Confirm primirea coletului LKW L4500 A(deci versiunea "Allantrieb"sau 4x4).
Mai confirm inspectia machetei si pun concluzii aici(nu deschid un alt topic),ca poate sunt interesati si altii;
-deci 256 parti componente,2 versiuni posibile(inmatriculare frontul de vest-asa cum arata boxart-ul si frontul de est-o singura culoare)-cu prelata sau fara(prelata nu se da,numai cadrele de fixare).
Pe urma farurile au masca de iluminare sau varianta cu sticla clara.De remarcat motorul-bine reprezentat cu toate reperele la locul lor,cuplat la cutia de viteza;urmeaza cilindrii de aer,receptorii franelor de pe puntea spate si sistemul de prindere a rotii de rezerva,reductoare,diferentialele,directia,tamburii rotilor-toate prezente,cum am mai spus;pentru doritori exista(in opinia mea)posibilitati bune de adaugare a unor detalii.Nu pot sa spun inca nimic despre acuratetea(sau lipsa ei)la imbinari.
De remarcat-la o vizualizare rapida-capotele motorului cu doua optiuni de montaj si conceptia de asamblare a pneurilor:roata vine din trei segmente-unul central,sa zicem calea de rulare si cate doua segmente pe laturi,corespunzator talonului exterior/interior; interesanta maniera,eu unul nu am mai intalnit-o.
Una peste alta se pare ca Zvezda a facut o treaba buna cu noul lor kit,concept nou(asta se vede din prima),pe urma notorietatea modelului reprodus(Mercedes L 4500 A-1/35),deci merita cu prisosinta sa fie notat pe un wishlist.Si daca mai luam in calcul si pretul...
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 18 December 2008 - 03:24 PM