Expozitie timisoreana
Postat 22 October 2010 - 12:37 PM
Pe scurt sunt expuse machete de tehnica militara romaneasca, realizate din carton de un tanar pasionat precum si nave, multe dintre ele medaliate la concursurile internationale de navomodelism.
Speram ca sa fie prezenti cat mai multi doritori din zona banatului, care cumva sufera din lipsa unor astfel de evenimente. Ceea ce am remarcat si a fost imbucurator, este entuziasmul celor care contribuie la aceasta manifestare, care cumva este in contradictie cu vremurile actuale.
Postat 01 November 2010 - 05:26 PM
m-am dus 3 zile la rand la acea locatie, tot timpul a fost usa inchisa si lacatul pus. se vedeau ceva vitrine si machete in interior...
cand in sfarsit am reusit sa dau de cineva si sa intreb, mi-a zis ca expozitia a fost deschisa o singura zi, a fost ptr uz intern, nu s-a facut reclama la public deoarece nimeni nu a dorit asta.
pacat.
Postat 02 November 2010 - 09:34 AM
expozitia a fost deschisa mai multe zile, vreo 3 daca nu ma insel, inclusiv sambata. Ultima zi a fost 25 octombrie, cand au luat sfarsit si celelalte manifestari cu caracter militar.
Este bizar sa spuna cineva ca a fost o manifestare cu circuit inchis. Treaba sta cam asa: eu am aflat de expozitie de la reportajele care au fost difuzate pe TVR, in sectiunea evenimentelor regionale. Au fost prezentate cateva dintre machete in studio, dupa care cel care a vorbit a si lansat invitatia de a vizita expozitia de machete precum si cea de pictura, aflate in aceeasi locatie. A doua zi m-am dus in locatia cu pricina, care de regula este deschisa cam tot timpul, pentru motivul ca este un fel de galerie de arta, in care sunt expuse tablouri. Am stat de vorba 3 zile la rand, cu cel care a expus modelele de blidate, iar in prima zi si cu cel care e expus navele. Accesul a fost liber, cel putin 3 vizitatori au fost odata cu mine, si altii invitati de un amic de-al meu.
In rest, se poate spun ca nu a fost nimic care sa tina de festivism, sau de o mediatizare excesiva, dar asta e, bani de afise nu prea sunt, iar in domeniul modelismului manifestarile in aceasta regiune de tara lasa oicum mult de dorit, asa ca orice aparitie este bine venita, indiferent de anvergura ei.
Postat 02 November 2010 - 11:10 AM
omul a zis ca nu s-a facut reclama, ca totul a fost organizat ptr armata, ca nu prea s-a dorit public extern, etc. poate a aberat el, habar nu am.
in rest am fost aproape zilnic, pe la ora pranzului, si tot timpul a fost lacat pus la usa. luni si marti pe la 13.00 am fost sigur, ca am zilnic drum pe acolo la ora aia.
poate am avut eu ghinion si nu am nimerit cand trebuie, dar un orar pe usa puteau sa puna. macar scris cu pixul.
Postat 04 November 2010 - 07:33 PM
stageexp speram sa postezi pozele
Postat 05 November 2010 - 11:16 AM
din motive obiective si subiective nu am apucat sa postez nimic, dar voi remedia acest lucru in aceasta seara sau cel tarziu maine.
Da, ar fi interesanta o expozitie, poate s-ar creea ceva care sa evolueze in timp si pe aceste meleaguri.
Numai bine.
Postat 04 February 2011 - 09:34 AM
Z-mare, la 3 Feb 2011, 12:57, a spus:
Pai da, aia ziceam si eu.
Am vazut ca nu se mai misca nimic, de aia am dat un semnal aici, sa vad ce se mai intampla in local.
Problemele locale sunt lipsa de coeziune si de spatiu.
Asa ca am incercat si eu marea cu degetul, poate poate.
Postat 04 February 2011 - 10:48 AM
HIND, la 4 Feb 2011, 09:43, a spus:
Salut,
am fost atent, nu asta e problema, deoarece intru aproape zilnic pe forum.
Poate nu am fost eu suficient de clar, desi am postat intentionat in acest topic.
Eu incerc sa vad daca misca ceva in zona, adica in tm, adica daca expozitia care a avut loc sub patronajul cercului militar poate fi considerata un inceput, daca sunt oameni interesati sa continue acest inceput.
Despre expozitiile care au loc in diverse alte localitati citesc cu placere, stiu despre cele care se desfasoara la Brasov, Cluj, Iasi, Alba, la unele incerc sa ajung, la altele nu am cum. Din conditii obiective si subiective.
Postat 04 February 2011 - 11:50 AM
stageexp, la 4 Feb 2011, 10:48, a spus:
La Bucuresti am organizat doar 3 anul trecut din care una este inca in desfasurare.
Stiu ca nu asta era ideea, desi esenta sta in primele 4 cuvinte. Hind iti va spune acelasi lucru.
Cand am intrebat, ce facem, cum facem, cu cine facem, n-am facut nimic asa ca m-am rezumat la "am organizat" cu toate cele ce rezulta din asta. Fireste ca am cautat si oameni sa ma sprijine si ma sprijin si acum pe aceiasi oameni cu care am inceput asta pe vremea "Centenarului Vuia".
Daca vrei sa se miste ceva in zona ta trebuie sa incepi sa misti tu ceva si asta inseamna mai intai sa iei legatura cu alti pasionati din TM si vezi ca tot in TM este un club puternic de nave de care, daca nu ma insel , se ocupa Dan Lucian.
Bafta!
Postat 07 February 2011 - 08:00 PM
stageexp, la 3 Feb 2011, 09:39, a spus:
ce se mai aude in domeniu, nu s-a mai organizat nimic din pacate cu ocazia zilei nationale, poate exista sansa de a dezvolta ceva pe viitor.
Daca sunt doritori pentru vreo forma de manifestare expozitionala, dati un semnal.
0726196026 suna -ma sa vorbim poate ne organizam si noi cumva sa facem o expozitie,
scuze nu mai am nr. tau de tel.