Pagina 1 din 1
Stryker, Academy 1/72
Postat 27 September 2010 - 09:13 PM
Bun, bun. Decolorarea pe panourile drepte imi place mult. O mica observatie... rotile mergeau slefuite putin mai mult pe mijloc la imbinare, banuiesc ca s-au imbinat pe jumatati, se vede dunga de imbinare.
Dar per total e foarte fain. Multe inainte!
p.s. - ai folosit aerograf?
Aceasta postare a fost editata de Buss: 27 September 2010 - 09:14 PM
Postat 28 September 2010 - 01:19 AM
dani, la 27 Sep 2010, 03:35, a spus:
"Prima incercare la capitolul Blindate."-daca n-ai fi zis ,ar fi fost foarte greu de crezut.Foarte reusita !
Multumesc dani.
Poate ca e greu crezut, dar are multe bube. Eu sunt "figurinist la baza" sau mai bine spus in zona figurinelor ma simt mai bine, dar am incercat o macheta a unui blindat la 1/72 sa vad cam ce probleme pune... si pune, nu gluma. Mai ales pentru mine care nu sunt obisnuit cu vehicole militare. Ce am incercat sa fac este sa reprezint ceea ce mi-a placut la alte vehicole prezentate pe acest forum si nu numai. Multe din tehnici sunt adaptate din ceea ce stiu din zona figurinelor plus din ceea ce am invatat de la voi si sunt specifice "genului".
Postat 28 September 2010 - 01:35 AM
Buss, la 27 Sep 2010, 12:13, a spus:
Bun, bun. Decolorarea pe panourile drepte imi place mult. O mica observatie... rotile mergeau slefuite putin mai mult pe mijloc la imbinare, banuiesc ca s-au imbinat pe jumatati, se vede dunga de imbinare.
Ma bucur ca iti place ceva. Are atatea bube... Ai dreptate cu rotile. Planul initial era sa il pun intr-un decor in care terenul moale sa acopere rotile in zona respectiva... dar ma-m sucit... si se vede ce se vede. Asa cum ii raspunde-am si lui dani, zona blindatelor are specificul ei si este pentru prima data cand incerc un 1/72. Sa vedem ce iese la 1/35.
Da, folosesc un aerograf pentru efectele de decolorare a panourilor si in plus si nuante diferite a culorii de baza si nu este parte din procesul de imbatranire. Acest efect (aplicare de nuante diferite ale culorii de baza) este mai putin vizibil datorita scarii reduse. Probabil la 1/35 este mai vizibil.
Postat 28 September 2010 - 10:43 PM
Longinus, la 28 Sep 2010, 11:12, a spus:
Bravo LAV-Z.Imi place macheta ,desi detest scara(scuze fanilor 1/72).
La 1/35 o sa te "munceasca"ceva ,dar rezultatele sunt mult mai concrete/vizibile...ma rog,si defectele ,la fel.
Btw: 1/35 ce va fi? tot un Stryker?
La 1/35 o sa te "munceasca"ceva ,dar rezultatele sunt mult mai concrete/vizibile...ma rog,si defectele ,la fel.
Btw: 1/35 ce va fi? tot un Stryker?
Multumesc Longinus.
Probabil va fi tot un Stryker, dar nu stiu inca ce varianta... sau poate un LAV III ori USMC LAV-A2. Nu am decis inca.
In ultima vreme ma "mananca" tare sa lucrez din nou figurine mai ales ca vreau sa-mi imbunatatesc tehnica de pictare a ochilor, care nu este punctul meu tare. Voi decide intrun fel sau altul.
Postat 30 September 2010 - 01:20 AM
dani, la 29 Sep 2010, 00:32, a spus:
."..mai ales ca vreau sa-mi imbunatatesc tehnica de pictare a ochilor, care nu este punctul meu tare. "La ce scara?
54 mm.
tgr, la 29 Sep 2010, 02:30, a spus:
Foarte frumos!
Pacat ca-i cu scamele alea.
Ti-am facut un sharp pe ele.
Pacat ca-i cu scamele alea.
Ti-am facut un sharp pe ele.
Multumesc tgr.
Am sa incerc sa scap de ele, dar problema principala este ca nu le vad cu ochiul liber sau cu ochelarii lupa pe care ii folosesc cand lucrez. Ele apar, fain frumos, cand zici: hop, e gata!!!. Ii fac poza si... iaca scama...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1