Bismarck
Postat 02 August 2012 - 06:08 PM
Postat 03 August 2012 - 10:22 AM
P.S. Pentru cei interesati...... am m-ai gasit numerele 31, 32, 54, 62, 69, cate un numar din fiecare iar Nr 70 si 71 cate 4 respectiv 5 bucati . La Imedio -Real din Brasov.
Aceasta postare a fost editata de tavi: 03 August 2012 - 10:25 AM
Postat 03 August 2012 - 11:12 AM
galexdelfin, la 19 July 2012 - 03:34 PM, a spus:
Am vazut pe Okazii ( sper ca nu am gresit ca am spus numele site-ului, nu doresc sa fac reclama sau ceva de genul... ) o oferta de vanzare a numerelor 1 - 66 a Revistei Bismarck. In cazul in care este oferta ta, sau doresti sa vinzi aceste numere se poate sa imi dai un mesaj (PM).
Din pacate nu am luat aceasta coletie spunand ca sunt la inceput, hai sa incep numai cu o macheta ( SIB ), dar am fost foarte incantat cand am vazut lucrarile voastre si sunt interesat sa achizitionez colectia.
In prezent am observat ca ati ramas la numarul 71, cum as putea sa achizitionez si numerele 67 - 72 ?
Multumesc mult.
Postat 17 August 2012 - 04:49 PM
Ma confrunt cu o situatie din care sper sa ies cu ajutorul vostru...Am fost plecat cu bursa in afara tarii pentru cateva luni si am ratat o serie de aparitii...e vorba de numerele de la 50 incoace, inclusiv...cum as putea sa fac rost de ele ? cum pot sa iau legatura cu cineva care le are de vanzare sau cu publicistul ?
Multumesc mult si spor maxim !
Postat 20 August 2012 - 09:49 PM
http://inmedio.ro/pr...bismarck-rom-2/
informatia am preluat-o si eu de pe alt forum, thx Leonard
Postat 27 August 2012 - 07:00 AM
Credeti ca mai gasesc pe undeva ratacit pe la vre-un chiosc numarul 19? Daca a vazut cineva pe undeva si vrea sa ma ajute, raman profund indatorat! Nu as vrea sa dau comanda la Inmedio si sa astept 1-2 luni sau mai mult! Multumesc!
Toate bune!
Leo
Postat 30 August 2012 - 11:02 AM
Singurul loc unde am vazut numere vechi din Bismarck, in Bucuresti, este la intersectia Sos. Colentina cu Strada Ziduri Mosi (aia cu tramvai din spatele Pietei Obor)
Acolo sunt mai multe chioscuri de ziare, unde am vazut numere de la 30 si.....40 si....... dar 19 e cam veche.... ma indoiesc ca mai statea careva cu ea de un an de zile!
Postat 09 September 2012 - 10:36 AM
In ultimul nr am gasit un pliant in care suntem anuntati de oferta de abonament cu 18 nr = 199 Ron. Colectare doar din magazinele Inmedio. Oferta este valabila si pe site. Economia este de aprox 100 Ron. Eu zic ca merita dar intreb daca a mai facut cineva acest abonament.
O zi buna
Postat 21 September 2012 - 08:23 PM
Cu ocazia unei discuții recente cu d-na Cătălina Suciu (noul reprezentant cu abonamentele al LS travel retail România, care distribuie abonamentele Bismarck), am primit și informațiile „oficiale” privind recuperări de numere vechi:
Cătălina Suciu a spus:
1. In baza unei comenzi ferme din partea dvs direct la sediul LSTR pe adresa de e-mail : subscription@lsromania.ro .
Comanda va fi livrata la adresa solicitata prin curier, iar plata se va face la primirea coletului.
Costul final al unui numar este de 43.02 lei. Livrarea se face prin Fan Courier,cu plata ramburs.
2. Puteti comanda aceste numere in orice magazin Inmedio, Relay sau 1 Minute.
Ridicarea comenzilor se face direct din magazinul in care ati plasat comanda.
Costul final al unui numar este de 26.90 lei.
Termenul de livrare este de 1-2 luni. Asta este.
Sper să vă fie de folos.