Forum Machete,Modelism,Hobby: HOBBY PARK - NOUTATI - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 86 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOBBY PARK - NOUTATI

#1501 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK
  • Grup: Members
  • Postari: 1059
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 13 August 2013 - 02:40 PM

Pana acum nu am reusit sa dau de ei. Mai incerc

#1502 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 15 August 2013 - 02:07 PM

Vezi postareaflorin44, la 12 August 2013 - 04:42 PM, a spus:

Salut, Pavel! Ştii, cumva, ceva de firma "FOX MODELS" din Siberia? Că m-ar interesa şi pe mine două bucăţi de Il-14M, CU cabină de pasageri - că e şi o variantă fără - adică asta:

http://www.lindenhil...rts.com/fox.htm

Mulţumesc.

Din cate am inteles,IL-14 cu interior ar ajunge undeva la 114 $ ceea ce mi se pare destul de piperat ca pret. :-(

Aceasta postare a fost editata de deltadagger: 15 August 2013 - 02:11 PM

#1503 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 15 August 2013 - 03:49 PM

Nu cumva e din rasina? Asta ar justifica pana la un punct pretul...

#1504 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 15 August 2013 - 04:41 PM

Se pare că ai dreptate, Niki!
"Fox Models is a new resin kit company from Siberia, specializing in civil aircraft from the 1940s to the 1960s. The company's first 1/72 scale release is the Ilyushin Il-14M airliner."

#1505 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 15 August 2013 - 05:32 PM

Modelul este resin-kit.
Am vazut ca lumea il cam injura http://karopka.ru/co...1/?MODEL=247653

#1506 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 15 August 2013 - 06:23 PM

M-am dus pe site-ul indicat de Pavel şi acolo scrie aşa:

"Уважаемые коробчане. Представляю вашему вниманию одну из самых редких моделей в маштабе 1\72 от фирмы "fox models". Каропка сделана из очень тонкого картона,до того тонкого,что доставая ее с полки приходится поддерживать снизу. Открыв каропку мы получаем большой гемарой на свою голову.Качество литья непонятного то ли пластика то ли смолы оставляет желать лутшего,облоя и утяжек на модели столько,что без киллогамов шпаклевки и огромного терпения там делать нечего. Вобщем модель не для слабонервных. Но фанатам этого замечательного самолета,другой альтернативы в этом маштабе нет. Так,что набирайтесь терпения и если кому повезет,его купить,а стоят эти дрова около 3000 рублей. То дерзайте и успехов вам !!!!!! P.S. Лично я пас..."

Cum habar n-am de limba rusă, am cerut o traducere - prin programul Google, cred - şi iată ce am obţinut:

"Draga korobchane (adică?!). Eu prezint atenția unul dintre modelele cele mai rare īntr-o scară de 1 \ 72 de "modele de vulpe" compania (aha, m-am prins, aici vrea să zică ceva de "Fox Models"!). Karopka (asta o fi "cutie"?) din carton foarte subțire, īnainte de amenda care trăgānd-o de pe raft trebuie să sprijine īn partea de jos. Deschiderea karopku ajungem mare Gemara turnare de golovu. (ei, e scris adānc, vorba lu' don' Nae Ipingescu!) Kachestvo cunoaște dacă fie rasina de plastic lasă mult de evidență, fin și mărcile de chiuveta pe modelul atāt de mult īncāt, fără killogamov chit și o mulțime de răbdare acolo, nu face nimic. (n-am prea īnţeles ce-are a face chiuveta cu... prefectura, da' alea cu chitu' şi răbdarea sunt clare!) Īn general, modelul nu este pentru cei slabi de inima. (ei, asta e singura propoziţie cu cap şi coadă.) Dar fanii acestei aeronave minunat, cealaltă alternativă īn această scală nu. (adică, ori o iei p'asta aşa cum e, ori īţi pui pofta-n cui...sau invers, mă rog...) Astfel īncāt să se cāștigă răbdare (da, da, să se cāştigă, să se cāştigă...), și īn cazul īn care destul de norocoși să-l cumpere, și există aceste jurnale (jurnale?!) aproximativ 3.000 de ruble (adică 302,4 lei, zice convertorul meu valutar. Aoleu!). Apoi, du-te pentru el și noroc bun! (noroc bun?! Ăsta cu traducerea trebuie să fie miner, că altfel nu se explică!) PS Personal, voi trece... (treci, tată, treci...)"

Cu alte cuvinte, "o... băturăm şi muri / şi n-are cine-o jeli, / de Vasile Alecsandri!"
Pavele, dacă nu ne luminezi tu, rămānem īn īntuneric!

Aceasta postare a fost editata de florin44: 15 August 2013 - 06:42 PM

#1507 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 15 August 2013 - 06:59 PM

:rofl:

Eu din cate am observat, de aparut pe piata ar fi aparut acum vreo 3-4 ani sau mai bine. Pentru cei ce ar merge pana la capat cu asa ceva sper sa mai fie disponibila...

#1508 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior

Postat 15 August 2013 - 07:36 PM

Tare de tot traducerea!!!:rofl:

Aceasta postare a fost editata de deltadagger: 15 August 2013 - 07:37 PM

#1509 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 16 August 2013 - 07:38 AM

Pe cand s-ar putea MiG-ul 23MF?

#1510 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 16 August 2013 - 12:51 PM

"Уважаемые коробчане. Представляю вашему вниманию одну из самых редких моделей в маштабе 1\72 от фирмы "fox models". Каропка сделана из очень тонкого картона,до того тонкого,что доставая ее с полки приходится поддерживать снизу. Открыв каропку мы получаем большой гемарой на свою голову.Качество литья непонятного то ли пластика то ли смолы оставляет желать лутшего,облоя и утяжек на модели столько,что без киллогамов шпаклевки и огромного терпения там делать нечего. Вобщем модель не для слабонервных. Но фанатам этого замечательного самолета,другой альтернативы в этом маштабе нет. Так,что набирайтесь терпения и если кому повезет,его купить,а стоят эти дрова около 3000 рублей. То дерзайте и успехов вам !!!!!! P.S. Лично я пас..."

Siteul KAROPKA.RU (cutia) descrie noutatile aparute pe piata.

,,Stimati karopkceni (site-ul este KAROPKA.RU si utilizatorii se numesc ,,karobkceni,,) Propun atentiei Dvs unul dintre cele mai rare modele la scara 1/72 de la firma ,,FOX models,,. Cutia este din carton foarte subtire, luind-o de pe raft, trebuie sustinuta de desupt (se rupe cartonul). Deschizand capacul, ne dam seama ca ne-am ales cu un mare hemoroid la cap. Calitatea lasa mult de dorit, nu-ti dai seama daca este plastic sau resina. Bavuri si goluri sunt atatea, incat fara kilograme de kit si multa rabdare nu ai nicio sansa. Intr-un cuvant macheta nu este pentru cei slabi de fire (nervi). Insa fanii acestui minunat avion nu au alta alternativa pentru scara 1/72. Asa ca, inarmati-va cu rabdare si daca cineva are bafta sa-l cumpere, si costa aceste ,,vreascuri,, ~3000rub (~100 USD). Indrazniti si multa bafta!!!!!! P.S Eu personal imi bag picioarele ..."

Pana aici a fost traducerea mea, dar atentie, eu nu am facut nicio ora de romana. :crazy:

:hi:

#1511 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 16 August 2013 - 12:55 PM

Vezi postareatomcat_ct, la 16 August 2013 - 07:38 AM, a spus:

Pe cand s-ar putea MiG-ul 23MF?

Incercam, dar, ca de obicei, nu promitem :sorry:

#1512 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 16 August 2013 - 06:31 PM

Avem 2 traductori de mare forta ... bravos fratilor, am ras ca dementialul ....Eu propune un miniserie de " traduceri" d'astea.Ne-am mai descreti fruncea... Care'i pentru pro ?
P.S. e scris in stil Gogle....

Aceasta postare a fost editata de busila: 16 August 2013 - 06:33 PM

#1513 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior

Postat 16 August 2013 - 06:45 PM

Multumim Pavel pentru traducere.Poate intr-o buna zi una din firmele cunoscute o sa scoata IL-ul 14 la 1:72,dar sa-l poti lucra si nu sa ajunga aruncat intr-un colt pe motiv ca-ti piere chefu'.

#1514 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 16 August 2013 - 09:38 PM

Vezi postareadeltadagger, la 16 August 2013 - 06:45 PM, a spus:

Multumim Pavel pentru traducere.Poate intr-o buna zi una din firmele cunoscute o sa scoata IL-ul 14 la 1:72,dar sa-l poti lucra si nu sa ajunga aruncat intr-un colt pe motiv ca-ti piere chefu'.

deltadagger, de ce sa-mi multumesti mie? Eu m-am distrat mai mult cu traducerea de Google :drinks:

#1515 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4833
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 22 August 2013 - 05:47 PM

Domnul Pavel , credeti ca s-ar putea pe viitor sa aduceti si ceva chinezarii de la S-Model http://henk.fox3000.com/sModel.htm ?
Nu doar ca au subiecte foarte interesante , unele ce nu au mai fost realizate de nici un producator (Kit 720010 - British A13,Crusader A15 (MKI and MKII), etc.) ,dar sint si surprinzator de bine realizate . Daca si preturile ar fi " chinezesti" , cred ca ar avea mare trecere .
Pe mine m-ar interesa foarte mult momentan Jeep-ul (Kit 720046 - Willys MB Jeep with Trailer ) , care inca nu s-a lansat , insa , dar deja ma gandesc sa "ingras porcusorul-pusculita " in expectativa ...

.

Aceasta postare a fost editata de dany: 22 August 2013 - 05:48 PM

#1516 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 22 August 2013 - 11:20 PM

De prin partile Rusiei s-ar putea face ceva?

http://xmold-modelin...ts-information/

#1517 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 11 September 2013 - 09:18 PM

REINNOIRE STOC + PRODUSE NOI !!!
:hi:

#1518 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 20 September 2013 - 03:33 PM

In curand DECAL scara 1/48
Imagine postata

#1519 Useril este offline   LiviuMaff 

• Membru senior
  • Postari: 453
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Interests:istorie, aviatie militara, modelism

Postat 20 September 2013 - 03:38 PM

Vezi postareaPavel, la 20 September 2013 - 03:33 PM, a spus:

In curand DECAL scara 1/48

Domnule Pavel,
N-ati putea modifica insemnul de la Lancer III, in loc de ROMANIAN sa treceti UPGRADED asa cum era in realitate? Ar fi mai bine asa.

#1520 Useril este offline   Pavel 

• HOBBY PARK

Postat 20 September 2013 - 03:43 PM

Vezi postareaLiviuMaff, la 20 September 2013 - 03:38 PM, a spus:

Domnule Pavel,
N-ati putea modifica insemnul de la Lancer III, in loc de ROMANIAN sa treceti UPGRADED asa cum era in realitate? Ar fi mai bine asa.

Multumesc mult, LiviuMaff ! :hi: :hi: :hi:
Exista cumva si o poza?

Arata acest topic

• 86 Pagini +
  • « Prima
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou