 4.jpg

Aceasta postare a fost editata de paul: 31 October 2010 - 04:27 PM

#2 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 31 October 2010 - 05:41 PM

Arata bine MIG-ul tu! Poate ceea ce as mai fi facut eu in plus ar fi fost vopsirea unor panouri in alte nuante metalice. Dar si asa, macheta este foarte reusita! Felicitari!

#3 Useril este offline   paul 

• Membru senior
  • Postari: 634
  • Inregistrat: 06-April 05

Postat 01 November 2010 - 09:51 AM

Multumesc Tibi. Crede-ma ca inainte sa ma apuc de el am studiat Mustangurile tale argintii. Sper la urmatoarele Mig-uri sa capat ceva experienta in redarea metalului. Am vopsit cateva panouri in Agama steel dar nu sunt foarte accentuate. La urmatorul o sa se vada mai bine contrastul dintre panouri, mai ales ca Alclad-ul mi s-a parut foarte prietenos la mascarea cu banda adeziva.
Bafta!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi