Forum Machete,Modelism,Hobby: Ce-ar fi daca? - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce-ar fi daca? PanzerIII & Tiger I

#21 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 08 December 2010 - 07:09 PM

Vezi postareaKIT, la 7 Dec 2010, 19:02, a spus:

si cu toate acestea, o multime de modelisti de pe acest forum, dau cu negru pe exteriorul tevii pentru a simula funinginea depusa.


Eu imi scriu doar opiniile, dar fiecare lucreaza dupa cum ii face placere.


Vezi postareaLonginus, la 7 Dec 2010, 21:32, a spus:

Da' nu-i polemica bunul meu prieten.
Eu incerc sa demonstrez ceva;si nici n-am zis ca-s cunoscator intr-ale artileriei.Am facut oaresceva armata,da'tot nu zic ca ma stiu. :pardon:
uite-i pe israelienii astia ce fac
sau pe astia
sau
Atasament stock_ph..._1598673.jpg


Toata lumea isi curata armele, dar in imaginea de la adresa asta :http://www.life.com/image/71459683
dunga din partea de jos imi spune ca negrul este vopsit si nicidecum efectul flacarii asupra otelului sau vopselei. De altfel, in cazul de fata, teava este posibil sa fie nevopsita in acea zona (exceptie dunga) ramanand culoarea datorata brunajului aplicat tevii.
N-am vazut asa ceva pe Pz. III si nici pe Tigru I, dar sunt dispus sa accept orice.



Vezi postareamalasorte, la 7 Dec 2010, 22:17, a spus:

lucrarea scanata nu avea un scop comercial.

Imi cer scuza daca am ofensat pe cineva.

Stiu ca n-avea scop comercial, si gestul era unul de ajutorare, dar postarea scanului intr-un loc public impiedica vanzarea cartii, etc ... intelegi tu!
De ofensat inca n-ai ofensat pe nimeni si se pare ca ai intervenit suficient de repede ca sa nu se faca valuri.
Daca mai vrei sa discutam pe tema asta, o putem face pe PM ca sa nu tulburam topicul.

Bafta!

#22 Useril este offline   KIT 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08
  • Location:Bucuresti

Postat 08 December 2010 - 09:51 PM

Vezi postareaalexelu_marinelu, la 7 Dec 2010, 23:10, a spus:

Mai bine, ca iar te faci de 3 lei singur. Preferabil sa te rezumi la postari despre circulare sau chiar despre barci, care sunt mai "safe".


din cate imi aduc aminte, singurul care s-a facut de ras atunci, ai fost tu. panzer a fost destul de amabil sa-ti explice calm si cu umor unde gresesti, wurger a spus ca avem dreptate toti, iar Longinus si-a exprimat disponibilitatea sa-ti explice mai pe larg.
ti-am spus si atunci, ti-o spun si acum: esti liber sa-ti pastrezi elucubratiile si emulatiile pentru tine. nu trebuie sa te faci de ras peste tot, bagandu-te in toate discutiile cu pretentia de cunoscator. ma intreb oare de ce nu i-ai spus acelasi lucru si lui crios, desi el a fost primul care si-a exprimat opinia pe aceasta tema? e o intrebare mai mult retorica, raspunsul nu ma intereseaza. nu vreau sa am polemici cu cineva care nu s-a aflat niciodata mai aproape de 1 metru de o piesa de artilerie (excluzandu-le pe acelea de la MMN si portile deschise organizate de diverse unitati militare). cand postez ceva, ma documentez inainte, tocmai pentru a nu da posibilitatea unor "cunoscatori" ca tine sa-mi spuna ca gresesc, desi acest lucru nu poate fi exclus. pana acum, nu mi-am exprimat opinia pe acest forum, decat asupra a ceea ce am considerat ca am macar minime cunostinte (dar nu capatate in urma unei cercetari pe internet). si asa intentionez sa procedez si in continuare.
Longinus, in imaginile cu israelienii, eu nu vad altceva decat niste militari care curata teava unui obuzier de 155 mm. si mai vad o frana de gura, a carei culoare sugereaza brunajul aplicat, asa cum spune si crios. poti gasi imagini destule pe net care sa ne sustina afirmatiile amandurora. iti promit ca ma voi interesa in locul cel mai potrivit pt a capata o opinie avizata, si voi fi in stare sa recunosc aici daca am gresit.

P.S.-alexelu, preferabil sa te rezumi la postari despre pitici, muschetari si avioane, care sunt in domeniul tau de lucru si cunostinte.

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: cincu.jpg


#23 Useril este offline   alexelu_marinelu 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1783
  • Inregistrat: 21-October 08
  • Location:Bucuresti

Postat 08 December 2010 - 11:51 PM

Doar pentru ca sunt intr-o dispozitie euforica de :pardon: , iti raspund:

Vezi postareaKIT, la 8 Dec 2010, 21:51, a spus:

1. "...wurger a spus ca avem dreptate toti, iar Longinus si-a exprimat disponibilitatea sa-ti explice mai pe larg..."
2. "...ma intreb oare de ce nu i-ai spus acelasi lucru si lui crios, desi el a fost primul care si-a exprimat opinia pe aceasta tema? e o intrebare mai mult retorica, raspunsul nu ma intereseaza..."
3. "...cand postez ceva, ma documentez inainte, tocmai pentru a nu da posibilitatea unor "cunoscatori" ca tine sa-mi spuna ca gresesc, desi acest lucru nu poate fi exclus. pana acum, nu mi-am exprimat opinia pe acest forum, decat asupra a ceea ce am considerat ca am macar minime cunostinte ..."
4. "...alexelu, preferabil sa te rezumi la postari despre pitici, muschetari si avioane, care sunt in domeniul tau de lucru si cunostinte..."

1. daca tu asta ai inteles, atunci se probeaza iarasi celebrul citat "fericiti cei saraci cu duhul, ..."
2. iar n-ai priceput; nu aveam de ce sa ma iau de opiniile lui Crios, deoarece chiar nu ma intereseaza tunurile si franele tale de gura; m-am luat de tine pentru modul olimpian de abordare a lui Longinus, care, pana una-alta, este unul dintre cei mai documentati membri ai forumului
3. am remarcat cat de repede iti omiti greselile, bagandu-le sub pres si sunt total de acord cu privire la nivelul tau de cunostinte - minime; total justificat, odata ce se fundamenteaza pe RG-uri, manuale de instructie si scheme de functionare a flintelor-cu-bila-si-fitil-la-capatul-de-care-te-tii
4. tot reprezinta ceva, fata de zero barat

#24 Useril este offline   KIT 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08
  • Location:Bucuresti

Postat 09 December 2010 - 09:00 AM

1. ce-ti mai place sa rasucesti cuvintele ?!?! ... dar asta tot nu demonstreaza ca stii ceva.
2. nicio clipa nu l-am tratat pe Longinus tocmai pentru ca il respect si ii respect opinia. dar nici nu inseamna ca are intotdeauna dreptate. si tocmai faptul ca nu te intereseaza, ar trebui sa te faca sa stai cuminte in banca ta cand nu stii despre ce e vorba.
3.esti mult prea limitat.
4.vezi-ti de piticii tai si nu te mai baga in discutii al caror subiect nu-l cunosti. nu am de gand sa raspund de fiecare data unei nulitati cu pretentii.

#25 Useril este offline   Longinus 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08
  • Location:Mayotte, Guyana

Postat 09 December 2010 - 10:56 AM

Eh,i-am facut topicul omului praf.Aburo scuze.

Ceea ce-i ciudat(ma rog,paradoxal,sau cum sa spun?) ca in problema culorilor de la gura tevii,justetea cauzei se afla in mai multe parti;
Asta,dupa opinia mea,se datoreaza unui complex de factori.In prima faza putem discuta despre modalitatea de prelucrare a tevilor de tun,ce difera(inclusiv in domeniul aliajelor folosite ,un domeniu de altfel strict secret) de la un stat ,la altul.In randurile cunoscatorilor se stie ca metodele de uzinare folosite de germani,de pilda,difera de cele folosite de americani.Ma refer strict la tevile de tun.Subiectul poate fi dezvoltat si analizat din acest p.d.v dar nu aici.
Un alt factor care aduce diferente de coloratura(scuzati expresia fortata) este numarul de lovituri deja trase,calibrul si nu in ultimul rand tipul acestora per fiecare teava.In general,specialistii sunt de acord ca o teava de tun prezinta un numar de 6 "puncte de stres" pe durata folosirii,unul dintre aceste puncte fiind chiar gura tevii.
Ceea ce se vede in fotografia curatarii tevilor de tun (sunt piese americane de 155) este tocmai efectul de "pierderea"vopselei in urma folosirii intensive a unei piese de artilerie.Ba chiar in a doua foto Life se vede clar ca din stratul de vopsea initial,s-au desprins straturile superficiale si dedesupt se vede luciul otelului.De altfel celelalte fotografii sunt relevante(poate chiar intr-o masura mai mare).
Kit,eu tot mai sustin ca am dreptate.Comparatia ta cu un pistol.revolver sau orice arma de calibru mic , este nu tocmai potrivita,pentru ca teava unei asemenea arme foloseste o tehnica de bronare diferita.Teava unui pistol nu este vopsita.In categoria armelor usoare,un raspuns relevant ni-l ofera o teava de RPG si aici ma refer in mod anume la AG 9 pe care cred ca ai avut ocazia sa-l folosit.Dupa cateva zeci de lovituri(hai sa spunem poate 40 sau 50) efectul devine foarte vizibil la gura tevii.
Pe marginea problemei,se poate discuta inca mult si bine.

Hai sa spunem ca vopsirea unei machete,in acest sens,poate fi facuta in ambele "variante" dupa cum doreste fiecare.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 09 December 2010 - 11:01 AM


#26 Useril este offline   KIT 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08
  • Location:Bucuresti

Postat 09 December 2010 - 02:21 PM

Longinus, iti raspund pe PM.

#27 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 09 December 2010 - 03:21 PM

In opinia mea, datorata probabil putinelor fotografii pe care le-am vizionat legate de blindate din al doilea razboi mondial, acel negru nu exista in al doilea razboi mondial pe cele doua blindate in discutie. Cum vopseste fiecare este treaba lui, daca-i negru vopsit, brunat sau daca-i fum ....
Nu cunosc procedeele de tratare a tevilor la americani si nici macar la romani. Brunarea insa este acoperire pe cale chimică a oțelului sau fierului cu un strat de oxizi împotriva coroziunii. Este valabil pentru toate tipurile de otel. Fiind cel mai bun procedeu de a proteja otelul de efectele coroziunii este (si era) des folosit in industria de armament fiecare folosind reteta proprie (sau nu, dar asta o stiu cel mai bine producatorii).
Revenind asupra fotografiei despre care scriam:
Imagine atasata: teava.jpg
nu prea vad efectul de "pierdere" pentru ca ar fi trebuit sa se aplice si asupra dungii desenate pe partea de jos, dunga foarte bine definita de felul ei.
Parerea mea!

Si o poza cu un tigru:
Imagine postata
Frana de gura are aceiasi culoare cu blindatul.

Bafta!

#28 Useril este offline   KIT 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08
  • Location:Bucuresti

Postat 09 December 2010 - 04:18 PM

crios, multumesc.

#29 Useril este offline   tgr 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07
  • Location:Bucharest

Postat 09 December 2010 - 07:11 PM

:pardon:

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: tig1winter_149.jpg


#30 Useril este offline   Longinus 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08
  • Location:Mayotte, Guyana

Postat 09 December 2010 - 10:34 PM

Povestea asta ar putea fi purtata mult si bine de acum incolo,pro sau contra. Cum spuneam justetea cauzei se afla in ambele tabere ,de aici tratarea subiectului din p.d.v.modelistic este la latitudinea fiecaruia dintre modelisti.
Aburo cerea o opinie,eu mi-am exprimat-o si atat.El tine cont de ea sau nu ,este alta istorie.

Procedeele de tratare/detensionare aplicate de producatorii de tevi de arma americani implica o tehnologie care-din cate stiu eu la noi nu este pusa in practica- presupune criogenarea tevilor la - 320 grade Fahrenheit( cam minus 160 pe scara Celsius) in baie de azot(sau chiar heliu) lichid si duce la sporirea preciziei tevii,eliminarea stresului din structura metalului,prelungirea duratei de viata,ba chiar la sporirea vitezei la gura tevii(in cazul armelor mici cu pana la 60 m/s).Procedeul este cunoscut de prin anii 60' si are desigur secretele sale.Marii producatori militari nu vorbesc prea mult despre aceste metode insa principiul a fost observat si relevat de catre fizicianul indian Satyendra Nath Bose si Einstein ,in 1924.

#31 Useril este offline   Longinus 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08
  • Location:Mayotte, Guyana

Postat 09 December 2010 - 11:18 PM

Cu ceva mai bine de un an in urma,acest subiect a nascut controverse pro si contra si la ei:
http://armorama.kitmaker.net/modules.php?o...age=1&ord=0.

#32 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 10 December 2010 - 10:10 AM

Vezi postareatgr, la 9 Dec 2010, 19:11, a spus:

:pardon:


Acolo e un tigru in culoarea originala (inclusiv frana de gura) si peste care s-a aplicat camuflaj de iarna (exceptie frana de gura). :good:


Vezi postareaLonginus, la 9 Dec 2010, 22:34, a spus:

Aburo cerea o opinie,eu mi-am exprimat-o si atat.El tine cont de ea sau nu ,este alta istorie.


Am exact acelasi punct de vedere.
Fiecare si-a expus punctele de vedere argumentand cum vede el problema.
Ce si cum va face Aburo depinde doar de opinia lui.

Bafta!

#33 Useril este offline   orogos 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08
  • Location:Brasov

Postat 10 December 2010 - 10:50 AM

Pozele din linkul de pe Armorama sint cele mai sugestive si se vede clar cum vopseaua este sarita de pe gura tunului. Nu nu este vorba de fum sint gaze arse cumulate cu `stres` care indeparteaza vopseaua. Uite luati de exemplu o toba de esapament din tabla care este vopsita, dupa o utilizre intensiva chiar in jurul evacuarii vopseaua este sarita si scorojita. Sigur acum daca blindatul are teava noua sau aproape noua, acest fenomen nu are inca timp sa se produca este cu siguranta cazului Tigrului din poza anterioara care `poate` a fost proaspat vopsit...., iar in cazul dungii galbene din cealalta poza se vede clar ca a fost trasata cu pensula cu siguranta ulterior vopsirii blindatului poate chiar in momentul in care a fost facuta poza sau cu siguranta de `curind`, cred ca nu mai vopseste nimeni la pensula un intreg tanc..parearea mea. Desigur optiunea este a modelistului in sensul in care el `stie` cit de utilizata a fost teava respectiva, dar daca cineva vrea sa faca un model de pe frontul de est care a tras 2 proiectile e numai treaba lui.

Spor la modelit!

#34 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 10 December 2010 - 12:39 PM

Vezi postareaorogos, la 10 Dec 2010, 10:50, a spus:

Uite luati de exemplu o toba de esapament din tabla care este vopsita, dupa o utilizre intensiva chiar in jurul evacuarii vopseaua este sarita si scorojita.


Eu stiu ca ma tot vanezi caci asta este, dar cauta si tu alte comparatii. Asta nu tine. Nici materialul nu este acelasi, nici conditiile de lucru, singura asemanare este ca pe ambele ies gaze si suporta temperaturi mari. Nu este cazul sa dezvolt aici ce gaze rezultate ies prin cele doua (teava tun, tanc, etc ...) si esapament si durata in care cele doua se afla continuu supuse temperaturii inalte.
Cat despre cealalta poza, tocmai ca se vede clar ca dunga galbena nu este trasa cu pensula si uzura vopselei arata ca vopseaua n-a fost prea curand aplicata.
Poate va veni intr-o zi si un tanchist prin zona si ne va explica exact cum sta treaba. Pana atunci ne uitam la aceleasi poze si vedem lucruri diferite.

Bafta! (... ca nu suntem frati.)

Aceasta postare a fost editata de crios: 10 December 2010 - 12:40 PM


#35 Useril este offline   orogos 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08
  • Location:Brasov

Postat 10 December 2010 - 01:03 PM

Revenind la cele modelistice explicatile date de tine referitoare la comparatia mea nu ma convinge si ii las pe alti mai avizati sa o judece cum vor ei. Revenind la poza pe care tu ai postat-o iti mai pot puncta urmatoarele:

1.Da evident nu pot fi sigur ca a fost aplicata cu pensula desi mie personal asa mi se pare.

2.Sigur a fost aplicata cu intentia de a fi o dunga pentru ca se observa marginile drepte care merge spre in spate.

3.Vopseaua a inceput sa sara deja spre marginea tevii se vede clar acest lucru pe `banda` galbena care este neregulata in acea zona

Bafta :))

Ps-revenind tot la comparatia mea cu tobele de esapement sint convins ca cei care fac blindate si nu ...nu imi aduc aminte ce face :), isi aduc aminte de aceeasi polemica, sigur un PIII iesit din fabrica va avea toba frumos vopsita dar dupa ce a fost utilizat o perioda aceasta va deveni cu zone alternative de rugina si vopsea.

#36 Useril este offline   Abburo 

  • Membru deplin
  • Grup: Validating
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 01-April 10
  • Location:Bucuresti
  • Interests:aeromodele

Postat 10 December 2010 - 01:06 PM

In ciuda micilor dispute am reusit insa sa gasesc si destula informatie utila. Chiar daca parerile sunt impartite, asa cum ati mentionat si voi va ramane doar latura artistica care sa ia decizia in final. Asadar voi aplica putin negru la Tiger dar nu si la Panzer.

Imi pare rau sa vad ca undeori apar si dispute personale, dar din timpul petrecut si prin alte forumuri am observat ca sta in firea umana sa facem lucrurule in acest fel. Cel mai important mi se pare sa mentinem totusi discutia in limita decentei ... ceea ce in linii mari se pare ca s-a facut!

Astept cu interes noi informatii pareri etc, mai ales ca mi-a intrat in garaj si un Jagdpanther tot 1:16 care va avea ca si culoare de baza galben-nisipiul :D specific... ce va fi insa peste inca nu stiu. Deocamdata acest model sta cuminte in cutia lui intrucat este un cadou de craciun.

#37 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 10 December 2010 - 01:41 PM

Vezi postareaorogos, la 10 Dec 2010, 13:03, a spus:

Revenind la cele modelistice explicatile date de tine referitoare la comparatia mea nu ma convinge si ii las pe alti mai avizati sa o judece cum vor ei.


Daca reformulezi propozitia poate inteleg ce-ai vrut sa spui in cele ce le-ai scris. Eu n-am dat nici o explicatie modelistica si am scris in mai multe randuri ca cele exprimate de mine sunt opinia mea.

Vezi postareaorogos, la 10 Dec 2010, 13:03, a spus:

Revenind la poza pe care tu ai postat-o iti mai pot puncta urmatoarele:

1.Da evident nu pot fi sigur ca a fost aplicata cu pensula desi mie personal asa mi se pare.

2.Sigur a fost aplicata cu intentia de a fi o dunga pentru ca se observa marginile drepte care merge spre in spate.

3.Vopseaua a inceput sa sara deja spre marginea tevii se vede clar acest lucru pe `banda` galbena care este neregulata in acea zona


1. Mie personal mi se pare ca a fost aplicata folosind banda de delimitare asa ca nu prea poti fi sigur daca vopsirea s-a facut la pistol sau la pensula.
2. Asa mi s-a parut si mie.
3. Cu siguranta vopseaua a inceput sa sara si banuiesc ca si pe restul blindatului caci se mai vad pe teava si alte locuri unde vopseaua a inceput sa sara.

Vezi postareaorogos, la 10 Dec 2010, 13:03, a spus:

isi aduc aminte de aceeasi polemica, sigur un PIII iesit din fabrica va avea toba frumos vopsita dar dupa ce a fost utilizat o perioda aceasta va deveni cu zone alternative de rugina si vopsea.

Si eu imi aduc aminte ca nu te-am contrazis.

Vezi postareaorogos, la 10 Dec 2010, 13:03, a spus:

revenind tot la comparatia mea cu tobele de esapement sint convins ca cei care fac blindate si nu ...nu imi aduc aminte ce face :)


Tu faci blindate?

Bafta!

#38 Useril este offline   tgr 

  • Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 1493
  • Inregistrat: 14-April 07
  • Location:Bucharest

Postat 10 December 2010 - 03:21 PM

Citeaza

Acolo e un tigru in culoarea originala (inclusiv frana de gura) si peste care s-a aplicat camuflaj de iarna (exceptie frana de gura). tongue.gif


E un mid tiger. Nu se mai aplica acel gri inchis inca de la unele early-uri, iar contrastul e prea slab pe corp si prea puternic la frana de gura.

Era dunkelgelb + alb.

V-ati gandit ca unele tancuri folosesc tunul mai mult ca altele?
Tigrii de pe frontul de est forjau la greu cu tunurile lor:
http://www.tiif.de/thread.php?threadid=13&...032116db0d2f3a1

223-ul de mai sus in comparatie cu alti tigrii dovedeste ca era mult mai activ.

Eu zic ca adevarul e undeva la mijloc. Oricum, pozele de mai sus(155)demonstreaza un lucru...frana de gura nu e mata.

#39 Useril este offline   crios 

  • Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 10 December 2010 - 04:19 PM

N-am scris nicaieri ca 223-ul din poza ar fi fost panzergrau. Exista inca din 2005 un articol chiar pe acest forum legat de culorile tancurilor germane (autor Alguhan): http://www.cartula.ro/Articole/Blindate/Cu...Panzerilor.html . Am lectiile facute. :pardon:
Exista poze mult mai edificatoare si care sa sustina mai bine punctul tau de vedere decat cea cu 223 sau, sa zicem, mai greu spre aproape deloc de combatut.
Din pacate, in ceea ce priveste poza cu 223, pot demonstra ca acea frana de gura este la culoarea blindatului si ca blindatul a fost revopsit cu alb din fericire nu peste tot, dar exista si pe frana de gura cel putin doua zone unde s-a aplicat noua vopsea de camuflaj.
Este alta discutie. Poti reporni oricand o alta in care sa discutam elementele de culoare din acea fotografie. Nu stiu daca e cineva interesat.
Eu personal am inceput cu ani in urma o discutie despre senile in care invitam pe toti marii maestri ai blindatelor sa-si expuna opiniile, senilele si parerile legate de acest aspect ... si ce daca?

In acest topic ... omul s-a decis, eu pentru ale mele stiu ce am de facut asa cum stie fiecare pentru ale lui. Cine nu stie ... intreaba.
Toate bune si

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de crios: 10 December 2010 - 04:19 PM


#40 Useril este offline   Abburo 

  • Membru deplin
  • Grup: Validating
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 01-April 10
  • Location:Bucuresti
  • Interests:aeromodele

Postat 01 January 2011 - 09:01 PM

Inraznesc sa atasez cateva poze de la o mica sedinta foto cu impricinatele:

Si putin atipic...

Thumbnail atasat

  • Imagine atasata: DSCN1903.JPG
  • Imagine atasata: DSCN1914.JPG
  • Imagine atasata: DSCN1915.JPG
  • Imagine atasata: DSCN1917.JPG
  • Imagine atasata: DSCN1919.JPG
  • Imagine atasata: DSCN1851.JPG
  • Imagine atasata: DSCN1909.JPG

Aceasta postare a fost editata de Abburo: 01 January 2011 - 09:02 PM


Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi