HOBBY PARK - NOUTATI
Postat 15 August 2013 - 02:07 PM
florin44, la 12 August 2013 - 04:42 PM, a spus:
http://www.lindenhil...rts.com/fox.htm
Mulţumesc.
Din cate am inteles,IL-14 cu interior ar ajunge undeva la 114 $ ceea ce mi se pare destul de piperat ca pret.
Aceasta postare a fost editata de deltadagger: 15 August 2013 - 02:11 PM
Postat 15 August 2013 - 05:32 PM
Postat 15 August 2013 - 06:23 PM
"Уважаемые коробчане. Представляю вашему вниманию одну из самых редких моделей в маштабе 1\72 от фирмы "fox models". Каропка сделана из очень тонкого картона,до того тонкого,что доставая ее с полки приходится поддерживать снизу. Открыв каропку мы получаем большой гемарой на свою голову.Качество литья непонятного то ли пластика то ли смолы оставляет желать лутшего,облоя и утяжек на модели столько,что без киллогамов шпаклевки и огромного терпения там делать нечего. Вобщем модель не для слабонервных. Но фанатам этого замечательного самолета,другой альтернативы в этом маштабе нет. Так,что набирайтесь терпения и если кому повезет,его купить,а стоят эти дрова около 3000 рублей. То дерзайте и успехов вам !!!!!! P.S. Лично я пас..."
Cum habar n-am de limba rusă, am cerut o traducere - prin programul Google, cred - şi iată ce am obţinut:
"Draga korobchane (adică?!). Eu prezint atenția unul dintre modelele cele mai rare īntr-o scară de 1 \ 72 de "modele de vulpe" compania (aha, m-am prins, aici vrea să zică ceva de "Fox Models"!). Karopka (asta o fi "cutie"?) din carton foarte subțire, īnainte de amenda care trăgānd-o de pe raft trebuie să sprijine īn partea de jos. Deschiderea karopku ajungem mare Gemara turnare de golovu. (ei, e scris adānc, vorba lu' don' Nae Ipingescu!) Kachestvo cunoaște dacă fie rasina de plastic lasă mult de evidență, fin și mărcile de chiuveta pe modelul atāt de mult īncāt, fără killogamov chit și o mulțime de răbdare acolo, nu face nimic. (n-am prea īnţeles ce-are a face chiuveta cu... prefectura, da' alea cu chitu' şi răbdarea sunt clare!) Īn general, modelul nu este pentru cei slabi de inima. (ei, asta e singura propoziţie cu cap şi coadă.) Dar fanii acestei aeronave minunat, cealaltă alternativă īn această scală nu. (adică, ori o iei p'asta aşa cum e, ori īţi pui pofta-n cui...sau invers, mă rog...) Astfel īncāt să se cāștigă răbdare (da, da, să se cāştigă, să se cāştigă...), și īn cazul īn care destul de norocoși să-l cumpere, și există aceste jurnale (jurnale?!) aproximativ 3.000 de ruble (adică 302,4 lei, zice convertorul meu valutar. Aoleu!). Apoi, du-te pentru el și noroc bun! (noroc bun?! Ăsta cu traducerea trebuie să fie miner, că altfel nu se explică!) PS Personal, voi trece... (treci, tată, treci...)"
Cu alte cuvinte, "o... băturăm şi muri / şi n-are cine-o jeli, / de Vasile Alecsandri!"
Pavele, dacă nu ne luminezi tu, rămānem īn īntuneric!
Aceasta postare a fost editata de florin44: 15 August 2013 - 06:42 PM
Postat 16 August 2013 - 12:51 PM
Siteul KAROPKA.RU (cutia) descrie noutatile aparute pe piata.
,,Stimati karopkceni (site-ul este KAROPKA.RU si utilizatorii se numesc ,,karobkceni,,) Propun atentiei Dvs unul dintre cele mai rare modele la scara 1/72 de la firma ,,FOX models,,. Cutia este din carton foarte subtire, luind-o de pe raft, trebuie sustinuta de desupt (se rupe cartonul). Deschizand capacul, ne dam seama ca ne-am ales cu un mare hemoroid la cap. Calitatea lasa mult de dorit, nu-ti dai seama daca este plastic sau resina. Bavuri si goluri sunt atatea, incat fara kilograme de kit si multa rabdare nu ai nicio sansa. Intr-un cuvant macheta nu este pentru cei slabi de fire (nervi). Insa fanii acestui minunat avion nu au alta alternativa pentru scara 1/72. Asa ca, inarmati-va cu rabdare si daca cineva are bafta sa-l cumpere, si costa aceste ,,vreascuri,, ~3000rub (~100 USD). Indrazniti si multa bafta!!!!!! P.S Eu personal imi bag picioarele ..."
Pana aici a fost traducerea mea, dar atentie, eu nu am facut nicio ora de romana.
Postat 16 August 2013 - 12:55 PM
tomcat_ct, la 16 August 2013 - 07:38 AM, a spus:
Incercam, dar, ca de obicei, nu promitem
Postat 16 August 2013 - 06:31 PM
P.S. e scris in stil Gogle....
Aceasta postare a fost editata de busila: 16 August 2013 - 06:33 PM
Postat 16 August 2013 - 09:38 PM
deltadagger, la 16 August 2013 - 06:45 PM, a spus:
deltadagger, de ce sa-mi multumesti mie? Eu m-am distrat mai mult cu traducerea de Google
Postat 22 August 2013 - 05:47 PM
Nu doar ca au subiecte foarte interesante , unele ce nu au mai fost realizate de nici un producator (Kit 720010 - British A13,Crusader A15 (MKI and MKII), etc.) ,dar sint si surprinzator de bine realizate . Daca si preturile ar fi " chinezesti" , cred ca ar avea mare trecere .
Pe mine m-ar interesa foarte mult momentan Jeep-ul (Kit 720046 - Willys MB Jeep with Trailer ) , care inca nu s-a lansat , insa , dar deja ma gandesc sa "ingras porcusorul-pusculita " in expectativa ...
.
Aceasta postare a fost editata de dany: 22 August 2013 - 05:48 PM
Postat 22 August 2013 - 11:20 PM