Sper sa nu radeti de mine, ca desi fac machete de o gamada de ani, nu stiu nici acum cu ce se dilueaza Future , ca sa poata fi dat cu aerograful.Pana acum l-am folosit doar pentru carlingi, cu rezultate super, dar nu l-am dat cu aerograful.Deci astept sfaturi despre dilutie , de preferat cu ceva ce se gaseste in comertul romanesc.Multumesc!
Pagina 1 din 1
sfat despre Future
Postat 31 October 2010 - 03:33 PM
Eu am folosit apa de la robinet initial si apoi apa distilata, mi-a mers cu ambele foarte bine cand am plicat Future cu aerograful.
De asemenea la curatatul aerografului dupa folosire tot apa am folosit.
Poate alti au alte metode mai interesante. Astept si eu alte raspunsuri.
De asemenea la curatatul aerografului dupa folosire tot apa am folosit.
Poate alti au alte metode mai interesante. Astept si eu alte raspunsuri.
Postat 31 October 2010 - 07:35 PM
Eu nu prea aplic Future pe machete si mai ales cu aerograful pentru ca nu imi place cum arata suprafata dupa. Prefer lacul acrilic X 22 Tamiya sau Gunze B 501 pentru ca lacul se usuca macar la suprafata foarte repede si astfel nu este lipicios pentru scame si praf. Future merge in schimb aplicat misto cu pensula, una lata si moale. Din cite stiu, future nu trebuie diluat cu nimic. Nici cind am facut testele nu am diluat si nici nu am simtit nevoia sa fie diluat. Aerograful a mers bine. Apa ar trebuii sa mearga, lafel si diluantul X 20 A de la Tamiya.
Postat 02 November 2010 - 12:20 PM
Future de la mama lui nu se dilueza( am rog, se dilueaza, dar nu stim noi cu ce, ca unchiul Sam nu a vrut sa ne spuna!). Au incercat si altii, cu apa, cu alcool, cu acid pişiric, cu acelasi rezultat. Eu am incercat cu apa distila si s-a ...albit. Cam ca palinca de traba, botezata cu apa!
Celelalte "future" nu stiu, nu am avut, nu am incercat!
Dar nu stiu de ce trebuie diluat, este destul de fluid, merge bine din aerogarf asa cum e (ma refer tot la Future original!)
Celelalte "future" nu stiu, nu am avut, nu am incercat!
Dar nu stiu de ce trebuie diluat, este destul de fluid, merge bine din aerogarf asa cum e (ma refer tot la Future original!)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1