Pagina 1 din 1
Ju-88A4 Zvezda 1/72
Postat 12 September 2010 - 03:38 PM
Kitul este scos pe piata de Zvezda in 2009
Un review folositor poate fi citit aici: http://www.ipmsusa2.org/reviews2/aircraft/...a_72_ju88a4.htm
Nu sunt probleme la constructie si calitatea plasticului este buna.
Vopsirea si inmatricularea am ales-o pentru Kampfgeschwader 54 "Totenkopf"
Un review folositor poate fi citit aici: http://www.ipmsusa2.org/reviews2/aircraft/...a_72_ju88a4.htm
Nu sunt probleme la constructie si calitatea plasticului este buna.
Vopsirea si inmatricularea am ales-o pentru Kampfgeschwader 54 "Totenkopf"
Postat 12 September 2010 - 04:02 PM
Salut
Desi vad unele trepte (mai ales pe aripi) intre nuantele de mascare, per ansamblu e frumos si ingrijit lucrat. Putin cam curatel dupa gustul meu.
Doua intrebari totusi :
-Ce RLM-uri ai folosit ? Putin vireaza spre nuante franceze, nu germane.
-E cumva e o reboxare a kitului Italeri No.018 ?
Desi vad unele trepte (mai ales pe aripi) intre nuantele de mascare, per ansamblu e frumos si ingrijit lucrat. Putin cam curatel dupa gustul meu.
Doua intrebari totusi :
-Ce RLM-uri ai folosit ? Putin vireaza spre nuante franceze, nu germane.
-E cumva e o reboxare a kitului Italeri No.018 ?
Postat 12 September 2010 - 05:32 PM
Vopsirea cu pensula prezinta dezavantajele evidentiate de tine.
Am folosit acrilice Model Master: Dunkelgrun RLM 71, Schwarzgrun RLM 70 si Hellblau RLM 65.
Nu cred ca are nicio legatura cu kitul Italeri, gravurile sunt in negativ si numarul de culee si piese este mai mare decat in cazul acestuia.
Am folosit acrilice Model Master: Dunkelgrun RLM 71, Schwarzgrun RLM 70 si Hellblau RLM 65.
Nu cred ca are nicio legatura cu kitul Italeri, gravurile sunt in negativ si numarul de culee si piese este mai mare decat in cazul acestuia.
Postat 12 September 2010 - 06:15 PM
Pentru o lucratura de pensula arata foarte bine. Felicitari. Intr-adevar contrastul dintre nuante pare un pic cam mare, dar daca asa e la MM asta e. De ex. la agama contrastul e foarte mic. Pe de alta parte si aparatul foto poate crea o mica iluzie optica. Bafta in continuare!
Postat 13 September 2010 - 07:24 AM
Pentru o macheta vopsita cu pensula, jos palaria! Arata bine! Imi place si cum ai vopsit ramele de la geamuri!
Singurul lucru care nu ti-a iesit bine sunt exact delimitarile intre cele doua culori de camuflaj si te intreb: ai folosit mastile cind ai aplicat ambele culori?
Singurul lucru care nu ti-a iesit bine sunt exact delimitarile intre cele doua culori de camuflaj si te intreb: ai folosit mastile cind ai aplicat ambele culori?
Postat 13 September 2010 - 08:07 AM
Intr-adevar, macheta arata foarte bine. Pacat ca se vad delimitarile dintre culorile de camuflaj, probabil ai folosit masti. In acest caz este detul de greu sa eviti acea urma.
Din pacate, culorile RLM date de MM sunt un pic departe fata de cum ar trebui sa fie, s-ar parea din cauza acelei teorii a "efectului de scara".
Inca ceva, elicea ar trebui vopsita in Dunkelgrun RLM 71 (dar nu cel de la MM!), nu in negru, cum de dat de Italeri.
Din pacate, culorile RLM date de MM sunt un pic departe fata de cum ar trebui sa fie, s-ar parea din cauza acelei teorii a "efectului de scara".
Inca ceva, elicea ar trebui vopsita in Dunkelgrun RLM 71 (dar nu cel de la MM!), nu in negru, cum de dat de Italeri.
Postat 13 September 2010 - 09:20 AM
Da, am folosit masti din banda Tamyia iar la uscarea vopselei si la dezlipire ramane o mica diferenta de nivel deoarece stratul de vopsea e mai gros decat la aerograf si se continua peste banda. Acel contur mai inchis la culoare a aparut in urma washului, care s-a adunat in gravuri dar si in zonele alea. Daca eram mai inspirat, stergeam inainte sa se usuce cu un betisor cu vata da nu mi s-a parut prea nasol pe moment.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1