Citeaza
Apropos de IAR de simpla comanda : sti cumva daca pana la perioada cu stele au disparut benzile si inelul alb ( adica au fost verzi integral ca si d.c.-ul )?
Pana acum eu nu am vazut vreo poza in care IAR-urile 80/81 cu inmatriculare dupa 23 aug 44 sa nu aibe dunga alba si capete de plan albe intrados extrados, exceptie facand doar DC-urile (364 si 425).
Citeaza
Mgc, felicitari pentru rabdare, consider ca exista o pasiune deosebita pentru IAR-80 daca ai montat atatea.
Cunosc bine acest avion, fara suparare vin cu cateva precizari, nu critici:
Multumesc, da chiar exista o pasiune pentru acest avion.
Nu m-ar fi deranjat chiar daca ar fi vost critici, pe toate le consider constructive.
Citeaza
-Nr.22 a avut capotajul galben, vezi in cele doua foto atasate, compara nuanta de gri de pe cruce cu cea de pe capota.
Cunosc foarte bine pozele,sunt prezentate, daca nu ma insel ambele sau daca nu ambele macar una, in cartea IAR-80 Edition TMA sai cea in limba romana.
Nr.22 ca si celelalte IAR-uri din seria lui, a vost vopsit tipic, unde avea botul galben (cum se prezinta in pozele superbe postate), dar dupa un anumit timp de folosita, in urma reparatiilor sau chiar pe aerodrom botul galben a vost revopsit in verde extrados bleau sau probabil galben intrados (eu am ales bleau), pentru o mai buna camuflare la sol, la fel s-a procedat si cu Bf-109 E.
Mai jos am atasat o poza care confirma cele spuse de mine, avionul este pe aerodromul Salz (Basarabia) in 1941 daca nu ma insel.
Momentan sunt plecat din localitate si nu ma pot folosi de PC-ul personal unde mai am si alte poze cu acelasi avion in acelasi moment dar in pozitii diferite, poze in care se vede mai clar botul cu demarcatie clara intre verde si bleau.
Multumesc inca o data pentru felicitari.