Longinus, la 6 Sep 2010, 10:10, a spus:
Eu personal nu vad acest forum ca o mica/mare arena,in care ne confruntam talentele, ne privim peste umar sau printre gene,cu sau fara aroganta.Suntem aici pentru ca vrem sa fim si,nu in ultimul rand,pentru ca avem unde sa fim.
Mici,mari,buni sau mai putin buni.
Mici,mari,buni sau mai putin buni.
Ar fi bine, Daniel, ca din ce in ce mai multi sa gandeasca si sa se exprime in acest fel pe acest forum.
De altfel, Sandu, cand a deschis acest subiect, de la care oarecum am deviat, a facut-o (parerea mea) pentru a atrage atentia asupra hobby-ului care a facut sa vrem sa fim aici, inpreuna.
De multe ori ne scapa chestia asta.
Mai ti minte asta:De ce faceti machete? E! Tot despre asta era vorba.
Topicul asta incepuse chiar excelent, dar la putin timp s-a intamplat acel lucru asupra caruia am atras mai demult atentia ca se va intampla, ca n-o sa stim unde sa tragem linia pentru ca nici macar nu se intrezareste. Scuze, Sandu, dar stergand pozele din primele postari, cele cu masinile reale ce au fost aduse la eveniment, ai dat dovada ca nu ti-e clar unde-i linia de demarcatie intre ce trebiuie si ce nu trebuie postat. Acele poze ereu numai bune pentru cineva care vrea sa se documenteze pentru realizarea unei machete. Poate te gandesti si le pui din nou, macar si pentru acei putini interesati. Aceia chiar merita!
Longinus, la 6 Sep 2010, 10:10, a spus:
Chiar mi-ar placea sa vad modele postate de insusi creatorul lor,aici pe forum.Din pacate nu cred ca se va intampla.
S-a mai intamplat asa ca ... poate s-o mai intampla.
http://www.cartula.ro/forum/1-72-t3326.htm...3961#entry53961
De Fiatul 666NM, probabil iti mai amintesti.
Spor la machete tuturor si
Bafta!