HOBBY PARK - NOUTATI
Postat 08 March 2012 - 06:02 PM
tomcat_ct, la 15 February 2012 - 09:24 PM, a spus:
RODEN-441-North-American-T-28B-Trojan --- DISPONIBIL !!!
http://www.parcmodels.ro/
Postat 11 March 2012 - 07:08 AM
Postat 21 March 2012 - 04:26 AM
Domule Pavel,
Aveti in vedere si acest produs (Trumpeter 02849)? Daca da, la ce pret l-ati putea aduce?
Multumiri anticipate, inclusiv pentru rapunsul Dumneavoastra de mai jos!
Aveti in vedere si acest produs (Trumpeter 02849)? Daca da, la ce pret l-ati putea aduce?
Multumiri anticipate, inclusiv pentru rapunsul Dumneavoastra de mai jos!
Pavel, la 19 March 2012 - 09:19 PM, a spus:
as vre sa aduc ceva:
1. Hobby Boss, Easy Model, Trumpetir
2. Academy
3. KP-models
4. Amodel, ICM, Roden, Mini Art, MB, ..... adica toata Ukraina
1. Hobby Boss, Easy Model, Trumpetir
2. Academy
3. KP-models
4. Amodel, ICM, Roden, Mini Art, MB, ..... adica toata Ukraina
Postat 07 May 2012 - 08:31 PM
Am primit produse noi de la producatorii: ACE, Amodel, ART model, Avis, Eastern Express, ICM, Mini Art, MB, Skif, Roden, UM, UMT, ...
Postat 09 May 2012 - 03:58 PM
Salutare.D-le Pavel am si eu o semnalizare/ intrebare ,de ce "cade " /intrerupe legatura cu magazinul online daca nu sunt logat si vreau doar sa vizionez ce-i pe acolo si cum arata un produs astazi am patit-o de mai multe ori dar cand m-am logat tot mai claca daca vedeam imaginea /imaginile unui produs cand dadeam inapoi imi cadea pagina , am reusit sa comand ce am vrut cand m-am hotarat dar ce se intampla caci am mai patit-o si alte dati cand am vrut doar sa vizionez ce mai e prin stoc .Sanatate si cer senin.
Postat 10 May 2012 - 01:30 PM
Pavel, la 10 May 2012 - 06:17 AM, a spus:
Nu inteleg ce se intampla, am testat in toate feluril si logat, si nelogat, sa adaug numar de produse, sa ma intorc la cumparaturi, ...
Cautam in continuare problema.
Cautam in continuare problema.
Draga Domnule Pavel,
Daca va ajuta, va semnalez exact problemele:
1. nu pot accesa contul meu, avandu-le deja introdu-se in memorie. Tastez "login" de n ori, nu pot intra in contul meu si nu pot vizualiza cosul de produse. Trebuie sa dau comanda la un produs ca sa pot intra in contul meu;
2. nu-mi afiseaza in timp real ce produse am introduse in cosul de comanda; daca introduc unul nou, nu apare imediat in cos, doar dupa ce ies din acesta si dau dupa aceea "vezi cos".
3. daca sterg un produs din cos, nu-mi afiseaza imediat schimbarea, cu noul pret recalculat.
4 daca dau back, imi apare "Document Expired. This document is no longer available".
5. incarca foarte greu pagina dorita (de exemplu figurine MB).
Am incercat si de la servici si pare la fel.
Postat 12 May 2012 - 07:45 PM
JangBogo, la 11 May 2012 - 07:44 PM, a spus:
Se pare ca erau ceva probleme si la mine. Am schimbat browser-ul, cu Opera nu mai am probleme.
In alta ordine de idei, cand mai aduceti produse Academy, Hobby Boss si Trumpeter?
Multumesc anticipat.
In alta ordine de idei, cand mai aduceti produse Academy, Hobby Boss si Trumpeter?
Multumesc anticipat.
Incercam ... azi am primit EASY model si IGB models