HOBBY PARK - NOUTATI
Postat 14 June 2009 - 11:38 PM
Domnu' Pavel sau Dl. Cornescu dupa cum preferati.
Wurgeru' s-a tavalit nitel in cenusa si acum se crede Phoenix. Simtindu-se suficient de renascut, lanseaza o intrebare capcana.
Oare ar mai fi posibil sa ma ating in viitorul apropiat (luminos sau neluminos) de kitul de mai jos ?
Art-Model 1/72 BV 155
Wurgeru' s-a tavalit nitel in cenusa si acum se crede Phoenix. Simtindu-se suficient de renascut, lanseaza o intrebare capcana.
Oare ar mai fi posibil sa ma ating in viitorul apropiat (luminos sau neluminos) de kitul de mai jos ?
Art-Model 1/72 BV 155
Postat 15 June 2009 - 07:09 AM
@ axor - Joi, cel tarziu vineri voi posta poze cu tot plasticul (asta ca sa ma credeti ), o sa-mi mai ia ceva timp pentru a termina prospectul si incepem ... cu exporturile . Daca mai ramine ceva si pentru piata interna ...
asta a fost reclama
@ wurger Asa , m-a bucur sa aud asemenea vesti de la tine si despre tine. ... si pentru Luca nimic???
Art- model si multe altele sunt in asteptare
asta a fost reclama
@ wurger Asa , m-a bucur sa aud asemenea vesti de la tine si despre tine. ... si pentru Luca nimic???
Art- model si multe altele sunt in asteptare
Postat 15 June 2009 - 12:03 PM
Pavel, la 15 Jun 2009, 08:09, a spus:
@ axor - Joi, cel tarziu vineri voi posta poze cu tot plasticul (asta ca sa ma credeti ), o sa-mi mai ia ceva timp pentru a termina prospectul si incepem ... cu exporturile . Daca mai ramine ceva si pentru piata interna ...
asta a fost reclama
asta a fost reclama
Dl. Pavel sau dl. Cornescu, cum preferati !! Nu va mai riscati dom'le viata cu glume din astea .....
Pai se poate ?! " daca mai ramane ceva si pt. piata interna ... "
Postat 18 June 2009 - 07:08 AM
Domnule Pavel, ăsta: http://www.icm.com.ua/media/72221%20Su-27%...vka1%20engl.jpg
pe cānd putem să-l avem? Ce ştiţi despre kit?
pe cānd putem să-l avem? Ce ştiţi despre kit?
Postat 19 June 2009 - 07:07 AM
teh, la 19 Jun 2009, 07:55, a spus:
Scump, domnule scump! Prin urmare, eu vreau 2 bucăţi!Prospectul īl pot primi după, prin mail. Aveţi toate datele mele de contact. Nu mai comand şi de pe parcmodels, să nu dublez comanda.
Va rog, si numele real, eu banuesc cine sunteti , dar mai bine ... un PM
multumesc!
Postat 19 June 2009 - 08:58 AM
Din cate vad in poza, mie mi se pare prima-ntai. Comparabil daca vreti cu Me 109 F ala care se zicea ca e la paritate cu Finemolds. Deci e un "finemold" al IAR-ului.
Felul in care e spart pe piese arata ca se preconizeaza variante viitoare (printre care si 81 BOPI).
Asa ca e de inteles de ce "a inebunit romanii (salcamii)".
Asteptarea a meritat. Acum cativa ani nici nu am fi indraznit sa visam la asa ceva. Ce sa mai vorbim de anii '90 cand fiecare isi facea IAR-ul din ce putea (lemn, usa de congelator, rasina).
In consecinta, multumim celor care s-au straduit si au muncit si pentru munca asta si stradanie, consider ca pretul e corect.
Parcmodels, va rog sa-mi trimiteti si mie un exemplar.
Am un MPM neinceput cu care promit sa fac o recenzie comparativa.
Felul in care e spart pe piese arata ca se preconizeaza variante viitoare (printre care si 81 BOPI).
Asa ca e de inteles de ce "a inebunit romanii (salcamii)".
Asteptarea a meritat. Acum cativa ani nici nu am fi indraznit sa visam la asa ceva. Ce sa mai vorbim de anii '90 cand fiecare isi facea IAR-ul din ce putea (lemn, usa de congelator, rasina).
In consecinta, multumim celor care s-au straduit si au muncit si pentru munca asta si stradanie, consider ca pretul e corect.
Parcmodels, va rog sa-mi trimiteti si mie un exemplar.
Am un MPM neinceput cu care promit sa fac o recenzie comparativa.