HOBBY PARK - NOUTATI
Postat 03 January 2006 - 05:36 PM
Pavel, la Jan 3 2006, 10:42 AM, a spus:
dan, la Jan 2 2006, 07:17 PM, a spus:
domnule pavel,ce se mai aude cu planul lui petru cel mare(varianta moderna).astept raspuns.multumesc
La ultima plecare la Kiev nu le-am gasit, sper ca la urmatoare sa fie OK!
multumesc,sper doar sa nu ma uitati.
Postat 07 January 2006 - 04:01 PM
Pentru RamsesII
Cand eram mic, mi-a adus tata de pe la rusi un kit al crucisatorului Potemkin. Nu stiu scara, avea vreo 30-35 cm lungime macheta.
Aveti idee despre ce kit e vorba? Nu ma intereseaza EXACT aceeasi marca, ci daca exista ceva asemanator in zilele noastre, si mai ales daca il puteti procura.
Salut!
Da exista, se poate, vezi http://www.aviapress...it.htm?MAQ-4051
P.S. pentru viitor scrie pe PM, modelism@parcmodels.ro ... eu deschid macar de 20 ori in zi.
Cand eram mic, mi-a adus tata de pe la rusi un kit al crucisatorului Potemkin. Nu stiu scara, avea vreo 30-35 cm lungime macheta.
Aveti idee despre ce kit e vorba? Nu ma intereseaza EXACT aceeasi marca, ci daca exista ceva asemanator in zilele noastre, si mai ales daca il puteti procura.
Salut!
Da exista, se poate, vezi http://www.aviapress...it.htm?MAQ-4051
P.S. pentru viitor scrie pe PM, modelism@parcmodels.ro ... eu deschid macar de 20 ori in zi.
Postat 07 January 2006 - 09:29 PM
L-am avut si eu crucisatorul potemkin , si daca il caut bine mai exista sia cum sub forma de epava pe undeva prin podul parintilor mei.
Mi-a placut mult, si imi aduc aminte ca mi-a umplut o vacanta de iarna.
Foarte detaliat, si interesant kit-ul.
Da l-am vazut pe undeva pe la PAVEL , oricum el poate sa-ti aduca orice.
Mi-a placut mult, si imi aduc aminte ca mi-a umplut o vacanta de iarna.
Foarte detaliat, si interesant kit-ul.
Da l-am vazut pe undeva pe la PAVEL , oricum el poate sa-ti aduca orice.
Postat 08 January 2006 - 01:28 AM
Da, il am si eu, dar a fost facut atunci cand aveam 12 ani :) Nu prea imi place sa recuperez (nici nu prea as mai avea ce), dar tare as vrea sa il fac din nou, ca era un kit foarte reusit, iar nava era aratoasa pt perioada ei. Iau salariul intai, si dupa aia iau legatura cu dl Pavel :)
Postat 18 January 2006 - 09:21 AM
dan, la Jan 3 2006, 05:36 PM, a spus:
Pavel, la Jan 3 2006, 10:42 AM, a spus:
dan, la Jan 2 2006, 07:17 PM, a spus:
domnule pavel,ce se mai aude cu planul lui petru cel mare(varianta moderna).astept raspuns.multumesc
La ultima plecare la Kiev nu le-am gasit, sper ca la urmatoare sa fie OK!
multumesc,sper doar sa nu ma uitati.
Rezolvat! M-am intors cu planurile