Pagina 1 din 1
articol "Iar ai gresit drumul!"
Postat 24 November 2005 - 10:40 AM
Incep sa ma intreb daca nu cumva asta e servicul tau: realizarea de diorame. Prea multe in prea putin timp si prea bune toate.
Am doua intrebari:
Ce sunt filtrele?
Curelele canistrelor intra prin ele ?
Am doua intrebari:
Ce sunt filtrele?
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 24 November 2005 - 10:45 AM
Postat 24 November 2005 - 10:56 AM
OlafTheViking, la Nov 24 2005, 11:40 AM, a spus:
Este un fel de iluzie optica. Canistra sta pe un suport care are marginile ridicate. Cureaua pleaca din acel suport si urca pana la cealalta curea care vine pe sub maner.
Inca o lucrare buna!
Bafta!
Postat 24 November 2005 - 11:14 AM
Se pare ca esti de neoprit. O diorama foarte frumoasa. Vezi ca ne-ai obisnuit cu explicatii detaliate despre tehnicile pe care le folosesti, asa ca subscriu la intrebarea lui Olaf referitor la filtre. Zapada si gheata sau zapada inghetata, cum sa-i spun, arata extraordinar de natural si ma fac sa cred ca ai lasat dioarama afara peste noapte . Lucrarile tale ma duc cu gindul tot mai aproape de a ma lasa de serviciu
Postat 24 November 2005 - 11:57 AM
Multumesc!
Ovidiu, tot a inceput sa ninga in CJ, poate n-ar fi o idee rea sa iti scoti dioramele in lucru afara!
Acum, ce sunt filtrele. Este vorba de solutie foarte diluata de vopsea. Dilutia este 1/20 sau (95%), asta inseamna ca la 1 picatura vopsea trebuie 20 de diluant. Filtrul este ceva care nu schimba culoarea suprafetei pe care o aplici ci ii da doar o nouanta diferita. In cazul zapezii, am aplicat un filtru maroniu-cenusiu cu aerograful pe la marginea petelor de zapada pentru a le integra mai bine in teren si a murdarii putin din albul perfect de bicarbonat.
Cat despre viteza, nu aveti frica, nu le termin eu asa repede, doar ca am facut o sedinta foto mai mare in weekend si astea sunt roadele.
Succes!
Ahmed.
Ovidiu, tot a inceput sa ninga in CJ, poate n-ar fi o idee rea sa iti scoti dioramele in lucru afara!
Acum, ce sunt filtrele. Este vorba de solutie foarte diluata de vopsea. Dilutia este 1/20 sau (95%), asta inseamna ca la 1 picatura vopsea trebuie 20 de diluant. Filtrul este ceva care nu schimba culoarea suprafetei pe care o aplici ci ii da doar o nouanta diferita. In cazul zapezii, am aplicat un filtru maroniu-cenusiu cu aerograful pe la marginea petelor de zapada pentru a le integra mai bine in teren si a murdarii putin din albul perfect de bicarbonat.
Cat despre viteza, nu aveti frica, nu le termin eu asa repede, doar ca am facut o sedinta foto mai mare in weekend si astea sunt roadele.
Succes!
Ahmed.
Postat 24 November 2005 - 01:23 PM
eugen, la Nov 24 2005, 12:49 PM, a spus:
Trecand peste "amanuntul" ca arata... ultra-super-excelent, as avea o carcoteala "majora": pe timp de razboi indicatoarele de localitati si bornele kilometrice erau scoase.
Sa fie vorba de razboiul din Scrisoarea a III-a ;
Cri,Cri, Cri , frati greieri, furnica Ahmed a asteptat toamna-iarna pentu aparitie, acu' vrem-nuvrem tre' sa jucam!.
Reusita diorama, figurinele de exceptie, vinovatul prin atitudine isi infrunta colegul, posibil sa ia un sut in....
O singura obiectie :
Mai bine (pentru sectiunea Diorame) sa postezi diorama si in paralel sau ulterior postare la articole.
Postat 24 November 2005 - 01:40 PM
Citeaza
Trecand peste "amanuntul" ca arata... ultra-super-excelent, as avea o carcoteala "majora": pe timp de razboi indicatoarele de localitati si bornele kilometrice erau scoase.
Ma indoiesc ca le scoteau chiar pe toate. De altfel uite mai hos o poza care te contrazice:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1