HOBBY PARK - NOUTATI
Postat 29 November 2009 - 03:29 PM
Postat 01 December 2009 - 10:13 PM
Pavel, la 1 Dec 2009, 08:52, a spus:
http://www.parcmodels.ro/ asa e mai binisor?
trebuia spus mai devreva sa nu apuc sa fac comenzile. In ata ordine de idei rog pe Dl. Pavel: sa mai puneti un camp cu "Observatii" in campul de comanda de pe site pentru ca as fi vrut sa mai adaug ceva. Este vorba de faptul ca am pus doua comenzi ca din viteza am sarit ceva.
Multumesc
Postat 02 December 2009 - 12:22 PM
Pavel, la 1 Dec 2009, 08:52, a spus:
http://www.parcmodels.ro/ asa e mai binisor?
Este mai mult decat binisor ,drept urmare a ''zburat'' o comanda catre dv.
Multumim
Spor si numai bine
Postat 29 December 2009 - 07:55 PM
Reducere la ce? Am pus acum mai bine de o luna comanda pentru 2 modele de la Ark Models, un Wafentrager si un Bison II. Am trimis mail am vorbit cu sotia la telefon, am primit mail de confirmare (unde evident ca nu scria ceea ce cerusem - o data estimativa de livrare a produselor), si de atunci nimic. Marfa, nu? Ce ma roade si mai rau este faptul ca unul dintre cele doua produse era disponibil la data respectiva pe site, iar acum nu mai este. Nu a venit celalat, care la momentul respectiv nu era pe stoc, nu il primesc nici pe asta care atunci era si nici sanse nu mai am sa vad vreunul. Multumesc Pavel.
Postat 29 December 2009 - 10:36 PM
soricelul, la 29 Dec 2009, 19:55, a spus:
Reducere la ce? Am pus acum mai bine de o luna comanda pentru 2 modele de la Ark Models, un Wafentrager si un Bison II. Am trimis mail am vorbit cu sotia la telefon, am primit mail de confirmare (unde evident ca nu scria ceea ce cerusem - o data estimativa de livrare a produselor), si de atunci nimic. Marfa, nu? Ce ma roade si mai rau este faptul ca unul dintre cele doua produse era disponibil la data respectiva pe site, iar acum nu mai este. Nu a venit celalat, care la momentul respectiv nu era pe stoc, nu il primesc nici pe asta care atunci era si nici sanse nu mai am sa vad vreunul. Multumesc Pavel.
Dle soricelul, o sa incerc sa va dau explicatii:
1. cred ca acest mesaj putea fi trimis pe adresa de mail sau PM
2. reducerea o dam la produsele disponibile
3. ati conditionat ca cele 2 produse sa fie expediate doar impreuna (unul din ele nu era disponibil)
4. nu vi s-a spus o data estimativa pentru ca niciodata nu se stie, depindem de foarte multe imprejurari (nu aducem marfa cu sacosa), de aceea nu luam bani in avans si nici macar nu facem promisiuni.
5. de mai bine de o saptamana stau cu marfa (inclusiv Ark Models) in vama din aeroportul Otopeni, pentru ca o tanti din vama vrea la machete certificate ca pentru jucarii, asa i s-a parut ei si gata. Abia azi am primit liber de vama, cu groaza astept factura pentru prestare si pastrarea marfurilor in depozitul vamal
6. imi pare rau, doar atat pot sa fac ...
Va multumesc!
Si daca am deschis gura... lotul de marfa este cu completari si noutati de la: ACE, Amodel, Art model, Avis, AMP, Arc models, DDS, Flagman, ICM, Condor, Mars, Master Box, Mini Art, Olimp, Orion, Red Box, Roden, Skif, Sky-High, South Front, SMK, TOKO, Uni Models, UMT, ZZ models,
Firme noi: Mini Word – accesorii 1/72 metal si photoetched
Bastion 35 – accesorii diorama 1/35 din lemn
@ norbi, nu vreau sa ma bag acum la Hasegawa pentru ca au saltat preturile, astept sa se mai obisnuiasca lumea cu ele. Deci, nu promit nimic
Aceasta postare a fost editata de Pavel: 29 December 2009 - 11:03 PM
Postat 29 December 2009 - 10:44 PM
Postat 13 January 2010 - 11:14 AM