Pagina 1 din 1
1/72 Granatwerfer 42 in actiune
Postat 28 October 2010 - 10:58 PM
Aceasta este o mica introducere a ceea ce voi posta in cateva zile...
Aici avem un Granatwerfer 42 de la Pegasus hobbies iar servantii sunt realizati din figurine puternic convertite apartinand setului Imex "German Troops".
Pentru conversii am folosit cateva piese de la Pegasus Hobbies' "German Mortar Teams" cat si diverse piese Preiser.
Sper sa va placa aceasta incercare de a ilustra servantii unui Granatwerfer 42 si arma lor principala.
Cristian Florescu
Aici avem un Granatwerfer 42 de la Pegasus hobbies iar servantii sunt realizati din figurine puternic convertite apartinand setului Imex "German Troops".
Pentru conversii am folosit cateva piese de la Pegasus Hobbies' "German Mortar Teams" cat si diverse piese Preiser.
Sper sa va placa aceasta incercare de a ilustra servantii unui Granatwerfer 42 si arma lor principala.
Cristian Florescu
Postat 30 October 2010 - 08:35 PM
Fain. Jos palaria pentru truda depusa cu figurinele. Totusi ma sacaie o chestie pe care dealtfel am mai pomenit-o:
Am impresia ca asternutul ierbos/frunzos este sarit din scara. E prea mare dupa ochii mei. E drept ca nu sunt printre cei competenti si cu atat mai putin ar fi cei mai ageri, dar observ ca majoritatea firelor de iarba, a frunzelor cazute au dimensiunea unei talpi de bocanc. Stiu, este un prdus al unei fime consacrate, dedicat acestei scari, insa impresia mea cam asta-i.
Felicitari.
Am impresia ca asternutul ierbos/frunzos este sarit din scara. E prea mare dupa ochii mei. E drept ca nu sunt printre cei competenti si cu atat mai putin ar fi cei mai ageri, dar observ ca majoritatea firelor de iarba, a frunzelor cazute au dimensiunea unei talpi de bocanc. Stiu, este un prdus al unei fime consacrate, dedicat acestei scari, insa impresia mea cam asta-i.
Felicitari.
Aceasta postare a fost editata de flo: 30 October 2010 - 08:36 PM
Postat 30 October 2010 - 10:53 PM
LAV-Z, la 30 Oct 2010, 16:03, a spus:
Draga Cristian, arata tip top. Probabil o sa-i vedem si prezentati separat de baza si sa vedem mai bine conversiile.
Imi place sa-i vad pe baza asta exceptionala.
Succes si spor la treaba.
Imi place sa-i vad pe baza asta exceptionala.
Succes si spor la treaba.
Multumesc mult, imi pare bine ca si de aceasta data iti plac trupetii....Si ai ghicit, vor fi prezentati si separat, in imagini mai mari insa va mai dura ceva pana atunci....Insa in cateva zile va veni un alt set cu niste conversii destul de interesante cred eu.....
Intr-adevar, si eu m-am cam saturat de baza asta, cred ca am pozat-o si am aranjat in fel si chip sute de soldati pe ea...
Si din pacate or mai urma inca cateva seturi, insa promit si o diorama noua in curand....
flo, la 30 Oct 2010, 21:35, a spus:
Fain. Jos palaria pentru truda depusa cu figurinele. Totusi ma sacaie o chestie pe care dealtfel am mai pomenit-o:
Felicitari.
Felicitari.
Multumesc pentru mesaj si aprecieri....
In ceea ce priveste asternutul ierbos, aici nu se vrea a fi frunze ci pamant si niste fire de iarba..... Produsule sunt chiar la scara 1/87, facute pentru trenulete, in timp ce soldatii sunt 1/72.
Postat 01 November 2010 - 02:28 PM
americanul, la 31 Oct 2010, 11:49, a spus:
sincer sa fiu, daca nu as fi vazut minunile pe care le scoti tu, nu ma incumetam sa 'mazgalesc' figurine de 1/72.
esti ca un adevarat manual pentru scara aceasta.
nu am cuvinte sa te felicit deci,..... pe cand ne vom intalni!
esti ca un adevarat manual pentru scara aceasta.
nu am cuvinte sa te felicit deci,..... pe cand ne vom intalni!
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, este o mare bucurie ptr. mine atunci cand vad ca trupele mele pot servi ca un mijloc de promovare a scarii 1/72....
Postat 03 November 2010 - 10:21 AM
dani, la 2 Nov 2010, 01:39, a spus:
Ca de obicei ,no comment!
Inca mai astept sa vad parasutistii si poate un set DAK,in uniforme de vara...
Spor sa ai!
Inca mai astept sa vad parasutistii si poate un set DAK,in uniforme de vara...
Spor sa ai!
Multumesc mult pentru complimente si sunt sigur ca iti vor placea si urmatorii ( de-abia martea viitoare vor fi postati)...
Din pacate pana sa fie gata DAK (care marea majoritate vor fi transformati in trupe continentale) si parasutisti va mai trece ceva vreme...
In schimb insa, vor aparea pe langa cei care doresc sa ii postez in curand, trupele antitanc (nemtii) de la Italeri si foarte multi sumarinisti trnsformati in tanchisti....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1