Forum Machete,Modelism,Hobby: Cumpar machete militare 1:35, 1:35 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cumpar machete militare 1:35, 1:35

#1 Useril este offline   Drago 

• Nou venit
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 31-August 10
  • Location:I live in my own little world, but it's okay; everyone knows me here.

Postat 31 August 2010 - 06:32 AM

Buna ziua,

As dori sa cumpar machete militare, preferabil moderne, scara 1:32 sau 1:35. De exemplu:
http://store.foxhole...oofvabrt24.html
Preferabil machete metalice si in nici un caz kituri nemontate. Multumesc.

#2 Useril este offline   Drago 

• Nou venit
  • Location:I live in my own little world, but it's okay; everyone knows me here.

Postat 08 September 2010 - 11:18 AM

Sunt in continuare interesat.

#3 Useril este offline   stefan 

• stefan
  • Postari: 1007
  • Inregistrat: 09-November 05

Postat 08 September 2010 - 11:44 AM

inteleg ca vrei montate, vopsite, etc ?

#4 Useril este offline   Drago 

• Nou venit

Postat 15 September 2010 - 10:56 AM

In principiu, prefer metalice, montate de firma. Spre exemplificare, ultima achizitie:

http://www.flyingmul...oducts/UM-80005

Ca si kituri montate, caut un Humvee 1:32, preferabil camuflaj de desert

#5 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 15 September 2010 - 01:59 PM

Nu vreau sa-ti fie inselate asteptarile...dar kituri metalice montate de `firma` nu prea gasesti pe acest forum pentru ca sint mai mult spre domeniul `toys`. Daca ai noroc poate isi mai vinde cineva din colectie cite un blindat iar sansele sa fie din metal sint catre zero si in principal 1/35;1/48 sau 1/72.

Ps-nu am putut sa nu remarc faptul ca la linia de la Force of Valor de Panzer IV de exemplu ...stingatorul de incendiu este vopsit rosu :whistle:

Aceasta postare a fost editata de orogos: 15 September 2010 - 02:05 PM

#6 Useril este offline   Drago 

• Nou venit

Postat 16 September 2010 - 06:19 AM

Vezi postareaorogos, la 15 Sep 2010, 14:59, a spus:

Nu vreau sa-ti fie inselate asteptarile...dar kituri metalice montate de `firma` nu prea gasesti pe acest forum pentru ca sint mai mult spre domeniul `toys`. Daca ai noroc poate isi mai vinde cineva din colectie cite un blindat iar sansele sa fie din metal sint catre zero si in principal 1/35;1/48 sau 1/72.

Ps-nu am putut sa nu remarc faptul ca la linia de la Force of Valor de Panzer IV de exemplu ...stingatorul de incendiu este vopsit rosu :whistle:

De acord cu cele afirmate, dar nu poti sti niciodata de unde sare iepurasul. Sunt constient de limitarile kiturilor montate de fabrica, dar am un piticut pe creier care vrea neaparat metalice. Oricum, apreciez reply-urile.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi