...sa va arat si o parte din zburatoarele ce-si au ''cuibul'' la mine in vitrine.
Pagina 1 din 1
Avioanele din ''ograda'' mea O mica parte a colectiei...
Postat 06 September 2010 - 08:05 AM
Frumos lucrate!
Doua mici observatii: niciodata un pilot nu se tine de antena ca sa se urce in carlinga si elicea IAR-ului trebuie sa aiba palele montate incers, motorul de IAR se invirte in sens opus fata de cel de la Bf-109, de exemplu. O greasala a matritei, vezi ca e o discutie pe aici pe forum, pe undeva!
Doua mici observatii: niciodata un pilot nu se tine de antena ca sa se urce in carlinga si elicea IAR-ului trebuie sa aiba palele montate incers, motorul de IAR se invirte in sens opus fata de cel de la Bf-109, de exemplu. O greasala a matritei, vezi ca e o discutie pe aici pe forum, pe undeva!
Postat 06 September 2010 - 10:27 AM
http://www.cartula.ro/forum/sfarsit-IAR-80...=20#entry101580-discutia despre palele elicei
Frumoase
Frumoase
Aceasta postare a fost editata de axor: 06 September 2010 - 10:28 AM
Postat 07 September 2010 - 05:17 PM
Va multumesc pentru observatie dar:1 pilotul este de la KIT-ul IAR-80 de la Modelism [dealtfel singura piesa reusita din toata cutia] si nu am gasit alta positie sa-l pun nelipit; 2 abea acum am aflat de la voi de sensul gresit de rotatie al elicei asta e nu mai am ce-i face.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1