As vrea sa cumpar anumite produse de la moduni.de,iar transportul este 25 euro,daca am fi mai multi am impartii transportul la cate persoane am fi
Pagina 1 din 1
Cumparaturi Moduni.de
Postat 22 August 2014 - 04:34 PM
In ultimii doi ani am cumparat frecvent de la moduni. Coletul ajunge impecabil cu avionul in 3 sau 4 zile lucratoare,are tracking number, vine cu DHL-ul german, ce-i drept pana la Oradea de unde il preiau companiile de curierat romanesti, oricum ti-l aduce la usa. Da, indiferent de numarul produselor comandate, livrarea costa 7 euro,nu e ca la britanici in functie de greutate sau numarul produselor (acum nu stiu, am comandat si cate 4-5 produse la un colet, nu stiu cum sta treaba la 20) si oricum iti apare costul inainte de efectuarea platii. Comandati fara grija,au tot timpul reduceri la diferite categorii de produse.
Postat 06 September 2014 - 07:07 PM
M-as baga si eu la o comanda, cu posibilitatea livrarii si doar catre Bucuresti, am drumuri frecvente spre capitala, ca sa mai reducem din transportul intern.
http://www.moduni.de...c.php?nr=400582
Camionul costa 63 Euro si comanda e ferma pentru pretul asta, am observat ca e la reducere, daca pana la momentul comenzii cumva survin modificari tinem legatura, dar sper sa nu creasca :) La care se adauga transportul desigur.
Va rog sa ma aveti si pe mine in vedere, mentionez ca in timpul saptamanii nu prea am timp de forum, de aceea va rog sa ma contactati telefonic in caz ca dati comanda.
Salutari !
http://www.moduni.de...c.php?nr=400582
Camionul costa 63 Euro si comanda e ferma pentru pretul asta, am observat ca e la reducere, daca pana la momentul comenzii cumva survin modificari tinem legatura, dar sper sa nu creasca :) La care se adauga transportul desigur.
Va rog sa ma aveti si pe mine in vedere, mentionez ca in timpul saptamanii nu prea am timp de forum, de aceea va rog sa ma contactati telefonic in caz ca dati comanda.
Salutari !
- ← Vand / Aduc la comanda camioane 1/24, Italeri
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- Vand diverse machete →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1