Bismarck
Postat 04 April 2011 - 10:46 AM
Colegul a mentionat ca este raspunsul celor de la editura. E copiat, dar cu putina atentie se poate deduce ce a vrut sa spuna.
BISMARCK (ROM) 3 luni Saptamanal 13 (aparitii) 206,70 lei
BISMARCK (ROM) 6 luni Saptamanal 26 (aparitii) 413,40 lei
BISMARCK (ROM) 1 an Saptamanal 52 (aparitii) 826,80 lei
BISMARCK (ROM) 3 luni Saptamanal 13 (aparitii) 206,70 lei
BISMARCK (ROM) 6 luni Saptamanal 26 (aparitii) 413,40 lei
BISMARCK (ROM) 1 an Saptamanal 52 (aparitii) 826,80 lei
Postat 04 April 2011 - 11:57 AM
Teoretic iesi mai ieftin pentru ca nu mai lasi spaga de rigoare la chiosc si nici nu esti obligat sa te deplasezi in fiecare saptamana acolo. Uneori se intampla sa nu ai cum sa ajungi si poate e mai bine sa iti faci abonament la revista. Mai e si alta treaba, in caz ca se intrerupe nu stiu cat de usor mai e sa iti iei banii cuveniti.
Postat 04 April 2011 - 04:43 PM
In schimb orice politica de abonament stipuleaza ca, odata ce ai platit, vei primi acea revista in banii dati indiferent daca intre timp pretul revistei se modifica. Nu uitati ca pe contracoperta scrie clar ca-si rezerva dreptul de a modifica pretul :) Deci abonamentul iti acopera intr-o anume masura acest risc.
Pe de alta parte eu nu-mi voi face abonament - prefer sa dau mai putini bani saptamanal, indiferent de potentialele cresteri de pret, decat sa platesc un abonament mare dintr-o data.
Pe de alta parte eu nu-mi voi face abonament - prefer sa dau mai putini bani saptamanal, indiferent de potentialele cresteri de pret, decat sa platesc un abonament mare dintr-o data.
Postat 05 April 2011 - 09:30 AM
Nici eu nu sunt adeptul abonamentului preferand a scoate bani din bugetul saptamanal sau lunar.
De spaga nici nu se poate pune problema, nu dau bani pentru asa ceva sub nici o forma.
Oricum cred ca seria va continua, banii de publicitate sunt multi, trebuie amortizati (partial acest lucru se face prin defalcarea pe multe numere).
De spaga nici nu se poate pune problema, nu dau bani pentru asa ceva sub nici o forma.
Oricum cred ca seria va continua, banii de publicitate sunt multi, trebuie amortizati (partial acest lucru se face prin defalcarea pe multe numere).
Postat 14 April 2011 - 02:41 PM
repede, la 21 Mar 2011, 07:54, a spus:
Din cate am inteles pe site-urile englezesti, constructia variantei radiocomandate este semnificativ deosebita de cea a modelului static, incepand de la adeziv ( aracetul alb, care devine transparent, cica nu este rezistent la apa). In afara de asta modelul a fost modificat de editori, pentru a-l putea face functional, intr-o faza tarzie si sunt unele probleme. Eu as vrea sa-l fac static. Nu mi-ar placea sa vad cateva zeci de milioane+munca de trei ani pe fundul unei balti.
ai drepatate sa l pui pe apa si sa vezi ca dintr o eroare se scufunda (2300 lei) ar fi mai rau ca si Titanicu :D
Postat 28 April 2011 - 04:20 PM
repede, la 21 Mar 2011, 08:54, a spus:
Din cate am inteles pe site-urile englezesti, constructia variantei radiocomandate este semnificativ deosebita de cea a modelului static, incepand de la adeziv ( aracetul alb, care devine transparent, cica nu este rezistent la apa). In afara de asta modelul a fost modificat de editori, pentru a-l putea face functional, intr-o faza tarzie si sunt unele probleme. Eu as vrea sa-l fac static. Nu mi-ar placea sa vad cateva zeci de milioane+munca de trei ani pe fundul unei balti.
schmeichel, la 14 Apr 2011, 15:41, a spus:
ai drepatate sa l pui pe apa si sa vezi ca dintr o eroare se scufunda (2300 lei) ar fi mai rau ca si Titanicu :D
Daca vrei sa il pui pe apa, nu conteaza cu ce il lipesti. Siguranta este data de chiturire, slefuire, vopisre si lacuire.
Postat 21 May 2011 - 10:06 AM
Postat 28 June 2011 - 02:57 PM
Salut la toata lumea,
http://www.modelboat...g49840#msg49840
Uitati-va la acest post despre constructia bismarck-ului. Stie careva unde gasesc si eu acele "planking clamps" despre care spune Martin?
Merci
http://www.modelboat...g49840#msg49840
Uitati-va la acest post despre constructia bismarck-ului. Stie careva unde gasesc si eu acele "planking clamps" despre care spune Martin?
Merci