Aceasta figurina e oarecum diferita de cele cu care v-am obisnuit. In plus, este si de sezon, avand in vedere ca Oktoberfest din Munchen este in plina desfasurare.
Cine vrea sa afle mai multe despre ea (a fost produsa in doar 100 copii), o poate face aici, unde am scris si o mica recenzie:
http://www.bennosfigures.com/forum/viewtop...?f=2&t=5663
Cristian Florescu
Pagina 1 din 1
1/72 Figurina in Lederhosen
Postat 20 September 2010 - 11:39 PM
Da pe "picior mare" mai sta "bautorul nostru de bere"... si nu mi-am dat seama decat cand l-am vazut nevopsit pe blocul de rasina.
Cristian draga, ai o mana si un ochi de nota 10. Imi place cum scri recenziile si ca esti activ pe mai multe fronturi (forumuri).
Felicitari si pe cand il pui pe Fritz langa o farfurie de carnati si o oala de varza?
Cristian draga, ai o mana si un ochi de nota 10. Imi place cum scri recenziile si ca esti activ pe mai multe fronturi (forumuri).
Felicitari si pe cand il pui pe Fritz langa o farfurie de carnati si o oala de varza?
Postat 21 September 2010 - 11:06 AM
LAV-Z, la 21 Sep 2010, 00:39, a spus:
Da pe "picior mare" mai sta "bautorul nostru de bere"... si nu mi-am dat seama decat cand l-am vazut nevopsit pe blocul de rasina.
Multumesc mult pentru complimente si intr-adevar figurina are o "labuta" destul de mare insa per ansamblu e clar 1/72.
Si mie mi/a facut pofta de o varza cu carnati consumata eventual la Beckerbrau pentru a fi in intr-un cadru oarecum apropiat de Oktoberfest. Insa momentan sunt plecat din tara.....
Postat 21 September 2010 - 11:19 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1