Vopsire macheta asamblata ajutor!!! incepatoare ...am nevoie de putin ajutor
Postat 12 October 2010 - 02:52 PM
Am facut un test cu superglue pe plastic si nu mi se pare ca s`ar matui , "aburi" si ma bate gandul sa folosesc superglue. E rezistent in timp ?
Am facut si numerele de inmatriculare
O sa pun poze cand e gata :D
edit: am lipit faru cu superglue si s`a cam matuit.....pfff
Am facut si numerele de inmatriculare
O sa pun poze cand e gata :D
edit: am lipit faru cu superglue si s`a cam matuit.....pfff
Aceasta postare a fost editata de pufytza: 12 October 2010 - 03:05 PM
Postat 12 October 2010 - 05:28 PM
Noi ti-am spus ca Super Glue nu este bun! Ti sa albit din cauza ca ai pus prea mult si Super Glue de regula reactioneaza in asa fel cu anumite materiale! Vezi incearca sa lustruiesti cu o cirpa acolo unde se vede albul de la Super Glue! Nu apasa prea tare ca sa ajungi la vopsea si sa o zgirii.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 12 October 2010 - 05:30 PM
Postat 13 October 2010 - 04:32 PM
Am terminat! Eu sunt incantata de ce a iesit..Am lipit farul cu poxipol si arata foarte bine....dar nu am mai facut inca unul, m`am chinuit prea mult :)
Insa diferenta nu se observa decat la o privire foarte atenta
I`am pus si numere (dupa ce am facut poza am taiat alte 2 numere mai drepte ...astea din poz sunt putin strambe)
Singurul lucru care nu imi place e ca s`a depus putin praf pe masina cat se usca vopseaua pe ea si se vede putin
Dar pe total sunt multumita si el va aprecia cu siguranta :))
Va multumesc mult pt sfaturi!!
Insa diferenta nu se observa decat la o privire foarte atenta
I`am pus si numere (dupa ce am facut poza am taiat alte 2 numere mai drepte ...astea din poz sunt putin strambe)
Singurul lucru care nu imi place e ca s`a depus putin praf pe masina cat se usca vopseaua pe ea si se vede putin
Dar pe total sunt multumita si el va aprecia cu siguranta :))
Va multumesc mult pt sfaturi!!
Aceasta postare a fost editata de pufytza: 13 October 2010 - 04:33 PM