Borgward/Hanomag/AdlerWerke SdKfz 11/1 Halbketten ZugKraftWagens der Wehrmacht
Postat 12 December 2010 - 11:11 AM
cand Marhaba posta aici, era pentru mine o incantare sa-i urmaresc realizarile la topicul Blindate. acum, te-am descoperit pe tine. imi place foarte mult ce-ti iese. si cred ca pe viitor, voi apela la tine, cand ma voi apuca si eu de kiturile pe care le am.
Postat 21 January 2011 - 10:42 PM
Depinde din ce perioada ai fotografia (ca ai una,bineinteles).
24 Pz Div a schimbat in decursul unui an ,2 embleme ,iar 1 Pz.Div , 3 in 10 ani.
Putine elemente ale 24 Pz.Div au scapat din distrugerea intregii divizii la Stalingrad ,cu efective nu mai mari decat o companie.De altfel intreaga divizie a fost considerata ca fiind distrusa ,ramasitele fiind realocate Div 1 Pz ce lupta in apropiere de Moscova.Div 1Pz in primavara lui 1943 a fost retrasa in Franta si reechipata cu material.
Div 24 Pz a fost reorganizata complet si ea in primavara lui '43.
Inmatricularea este data pe coala PE de catre cei de la Eduard(merge pereche cu insemnele Pz 1 Div.)
Este probabil sa fie acelasi vehicul cu nr.de inmatriculare,ramase din 24 Pz div.,realocat catre 1 Pz.Div a carei insemne le purta si d-aici un mix.
24 Pz Div a schimbat in decursul unui an ,2 embleme ,iar 1 Pz.Div , 3 in 10 ani.
Putine elemente ale 24 Pz.Div au scapat din distrugerea intregii divizii la Stalingrad ,cu efective nu mai mari decat o companie.De altfel intreaga divizie a fost considerata ca fiind distrusa ,ramasitele fiind realocate Div 1 Pz ce lupta in apropiere de Moscova.Div 1Pz in primavara lui 1943 a fost retrasa in Franta si reechipata cu material.
Div 24 Pz a fost reorganizata complet si ea in primavara lui '43.
Inmatricularea este data pe coala PE de catre cei de la Eduard(merge pereche cu insemnele Pz 1 Div.)
Este probabil sa fie acelasi vehicul cu nr.de inmatriculare,ramase din 24 Pz div.,realocat catre 1 Pz.Div a carei insemne le purta si d-aici un mix.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 21 January 2011 - 10:43 PM
Postat 24 January 2011 - 11:14 PM
Longinus, la 23 Jan 2011, 22:12, a spus:
Ridendo castigat mores.
Putem spera la ceva foto ,la gata? Ca tot ziceai ca nu apare nimic serios la "blindate" .
Putem spera la ceva foto ,la gata? Ca tot ziceai ca nu apare nimic serios la "blindate" .
Frate cu latina ca sa mau intelectual puteam sa fac o traducere de pe net, dar mai bine-ti zic cinstit: la latina eu jucam fotbal si de aia nu pot sa-ti raspund. Iar de sora-sa imi vine sa ma impusc! Am schimbat o groaza la ea si dupa tot a iesit ca o girafa. Cica am corectat! Iar cu pozele "la gata" si Cata nu prea se intalnesc. Doar ne bucuram pentru cei ce pot sa le faca!
- ← Insemne si/sau cocarde pentru identificarea aeriana a vehiculelor armatei Romane
- Blindate
- sWS detalii →